Şimdi Ara

Yeni Volkswagen Caddy Resimleri (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
12.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok değişmiş eskisine göre çok farklı bir tasarımı var
  • önce adını değiştirsin
  • Fena olmamış ben beğendim.Ancak daha farklı bişey bekliyordum..
  • arkadaşlar bu resimlere ben bakamıyorum.sadece yazılar yazıyo.nasıl bakabılırım yardımcı olursanız sevınırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enoman

Bu sefer torpido kapağını yapmayı unutmamışlar.

Türkiye'ye o olmadan gelir merak etme
  • Gerçekten çok büyük değişikliğe gidilmiş... Yeni kasa Caddy... Vay beee...

Özellikle profilde ve arkada acayip uğraşmışlar belli... Herşey aynı neredeyse yav...
     Yeni Volkswagen Caddy Resimleri

• quote:

Orijinalden alıntı: webcin

Gerçekten çok büyük değişikliğe gidilmiş... Yeni kasa Caddy... Vay beee...

Özellikle profilde ve arkada acayip uğraşmışlar belli... Herşey aynı neredeyse yav...

Eski hali çok daha güzel fotoda açıkça ortada.

• Güncel kasa daha iyi ya.Yönetimdeki herkes mi saf anlamıyorum ki,tasarımcı resmen uyuyor.
  • vw grubu tasarımcıları tüm araçları birbirine benzetmeyi uygun görmüşler. VW ve Audi tasarımları benim hiç hoşuma gitmiyor ancak bişey diyemeyiz.

Ayrıca bu bir yeni model değil büyük bir makyaj operasyonu. Öncelikli amacı caddy'yi de seriye uygun hale getirmek ve fazla para harcamamak. başarılı olmuşlar gibi duruyor bence makyajsız modelden daha hoş.
  • Kasa güzelde 4 cam elektrikli olsa iyi olurmuştu
  • ESP nin stardart olmadığı kesindir
  • 2.0 tdi 140 hp motor ve 50 lira etiket olsa 05 modelini bununla değişmeyi düşünebiliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: rallier_61

küllüğün orda esp tuşu görebilen var mı? bu da güncel kasa gibi makaslı ve elektronik sürüş desteksiz olacak galiba.. makasa esp uygulayamıyorlar mı ki; ford connecte uyguladı,vw farları değiştirsin,torpido kapağı taksın ;al sana makyaj..

hayir yanlisin var, ESP tüm CADDY´lerde tüm donanimlarda Seri oluyor, yani Opsiyon degil artik !
  • daha iyi,olmasını ben de isterim,ama sonradan eklenen bi kaç donanım vardı güncel caddye,plus v.s. gibi;yağmur-far sensörü v.s. tamam ama bi ESP yok..makyajlıda olmazsa esp tek başına ford connect aldırır.. kaldı ki caddynin ihtiyacı var espye,dar virajlarda yüklenmelerde çok tedirgin ediyordu,arkası zıp zıp virajın dışına atıyordu kendini..
  • Vw işi çok kolay

ctrl+c
    ctrl+v

haydi hayırlı olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: VW_Passat

quote:

Orijinalden alıntı: rallier_61

küllüğün orda esp tuşu görebilen var mı? bu da güncel kasa gibi makaslı ve elektronik sürüş desteksiz olacak galiba.. makasa esp uygulayamıyorlar mı ki; ford connecte uyguladı,vw farları değiştirsin,torpido kapağı taksın ;al sana makyaj..

hayir yanlisin var, ESP tüm CADDY´lerde tüm donanimlarda Seri oluyor, yani Opsiyon degil artik !

Sadece Caddy değil sanırım VW ESP'yi tüm araçlarında standart hale getirdi.
  • şu iç tasarıma bakın allah aşkına.Sadece ş iç tasarıma bakarak bu arabanın hangi vw modeline ait olduğunu söyleyebilir misiniz?:)
    Hep aynı adamlar puset yapsa iç tasarım olarak bunu koycaklar gene.
  • passat cc'de olan bazı elemanları caddy'nin içinde görmek cc müşterilerinin canını sıkmıyormu merak ediyorum, premium olma yolunda ilerleyen bir marka premium araçlarında biraz daha farklılık göstermeli diye düşünüyorum, en azından cc gibi bir aracın farkı olması lazım caddy'den..
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkan_kolay

passat cc'de olan bazı elemanları caddy'nin içinde görmek cc müşterilerinin canını sıkmıyormu merak ediyorum, premium olma yolunda ilerleyen bir marka premium araçlarında biraz daha farklılık göstermeli diye düşünüyorum, en azından cc gibi bir aracın farkı olması lazım caddy'den..

aynen iste bunu anlamiyorum. Passat CC Direksyon her Model´de oldugu gibi Ticarilerede ekleniyor. Bunu kafam almiyor, baska Direksyon´mu bulamadiniz tasarlayacak . Eskiden 3 ve 4 Kollu direksyon var iken simdi tek bir tane Standart VW Direksyonu var oda Passat CC´ye takilan Direksyon. Bir tek ama bir tek Touareg ve Phaeton´un Direksyon´lari ayri. Hic olmaz ise Ticari araclara ayri bir Direksyon uygulayin, ben VW sürücüsü ve bu Passat CC Direksyonu sahip olan biri olarak rahatsiz oluyorum !

Birsey daha anlamiyorum oda Multivan´da (Ticari veya Normal Gösterge Panelindeki MFA+ Yol Bilgisayari "Premium" yani Renkli TFT Ekranliyken bizim Passat´ta (Passat CC haric) bu tür seyi Siparis etme hakkimiz bile yok. Bu ne mantiktir, VW´yi cözemiyorum artik

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.