Şimdi Ara

Yeni Volkswagen Caddy Resimleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
12.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok harila olmuş eski kasadan öğk gelmişti artık doblo vs caddy çatışmaları yakındır
  • Her aracının önü aynı olacak anlaşılan copy, paste Audi Versiyon 2... Bir firma hiç mi özgün olmaz yahu, resmen maliyeti düşürmek için yapıyor, VW kalitesi bu olsa gerek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nike -- 23 Temmuz 2010; 8:30:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: drahte 1905

quote:

Orijinalden alıntı: zipple

quote:

Orijinalden alıntı: joushkun

quote:

Orijinalden alıntı: zipple

XXX

aşkım 2004'te çıktı bu araba, ilk defa Allah rızası için farı tamponu değiştir günah lan.

Tamam işte dayıoğlu, ben de onu diyom 2004 den beri aynı kasayı makyajlayıp durursan anca arabanın 2. elinin fiyatını düşürürsün.

Fiat gibi kasa değiştir artık da.

anlasilan zipple bu aksam uzumu fazla kacirmis

7 yil sonra komple kasa degistirmek yerine sadece makyajlanan arabanin mi ikinci eli duser yoksa 7 yil sonra far-tampon makyaji yiyen arabanin mi ?

tabikide 7 yil sonra anca ufak bir makyaj yiyen arabanin ikinciel piyasasi daha az duser

yeni kasa geldigi gibi eski kasalar 1 yasinda dahi olsa "eski kasa" olduklarindan fiyatlar alt ust oluyor

Nasıl bir topluluğuz ki sayın başbakanın sözünden hiç çıkmıyoruz. Akşamdan kalınca başımız ağrır olurduk, artık cırcır da olucaz.

• Güncel kasa daha şık bunu pek beğenmedim ön farlar felan tuhaf biraz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

Güncel kasa daha şık bunu pek beğenmedim ön farlar felan tuhaf biraz..

+1 hiç güzel olmamış sanki bir apaçi makyajlamış
  • dıs tasarım cok güzel olmus.
  • vw nin bu yeni ön tasarımını beğenmiyorum araba sanki sinsi bir şekilde sırıtıyormuş gibi duruyor
  • bu kadar basitçi bir firma olmaz ya hem bütün araçlara aynı yüzü koy hem onca sene kasa değiştirme ısıtıp ısıtıp milletin önüne koy bir de buna ister şimdi en aşşağı 40 bin ytl.bence bu tükeici ile dalga geçmektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunusssss -- 23 Temmuz 2010; 11:18:35 >
  • evet çok güzel ama çok pahalı bu arabalar
  • rüyamda 70 bine satıldığını gördüm

• Vw bombayı patlattı,güzel halkım yine seve seve kazıklanacaktır.Aynı lan araba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dentex Dentex -- 23 Temmuz 2010; 11:39:57 >
  • direksiyonuna kurban, subaru WRX STI direksiyonunun plastik olanı maşallah. sonra ticariler makas atıyo diyoz , az bile yapıyolar
  • Çok özgün bir tasarım.Gerek iç tasarım olsun, gerek farlar...
  • Nekadar VW Saygım Sonsuz Olsada Bu Ön Tasarı'mı Nedir Arkadaş Ya iç tasarımı güzel ama dış rezalet VW Tasarımcılarını Kovmalı Ben Bile Dağa Güzel Çizerim Yaw
  • Hepsi aynı valla alan adamlar yeni kasa felan yapmakla uğraşmıyorlar.Kasa mı değşecek diğerlerinin önünü buna koy arka stopa ufak bir rötuş tamamdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: joushkun

quote:

Orijinalden alıntı: drahte 1905

XXX

Nasıl bir topluluğuz ki sayın başbakanın sözünden hiç çıkmıyoruz. Akşamdan kalınca başımız ağrır olurduk, artık cırcır da olucaz.

uzumu ayva ile cilalarsan circir yapmiyor sabahta bir soda ayran cakiyorsun hic birseyin kalmiyor, aksamdan kalmaligi fln hemen aliyor

• Bütün VW yeni araç konularına aynı mesajlar atılıyor nasılsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duratorq
    Bütün VW yeni araç konularına aynı mesajlar atılıyor nasılsa.

Arabalar aynı olunca mesajlar da aynı oluyor. :)
  • bu arada dikkatimi çekti torpido kapağı var. o zaman bu araç alınır.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.