|
Bildirim
100bin liralık arabanın fiyata bak. Türkiye’nin içinden geçtiler yemin ederim. Sakın bunlara oy vermeyin.
|
Avrupa köylülerinin tercih ettiği araba bizim zenginlere hitap ediyor..
|
4*2 alırsanız ticari mtvsi ödersiniz.
4*4 alırsanız otomobil vergisi ödersiniz. Sıfır alırken herhalukarda ticari otvsi ödersiniz. Boyle bir aracı 4*2 almak hem saçma hem de aracın yapısından dolayı tehlikeli. Arkaya ağırlık vs koymak gerekebilir. Yol tutuşta zafiyet doğurabilir. Özünde olduğu gibi 4*4 alsanız mtvden carpiliyorsunuz. Bıktım ben artık. |
Allah Allah; ben en az 2 milyon eder diye bekliyordum. 1 küsürde kalmış, buçuğu bile geçememiş. İlginç bir durum....
|
Zengin cok zengin fakir cok fakir oldu zenginin 10 tane arabasindan sonra bir arazi araci almak ister
|
Çok yazık. Bir Avrupa vatandaşı en fazla bir yıl çalışıp, parasını biriktirip kralından bir araba alabiliyor. Asgari ücretle veya bu ücretin biraz üstünde maaş alan bir türk gencinin anca hayalini kurabildiği rakamlar bunlar. |
motor, şanzıman ve 4 çeker olması o fiyata.10 numara... |
Far anahtarı, sürücü kapısı iç profil ve tuşlar (cam ve ayna) Ford'dan doğrudan alınma gibi duruyor.
|
Merkezdeki ekranı kastediyorsanız aslında hayır çünkü Amarok'taki konsol Ranger'dan alınma olduğu için böyle.
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Yeni konsol tüm Volkswagen modellerine gelecek diye düşünebilir miyiz? |
Ekrana Amarok takmışlar. |
motor, şanzıman ve 4 çeker olması o fiyata.10 numara... |