Şimdi Ara

Yeni Uygulama TEST Gaming Wallpaper Knightonline LOL VE DAHA FAZLASI Android Uygulama !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar Başlıktada Belirttigim Gibi uzun Zamandır Üstünde çalıştıgım Emek harcagım bir projem vardı yeteri kadar bilgi ve fotograf biriktirdigimi düşündüm ve Uygulamayı yapma Kararı Aldım

Uygulama İçerisindeki Oyun Resimleri

[COLOR="red"]Knight Online
    League Of Legends
    PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS Pubg
    Wolfteam
    Counter-strike CSGO
    Anime
    [/COLOR]
    Ve Normal Fotograflar olmak üzere kategorize ettim ve League of legends Yani Lol Oyunun daki Fotografları Abcd Diye Ayırarak Fotograflarını ekledim Siz Degerli kardeşlerimden Bu süreçte istedigim Tek şey Uygulamayı indirerek Öneri Şikayet gibi Şeylerde yardımcı olmanız Çünkü İyi birşey yapmak istiyorum. Görünüm olarak Basit Birşey tercih ettim Pek fazla kasmak istemedim Milleti

Eklememi İstediginiz Oyun Var İse Belirtmenizi İsterim. Teşekkürler ilginiz ve alakanız için

4 aydır knightonline üzerine hemen heryerden fotograflar topluyorum elimde olanların bazılarını attım Umarım şimdilik hoşunuza gider Çünkü yayınlanınca Bomba Fotograflar Gelicek :) Sizleri Seviyorum İyi Forumlar İyi Oyunlar

[COLOR="red"]Fotograflar [/COLOR]
    [COLOR="red"]Fotograflar Memu Emulatör İle Çekilmiştir. [/COLOR]

[COLOR="Red"]İndirme Linki [/COLOR]Dosya.tc - Ücretsiz, Hızlı ve Kolay Dosya Paylaşımı

Fotograflar 1 dakika içerisinde eklenecektir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Android Oyun ve Uygulamalar
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.