Şimdi Ara

Yeni Vodafone Hat - Cepnet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu sınırsız cepnet paketlerinden kullanmak için vodafone hat alıcam ama hali hazırda kullandığım turkcell ve avea hattım var bunu sadece internet için kullanıcam

faturalı mı alsam sabit ücreti sıfır olan bi tarifeyle falan ( öyle bişeyde vodafoneda var mı bilmiyorum ama ) yoksa konturlu mu alsam daha cazip olur onuda hangi tarifeyle almak lazım vodafonun tarifelerini falan pek bilmediğim için soruyorum

teşekkürler

• Sadece bunun için alcaksan faturasız al tabiki.Faturalıyla başına dert alma.Zaten fiyatları aynı cepnetin faturalı ve faturasızda bir kaybında olmaz.
  • Eğer aktif kullanmıyorsan avea veya turkcell hatlarından birini vodafonea taşı. 25 30TL paran cebinde kalır.
  • faturasız al tabiki.yada kullanmadıgın diger 2 hattan birini vodafona taşı
  • faturasız hat daima avantaj olur ne ödediğini nereye ne gittiğini bilirsin.
  • Tabiki faturasız al. Sabit ücret yok çünkü. Sadece cepnet in ücreti düşer hesabından. Faturalı alırsan cepnetin dışında birde sabit ücret ödeyeceksin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaansay

Tabiki faturasız al. Sabit ücret yok çünkü. Sadece cepnet in ücreti düşer hesabından. Faturalı alırsan cepnetin dışında birde sabit ücret ödeyeceksin...

+ 1905 bende faturasız hat tavsiye ederim. Faturalı alıp hiç riske girmeye değmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mp3DeLiSi

quote:

Orijinalden alıntı: kaansay

Tabiki faturasız al. Sabit ücret yok çünkü. Sadece cepnet in ücreti düşer hesabından. Faturalı alırsan cepnetin dışında birde sabit ücret ödeyeceksin...

+ 1905 bende faturasız hat tavsiye ederim. Faturalı alıp hiç riske girmeye değmez.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.