Sayin marasel kardesim kusura bakmazsan once bir nickini duzeltmek isterim eger bilerek ve isteyerek secmediysen tabi. Sanirim maresal secmek istedin nickini . Actigin konu hakkinda yorum yapmiyorum.
ÖNEMLİ DEĞİL YÜZBAŞIM
NE ÖNEMİ VAR ARKADAŞIM HA MARAŞEL HA MAREŞAL önemli olan dostluk arkadaşlık
foruma çok acemi üyeler geldi.zırvalayıp duruyorlarizliyoruz tabi...
öncelikle site güzel faydalı yararlı bir site.arkadasımın vasıtasıyla girdim.ve faydalanıyorum.bu arada sunuda belirtmek isterimki devrecilik rütbecilik ve ne kadar cilik cülük varsa ben hepsini.tuncelide gömdüm..
asagı yukarı 1 aydır uyeyim,ben boyle forum gormedim,gercekten harika....
Forum süper
p800 hakkında bilgisi olan varmı?
yaklaşık 1 yıldır forumu sık sık takip ediyordum.. daha geçen hafta adsl geldi.. üye olayım dedim....
öncelikle site oldukça yararlı.. Bilgisayarımı siteden araştırarak topladım......her gün yeni şeyler öğreniyorum... Seviyeli...
donanimhaber.. No.1
bir yıl boyunca takip ettin ve üye olmadın mı????? oha nassı dayandın??
quote:
Orjinalden alıntı: klonajinsky
foruma çok acemi üyeler geldi.zırvalayıp duruyorlarizliyoruz tabi...
heleki bazı üyeler devrimci çık9olar yok forum şöle olsun böle olsun die ya kafalarına balyozu indiresim gelio
quote:
Orjinalden alıntı: Ozz_MSE
yaklaşık 1 yıldır forumu sık sık takip ediyordum.. daha geçen hafta adsl geldi.. üye olayım dedim....
öncelikle site oldukça yararlı.. Bilgisayarımı siteden araştırarak topladım......her gün yeni şeyler öğreniyorum... Seviyeli...
donanimhaber.. No.1
aha işte mesela bir bizi kekliycekya sallama çay ohhhhhhhhhhhhhhh
quote:
Orjinalden alıntı: F_I_G_H_T_E_R
quote:
Orjinalden alıntı: Ozz_MSE
donanimhaber.. No.1
aha işte mesela bir bizi kekliycekya sallama çay ohhhhhhhhhhhhhhh
bende kayıt olmadan önce izlemiştim sadece.... teee 13 Ağustos 2001' e kadar.... sonra üye olmuştum....