Şimdi Ara

Yeni Vergiler ve Telefon Alımları Hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bildiğiniz üzere geçen günlerde bakan elektrikli,teknolojik vb. ürünlere zam geleceğini açıkladı.Tam net bilgi sahibi olamasam da bilgisi olanlardan yardım istiyorum.1 Ocak'tan itibaren %10 zam geleceği söyleniyor ( veya ben öyle anladım ) + 2 aya kalmaz ithal ürünlere de bir vergi gelecekmiş.Yani 2.000 liralik cihaz 2300 2400 hatta 2500 lere çıkabilirmiş.Bilgisi olan arkadaş tam anlamıyla bu vergi meselesini açıklarsa sevinirim.%10'luk zam yılbaşında gelecek ise telefon almayı planlıyorum yılbaşına kadar.Zira 200 liralık gibi bir zam benim için önemli.Ayrıca telefon için de önerilerinizi bekliyorum.LG G3,Sony Z3,Z3 compact bu 3 lü arasından birini seçeceğim.G3 için 2K ekran + oyun performansı(ısınma) ve pil konusunda sıkıntılı olduğu söyleniyor.Fakat bu sorun güncelleştirmeler ile düzeltilebilir mi ? Z3 tarafında ise kameranın tatmin edici olmadığı belirtiliyor.Telefon aldığım zamanda minimum 2 sene hiç sıkıntı çekmeden kullanmak istiyorum.Telefonda oyun performansı,kamera ve pil önem verdiklerim.Bilgili arkadaşların yorumlarını buradan da bekliyorum.Şimdiden teşekürler.

• Bu ülkede yaşamak iyice zorlaşıyor yakında nefes alma vergisi vereceğiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DonanımHaberTavsiye

Bu ülkede yaşamak iyice zorlaşıyor yakında nefes alma vergisi vereceğiz

+1 hullloooggg cular sagolsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

quote:

Orijinalden alıntı: DonanımHaberTavsiye

Bu ülkede yaşamak iyice zorlaşıyor yakında nefes alma vergisi vereceğiz

+1 hullloooggg cular sagolsun.

Sorma hocam adam gururla hala bu olaylarin bas kahramani teknoloji firmasindan alirim aldiririm diyor.ne diyeceksin bunlara anlasmak imkansiz

• %10 luk zam diye bir şey ben duymadım eğer varsa da 2-3 ay içinde 2000 tl olan bir cihazın önce 2200 sonrada 2640 tl ye fırlaması demektir ki bu korkunç bir tablodur. Neyseki ekonomimiz çok iyi gidiyor alım gücümüz 3 katına çıkacağı için sıkıntı değil.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.