Şimdi Ara

YENİ VOLKSWAGEN CC (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
844
Cevap
12
Favori
188.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eski CC'nin ön tasarımı daha çekiciydi, buna ben de katılıyorum. Ama araka tasarım benim hoşuma gitmiyordu. Yeni CC'de arka muhteşem olmuş, önü biraz bozmuşlar ama r-line tamponla bu sorun giderilebiliyor gibi. Ne dersiniz?

http://videos.videopress.com/H49swgDr/2013-volkswagen-cc-r-line-2-0-tdi-4-motion-in-detail-1080p-full-hd_hd.mp4
  • Datronx aracınız hayırlı olsun. Allah nazarlardan saklasın. İnşallah sorunsuz, güle güle binersiniz. Zaten direksiyona oturunca istemsiz olarak gülmeye başlıyorsunuz. Gerçekten muhteşem bir araç, çok iyi bir tercih yaptığınıza emin olabilirsiniz. Danışmak istediğiniz konular varsa yardımcı olabilirim.
  • Merhaba,

Ben de CC için siparişimi Haziran başında verdim. Araç 1.4 Tsi, beyaz renktedir. Donanım listesi:

2FQ Çok fonksiyonlu deri direksiyon simidi, tiptr. kontrollü
    7X2 Ön-arka park mesafe sensörü
    8WH Krom çerçeveli ön sis farı
    1Y3 Elektronik diferansiyel kilidi (XDS)
    3FG Panoramik cam tavan
    4F2 Anahtarsız Giriş Sistemi
    6XW Elektrikli katlanır aynalar, dikiz aynalarında çevre aydınlatması ve otomatik kararan sürücü tarafı dikiz aynası
    9Q4 Renkli yol bilgisayarı
    KA2 Geri Park Kamerası "Rear Assist"
    VW5 Ses yalıtımlı ön camlar, karartılmış arka ve yan camlar
    PG1 5 koltuk paketi
    PH2 Klimatronik - otomatik hava kalite sensörü
    RKZ RCD510 radyo
    PA5 Otomatik aydınlatma paketi
    PJ9 18" Lakeville aluminyum alaşım jant
    PN6 Fırçalanmış koyu aluminyum dekor
    PV1 Orta konsolda 230 voltluk soket
    WXF Dinamik viraj aydınlatmalı xenon farlar, LED gündür farları

Aracın bu donanımlarla proforma faturasında anahtar teslim (plaka masrafları dahil) net fiyatı 43.813 Euro olarak iletildi. Kur 2,19 devam ederse 95.950 TL gibi bir net fiyata gelecek. Donanıma göre fiyatı merak eden arkadaşlara bir fikir verebilir diye paylaşıyorum. Araç teslimi nasip olursa Ağustos ayında olacak.

Geldiğinde fotoğrafları da paylaşırım. Aracı toplamda nerdeyse 200 km test ettim. Sorusu olan varsa memnuniyetle cevaplayabilirim.

NOT: Bu arada neden herkes Interlagos tercih ediyor anlamıyorum. İllaki kişisel zevke saygım var, fakat aracı biraz kişiselleştirmek lazım diye düşünüyorum. Bütün CC'ler sanki tek bir janta mahkummuş gibi bugüne kadar yolda gördüğüm tüm CC'lerde 18" Interlagos takılıydı. Araç alacaklara tavsiyem Lakeville'i düşünmeleridir.

• Sayın Datronx aracınız çok şık görünüyor. Ben de kısmet olur da sipariş verebilirsem hemen hemen aynı özelliklere sahip bir cc düşünüyorum. Güzel günlerde kullanmanızı dilerim.

Engelli indiriminden faydalanmak isteyen arkadaşım için de bildiğim bir takım bilgileri paylaşmak isterim. Zira H sınıfı ehliyetim var ve şuanda engelli indiriminden aldığım aracı kullanmaktayım, süresi dolduğunda vv cc ya da gelmesi muhtemel 3.18i almayı düşünüyorum.

Öncelikle ötv indiriminin hesabını aracın boş ve vergilerinden tamamen arındırılmış fiyatı üzerinden yapıyorlar. Örnek vermek gerekirse; aracın vergisiz boş fiyatı için ''10'' birim diyelim. Ötv ( 1600 cc için ) ve Kdv zaten sabit . Arac için seçtiğiniz opsiyonlar da öncelikle vergisiz net fiyat üzerinden işlem görüyor, bunlar için de kdv ve ötv sabit. Sizin seçtiğiniz aracın toplam aksesuar fiyatlarının da net ''3'' birim olduğunu varsayalım. Bu durumda yapmanız gereken tek şey ötv muafiyetiniz olmasından mütevellit sadece kdv'yi hesaba katmak. Yani; aracın net fiyatı + opsiyon tutarı x 1.18 = 10 + 3 x 1.18 = 15,34 birim. Umarım izah edebilmişimdir. Bayiden aracın ve opsiyonlarının vergilerden arındırılmış net fiyatlarını isterseniz vereceklerdir, böylelikle hesaplamanız çok daha basit hale gelecek.

Ötv indiriminden alınan araç 5 yıl boyunca kimseye satılamaz. Satılması için, devletten aldığınız indirim tutarının tamamını geri ödemeniz gerekmektedir. Ancak bu süre zarfında araç herhangi bir olay neticesinde pert olursa yani kullanılamaz hale gelirse, tekrar indirim kullanarak 5 yıl kuralı gözetilmeksizin yeni bir araç alabilirsiniz.

Ötv indirimi 2. el araçlar için geçerli değildir. Ancak yurt dışından araç getirirseniz gümrük vergisi muafiyetiyle ilgili bir madde olduğunu biliyorum. Ancak detaylarını bilmiyorum. İhtiyaç halinde araştırılabilir...

Son olarak, şunu belirtmek isterim ki; bir aracı 5 yıl kullanmak normal şartlarda zor olamayabilir ama devlet zoruyla 5 yıl kullanmak zorunda bırakılmak emin olun çok can sıkıcı bir durum. Aracı sevseniz de soğuyorsunuz bir süre sonra. Şuan kullandığım aracın 5 yıl süresi Eylül'de dolacak, bu zorluğu şuan en üst düzeyde yaşıyorum. Bu da indirimin bedeli diyelim. Kötüye kullanılmaması için gerekli bir kural eğer objektif yaklaşırsak. Olayın bu açıdan zorluğunu da hatırlatıp, en doğru kararı vermenizi dilerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: mre35

quote:

Orijinalden alıntı: DATRONX

Arkadaşlar bu da benim CC den kareler;

YENİ VOLKSWAGEN CC

hocam aydın nazillidemisiniz?

Aydın merkezdeyim,dün akşam Nazilliye gittim,eş dost ziyaretine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nilve

Hocam aracınız hakkaten çok güzel görünüyor. Özellikle yandan görünümü enfes. Araç yayından fırlayacak bir ok gibi gergin duruyor. Umarım aracınızı problemsiz, kazasız, belasız uzun yıllar keyifle sürersiniz.

Teşekkür ederim,Allah sizlere çok daha iyilerini nasip etsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serbalik

Datronx aracınız hayırlı olsun. Allah nazarlardan saklasın. İnşallah sorunsuz, güle güle binersiniz. Zaten direksiyona oturunca istemsiz olarak gülmeye başlıyorsunuz. Gerçekten muhteşem bir araç, çok iyi bir tercih yaptığınıza emin olabilirsiniz. Danışmak istediğiniz konular varsa yardımcı olabilirim.

Teşekkür ederim Sn.Serbalik,gerçek şu ki nazar konusunda biraz tedirginim.Sağ olsun bir arkadaş hediye olarak ,nazar duası almış hemen astım aynaya. Araç çok dikkat çekiyor,hareket halindeyken önce ön farlardan, sonra yandan bakışlar son olarak da kafalar arkaya dönüyor.Hem aracın makyajla yeni yüze sahip olması, hem de bulunduğum şehir merkezinde benden hariç iki adet olması ve en donanımlısının benimki olması sebebiyle.Bu günlerin tadını araç yaygınlaşmadan çıkarmak lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheLegenddd

Sayın Datronx aracınız çok şık görünüyor. Ben de kısmet olur da sipariş verebilirsem hemen hemen aynı özelliklere sahip bir cc düşünüyorum. Güzel günlerde kullanmanızı dilerim.

Engelli indiriminden faydalanmak isteyen arkadaşım için de bildiğim bir takım bilgileri paylaşmak isterim. Zira H sınıfı ehliyetim var ve şuanda engelli indiriminden aldığım aracı kullanmaktayım, süresi dolduğunda vv cc ya da gelmesi muhtemel 3.18i almayı düşünüyorum.

Öncelikle ötv indiriminin hesabını aracın boş ve vergilerinden tamamen arındırılmış fiyatı üzerinden yapıyorlar. Örnek vermek gerekirse; aracın vergisiz boş fiyatı için ''10'' birim diyelim. Ötv ( 1600 cc için ) ve Kdv zaten sabit . Arac için seçtiğiniz opsiyonlar da öncelikle vergisiz net fiyat üzerinden işlem görüyor, bunlar için de kdv ve ötv sabit. Sizin seçtiğiniz aracın toplam aksesuar fiyatlarının da net ''3'' birim olduğunu varsayalım. Bu durumda yapmanız gereken tek şey ötv muafiyetiniz olmasından mütevellit sadece kdv'yi hesaba katmak. Yani; aracın net fiyatı + opsiyon tutarı x 1.18 = 10 + 3 x 1.18 = 15,34 birim. Umarım izah edebilmişimdir. Bayiden aracın ve opsiyonlarının vergilerden arındırılmış net fiyatlarını isterseniz vereceklerdir, böylelikle hesaplamanız çok daha basit hale gelecek.

Ötv indiriminden alınan araç 5 yıl boyunca kimseye satılamaz. Satılması için, devletten aldığınız indirim tutarının tamamını geri ödemeniz gerekmektedir. Ancak bu süre zarfında araç herhangi bir olay neticesinde pert olursa yani kullanılamaz hale gelirse, tekrar indirim kullanarak 5 yıl kuralı gözetilmeksizin yeni bir araç alabilirsiniz.

Ötv indirimi 2. el araçlar için geçerli değildir. Ancak yurt dışından araç getirirseniz gümrük vergisi muafiyetiyle ilgili bir madde olduğunu biliyorum. Ancak detaylarını bilmiyorum. İhtiyaç halinde araştırılabilir...

Son olarak, şunu belirtmek isterim ki; bir aracı 5 yıl kullanmak normal şartlarda zor olamayabilir ama devlet zoruyla 5 yıl kullanmak zorunda bırakılmak emin olun çok can sıkıcı bir durum. Aracı sevseniz de soğuyorsunuz bir süre sonra. Şuan kullandığım aracın 5 yıl süresi Eylül'de dolacak, bu zorluğu şuan en üst düzeyde yaşıyorum. Bu da indirimin bedeli diyelim. Kötüye kullanılmaması için gerekli bir kural eğer objektif yaklaşırsak. Olayın bu açıdan zorluğunu da hatırlatıp, en doğru kararı vermenizi dilerim.

Teşekkür ederim,Allah sizlere çok daha iyilerini nasip etsin.Ötv muafiyeti için üstteki mesajımda ben de bildiklerimi paylaşmıştım,sizinkilerle örtüşüyor,bilgilerim doğruymuş, bunu anladım.Araç opsiyon fiyatları da dediğiniz gibi ötv muafiyetine dahildir.Zaten ek opsiyon listesindeki fiyatlar,ötv ve kdv hariç fiyatlardır.Direk araç çıplak fiyatına ilave edilerek son olarak 1.18 kdv ile çarpılacaktır.

CC de tam 64 adet ek opsiyon var ve invudual bir araç oluşturmak mümkün.Ek opsiyon listesini isteyen arkadaşlara mail atabilirim.VW sitesindeki donanımlara takılı kalmayınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Shamash

Merhaba,

Ben de CC için siparişimi Haziran başında verdim. Araç 1.4 Tsi, beyaz renktedir. Donanım listesi:

2FQ Çok fonksiyonlu deri direksiyon simidi, tiptr. kontrollü
    7X2 Ön-arka park mesafe sensörü
    8WH Krom çerçeveli ön sis farı
    1Y3 Elektronik diferansiyel kilidi (XDS)
    3FG Panoramik cam tavan
    4F2 Anahtarsız Giriş Sistemi
    6XW Elektrikli katlanır aynalar, dikiz aynalarında çevre aydınlatması ve otomatik kararan sürücü tarafı dikiz aynası
    9Q4 Renkli yol bilgisayarı
    KA2 Geri Park Kamerası "Rear Assist"
    VW5 Ses yalıtımlı ön camlar, karartılmış arka ve yan camlar
    PG1 5 koltuk paketi
    PH2 Klimatronik - otomatik hava kalite sensörü
    RKZ RCD510 radyo
    PA5 Otomatik aydınlatma paketi
    PJ9 18" Lakeville aluminyum alaşım jant
    PN6 Fırçalanmış koyu aluminyum dekor
    PV1 Orta konsolda 230 voltluk soket
    WXF Dinamik viraj aydınlatmalı xenon farlar, LED gündür farları

Aracın bu donanımlarla proforma faturasında anahtar teslim (plaka masrafları dahil) net fiyatı 43.813 Euro olarak iletildi. Kur 2,19 devam ederse 95.950 TL gibi bir net fiyata gelecek. Donanıma göre fiyatı merak eden arkadaşlara bir fikir verebilir diye paylaşıyorum. Araç teslimi nasip olursa Ağustos ayında olacak.

Geldiğinde fotoğrafları da paylaşırım. Aracı toplamda nerdeyse 200 km test ettim. Sorusu olan varsa memnuniyetle cevaplayabilirim.

NOT: Bu arada neden herkes Interlagos tercih ediyor anlamıyorum. İllaki kişisel zevke saygım var, fakat aracı biraz kişiselleştirmek lazım diye düşünüyorum. Bütün CC'ler sanki tek bir janta mahkummuş gibi bugüne kadar yolda gördüğüm tüm CC'lerde 18" Interlagos takılıydı. Araç alacaklara tavsiyem Lakeville'i düşünmeleridir.

Benim interlagos tercih etmemdeki sebep;jant üzerindeki kolların tasarımı,jet motorlarının pallerinin şekline benzemesidir.Ayrıca araç hareket halindeyken de dönüş görüntüsü beni çok cezbediyor,hele ki gün batımı ve akşam saatleri dolaylı ışık yansıdığında daha da şık duruyor.

• Shamash sizin de aracınız hayırlı olsun. Lakeville jantı ben canlı hiç görmedim ama resimlerden gördüğüm kadarıyla pek hoşuma gitmiyor. Ben de Interlagos'u tercih ettim ama Interlagos olmasaydı Kansas olmasını isterdim. Bu tamamen zevk meselesi tabi ki. Ama bana göre bu arabanın olmazsa olmaz 4 adet opsiyonu var.
    1) 18 Jant (tercihen interlagos)
    2) Alcantra Döşeme (tercihen kahve-bej)
    3) Adaptif ledli bi-xenon farlar
    4) Panoramik cam tavan

Bunların dışındaki opsiyonlar bütçe elverdikçe zevke göre seçilebilir. Ama bu dördü mutlaka olmalı bence...
  • quote:

quote:

quote:

YENİ VOLKSWAGEN CC

daha yakından görmek isterdim. allah kaza bela vermesin hocam çok güzel araba

• quote:

quote:

quote:

quote:

YENİ VOLKSWAGEN CC

Buyur gel arkadaşım, başım üstüne,istersen özelden numaramı da verebilirim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

YENİ VOLKSWAGEN CC

Buyur gel arkadaşım, başım üstüne,istersen özelden numaramı da verebilirim.

teşekkürler hocam sağolun

• quote:

Profesyonel makinem olmadığı için,emektar k790i telefonumla çekebildim,elden gelen şimdilik bu.

2008 de w810i vardı telefon olarak. Tanıdıklar Passat a binen adam da bu telefon olur mu diyorlardı... Sonunda Mahalle baskısına dayanamayıp iphone almıştım. Senin de aynısı başına gelecektir :)

Aracın çok şık. Aracımda eksikliğini hissettiğim en önemli özellikler keyless, sunroof ve deri koltuk. Sanırsam sende mevcut. İyi günlerde kullanmanı dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iskancavardiya

quote:

Profesyonel makinem olmadığı için,emektar k790i telefonumla çekebildim,elden gelen şimdilik bu.

2008 de w810i vardı telefon olarak. Tanıdıklar Passat a binen adam da bu telefon olur mu diyorlardı... Sonunda Mahalle baskısına dayanamayıp iphone almıştım. Senin de aynısı başına gelecektir :)

Aracın çok şık. Aracımda eksikliğini hissettiğim en önemli özellikler keyless, sunroof ve deri koltuk. Sanırsam sende mevcut. İyi günlerde kullanmanı dilerim.

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim,Allah size çok daha iyilerini nasip etsin.Telefon benim için sadece konuşma aracı,mecburiyetler dışında mesaj bile atmam,multimedya aracı olarak kullanmıyorum.Sadece, nadiren foto çekerim,bu yüzden götürdüğü yere kadar kullanmayı düşünüyorum.

• Öncelikle araçlarınızın iyi günlerde ve kazasız-belasız kullanmanızı temenni eder , sonra da hemen sorularıma başlarım :)
    Ben şuan volvo sürücüsüyüm. Aracımı değiştirme arifesindeyim ve eşimle birlikte karar kıldığımız araç VW CC oldu.
    1.4 Tsi motorlu beyaz renk tercimiz olacak. İlk defa VW araç almış olacağım. Yakın çevremde de pek VW kullanan olmadı.

Benim en çok merak ettiğim konu konfor bakımından yani içeri giren ses, süspansiyon , koltuk konforu vb. rahatlıklar bakımından volvoyu arar mıyım?
    Diğer bir merakım da 160bg lik 1,4tsi motorun, o ağırlıktaki bir aracı mutlaka rahat bir şekilde kaldırıyordur fakat yakıt tüketimine etkisi nasıl oluyordur acaba.

Bunun dışında aracın albenisi gerçekten çok fazla olmuş. Umarım kararımda yanılmamış olurum.
  • Eski CC mükemmel bir araçtı ama arkası iğrençti.Yenisi de mükemmel ama onun da önü iğrenç ötesi.Ah VW taş devri insanları gibi ağır ağır ilerliyor tasarım konusunda
  • quote:

quote:

Sayın Datronx aracınız çok şık görünüyor. Ben de kısmet olur da sipariş verebilirsem hemen hemen aynı özelliklere sahip bir cc düşünüyorum. Güzel günlerde kullanmanızı dilerim.

Teşekkür ederim,Allah sizlere çok daha iyilerini nasip etsin.Ötv muafiyeti için üstteki mesajımda ben de bildiklerimi paylaşmıştım,sizinkilerle örtüşüyor,bilgilerim doğruymuş, bunu anladım.Araç opsiyon fiyatları da dediğiniz gibi ötv muafiyetine dahildir.Zaten ek opsiyon listesindeki fiyatlar,ötv ve kdv hariç fiyatlardır.Direk araç çıplak fiyatına ilave edilerek son olarak 1.18 kdv ile çarpılacaktır.

CC de tam 64 adet ek opsiyon var ve invudual bir araç oluşturmak mümkün.Ek opsiyon listesini isteyen arkadaşlara mail atabilirim.VW sitesindeki donanımlara takılı kalmayınız.

İlave donanim listesini mail atabilir misiniz?

Akelei@gmail.com

Syg

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Akelei

quote:

quote:

İlave donanim listesini mail atabilir misiniz?

Akelei@gmail.com

Syg

Liste mail atıldı,iyi geceler.

• bizde yeni cc almak üzereyiz.Şöyle bir donanın listesi oluşturdum;
    Panoramik cam tavan:680
    Elektrikli katlanır yan aynalar:180
    Alarm Plus:120
    LAstik BAsınç kontorlü:120
    Renkli yol bilgisayarı:140
    Geri park kamerası:290
    18'interlagalos jant:290
    230v soket:75
    alacantara koltuk döşemesi:995
    Dinamik viraj aydınlatmalı xenon farlar:530
    Isıtmalı ön cam:130
    Light Assist:100
    Özel aydınlatma paketi:120
    Ebony Dekor:300

Toplam:4070 Euro =Kdv ötv ekleyip 2.09 lada çarpınca= Toplam=13751TL ediyor.CC'nin kurdan sonraki fiyatı 80bin tl Yani toplam 93bin tl ediyor.93 bin tlye neredeyse full dolulukta taş gibi araba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.