Arkadaşlar merhaba. 2005 ile 2010 yılları arasında üretilen Jetta 5 kasa ile Jetta 6 kasa için olumlu ve olumsuz yorumlarınız nedir ? Jetta 5 den 6 ya geçerken kalite düşüşü yaşamışmıdır ? Tasarım ve malzeme kalitesi yönünden her iki model için fikirleriniz nedir? Jetta5 2010 Comfortlıne modeli ile Jetta6 Hınblıne modeli arasındaki donanım özelliklerinin benzerliği ve F/P yönünden düşünceleriniz nedir?
Malum, forumda oldukça revaçta olan Jetta konularına bir yenisini ekleyerek, fikirlernizi öğrenmek istiyorum. Şimdiden teşekkürler
Not: Polemik amacıyla ileri gerizekalılık örneği mesaj yazacak, seviye düşürecek, uslup bozacak, klavye delikanlıları konuya BEKLENMİYORLAR.
Eski jettaya bınmedım ama yenısıne bınmıslıgım var.Genelde kullanılan malzeme eskısınde daha kalıtelı oldgu söylenır yenısınde sert plastık kullanılmıs ama ben yınede bır kusur gormedım gayet guzel ve cok genıs rahat bır arac yenı jetta.yenisi eskisine göre tip olarak daha guzel bence :) Biraz forumu araştırırsan jetta ile her konuda bu yorumları bulursun :) kolay gele