Bakınız bu fotoda,gece çekimi olduğundan, farlar çakma xenonlardaki gibi beyaz yanıyor gibi gözükse de,gerçekte diğer fotolardaki gibi 4300 kelvin ılık beyaz-gün ışığı renginde yanmaktadır.
quote:
Orijinalden alıntı: messi49
quote:
Orijinalden alıntı: corail
quote:
Orijinalden alıntı: exelon
quote:
Orijinalden alıntı: corail
Sn messi 49, Otv odemeyecekseniz neden 2.0 motorlu araclara da bakmiyorsunuz? 2.0 dizel otomatik 320d bile alabilirsiniz hatta daha bile ucuza.. F30 316i baz fiyat 24.400 euro ( baz donanim otv ve kdv oncesi ) Ayni sekilde 320d yanilmiyorsam 22.000 euro civarinda,320i ise vergiker oncesi 20.000 euro .. Yani 2.0 lar daha ucuz :) 1.600 cc ye kadar otv %37 ,2.000 cc lerde otv %80 oldugu icin bu durumlar distributor cakalliklarindan kaynaklaniyor.. Hemen hemen hepsi de ayni.. Ozellikle 1.600 cc ye kadar araclarda aradaki fark ciddi fazla oldugu icin bu farkin bir kismini bu sekilde baz fiyati sisirerek ceplerine atiyorlar.. Otv odememek gibi avantajiniz varsa 1.600 ler ile hic ugrasnayin derim..
ÖTV muafiyeti sadece 1.6 litre ve altı araçlar için geçerli de bu yüzden...
Bunu bilmiyordum,tesekkurler..
2.elde motor sınırı yokmuş diye bir şey biliyorum ama hasta olan kişinin engelli ehliyeti heralde h ehliyeti alması gerekiyormuş.Ama abim alıcak durumda değil.Hemde hiç hiç değil.2.elde nasıl hesaplanıyor onu da hiç bilmiyorum.Zaten motor sınırı olmasa,2.el araba alabilsek 2009 model eski kasa(onları beğeniyorum) Porsche Cayenne falan bakılır 60-70 bin km'de sağlam bir yerden-kişiden.Passat cc-Bmw 316'i lerle hiç uğraşmam.En kötü 320d-Audi A5 alınır.
İkinci elde ötv muafiyeti söz konusu olamaz.Ötv ve kdv gibi vergiler sadece yeni araç alımında tahsil edildiği için,aracın ilk sahibi tarafından ödenmiş olacağından size iadesi gibi bir durum söz konusu değil şeklinde biliyorum.Yeni araç alımındaki uygulamaya göre,engelli raporu olan kişi yada birinci derece yakını üzerine olabiliyor ve engelli sürücü belgesi koşulu aranmıyor ve 5 yıldan önce satılırsa muafiyet uygulanan vergiler aynen tahsil ediliyor şeklinde bilgim.
quote:
Orijinalden alıntı: CoxeD
Arbanın adını yanlış yazdığınız ve yanlış telaffuz ettiğinizin farkındamısınız?
Başlığı açanın yanlış yazdığı kesin fakat telaffuz konusunu bilemeyeceğim, elimde ses kaydı yok ne yazıkki.
Arkadaşlar;elimden geldiğince foto yüklemeye çalıştım.Profesyonel makinem olmadığı için,emektar k790i telefonumla çekebildim,elden gelen şimdilik bu.Aracı almayı düşünen arkadaşların sorularına cevap vermeye çalışırım.Aracım daha 340 km de,kullandıkça daha detaylı bilgi ve fikir sahibi olacağım.
Özel aydınlatma paketi olan araçlarda kapı dekorlarında ve kapı açma kollarında,ön ayak bölmesinde beyaz yanan led aydınlatma bulunmaktadır.
Arka plaka lambası beyaz led yanmaktadır.
Led bi-xenon afs alırsanız mercekler dönüş açısına göre hareket etmekte ve ilk start anında ön ve arka akslardaki yük-denge sensörlerinden gelen bilgiyle mercekler ,yukarı aşağı hareket ederek en uygun konumda kalmakta bu da görsel bir şıklık sergilemektedir. Ayrıca şehir içinde 30 km altındaki süratlerde,keskin dönüşler yapıldığında,ayrı halojen ampul desteğiyle yol kenarları aydınlatılmaktadır.
Aracın virajlardaki yan yatma eğilimi oldukça düşüktür,bu da yol tutuş açısından güven veriyor.18" jant ve spor süspansiyon olmasına rağmen;daha küçük çapta janta sahip olan bir bmw den daha konforlu bir sürüşü var.
Hesaplarıma göre karma olarak 32 kuruş,şehirler arası 110 km sabit hızda 6 lt tüketimi var,ancak bu zaman içinde tam netlik kazanacaktır.
afedersinde hayvan oğlu hayvanlar ne araba yapmış arkadaş.
quote:
Orijinalden alıntı: nrglife
quote:
Orijinalden alıntı: canvarol
Yeni Passat CC yoldaymış. VW markasının yeni tasarım yüzüne artık CC de kavuşmuş olacak.
--YORUMSUZ--
quote:
Orijinalden alıntı: DATRONX
Arkadaşlar bu da benim CC den kareler;
hocam aydın nazillidemisiniz?
Hocam aracınız hakkaten çok güzel görünüyor. Özellikle yandan görünümü enfes. Araç yayından fırlayacak bir ok gibi gergin duruyor. Umarım aracınızı problemsiz, kazasız, belasız uzun yıllar keyifle sürersiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: exelon
quote:
Orijinalden alıntı: CoxeD
Arbanın adını yanlış yazdığınız ve yanlış telaffuz ettiğinizin farkındamısınız?
Başlığı açanın yanlış yazdığı kesin fakat telaffuz konusunu bilemeyeceğim, elimde ses kaydı yok ne yazıkki.
Bunlar böyledir, tanırım ben bunları. 1 satırlık yazıda 4-5 tane yazım hatası, bir o kadar imla hatası, anlatım bozukluğu, üstüne üstlük bir de yanlış kelime kullanımı var. Gelmiş bir de burada bize ders vermeye kalkıyor. Allah akıl fikir versin.