Şimdi Ara

YENİ VOLKSWAGEN CC (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
844
Cevap
12
Favori
188.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DATRONX

quote:

Orijinalden alıntı: mre35

quote:

Orijinalden alıntı: DATRONX

Arkadaşlar bu da benim CC den kareler;

YENİ VOLKSWAGEN CC

hocam aydın nazillidemisiniz?

Aydın merkezdeyim,dün akşam Nazilliye gittim,eş dost ziyaretine.

selamlar..
    bende aydın germencıkte ıkamet etmekteyım..CC begendıgım bır arac oldugu ıcın topıgınızı ara ara okumaktayım..
    hepınıze kazasız belasız surusler ıyı forumlar dılerım..

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccüneyt -- 6 Ocak 2013; 11:36:45 >
  • Bende bugun aracimi teslim aldim yaklasik 30 km yol yaptim,aracla ilgili dusuncelerimi yarin musait olunca yapicam...ilk km lerim cok olumluydu onuda belirtiyim..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ccüneyt

Bir aksilik olmazsa bu Pazartesi günü yeni bir CC siparişini veriyorum. Bütün opsiyonları belirledim, satış danışmanına verdim, o bir çalışma yapıp beni arayacak, ondan sonra da kaporayı yatırıp aracın gelmesini bekleyeceğim.

Araçta tek karar veremediğim rengi, Siyah mı, Beyaz mı olsun karar veremedim. Herkes Beyaz renk tercih ediyor, biraz farklılık istiyorum Siyah olsun diyorum, o zaman da karşıma 1.500 TL metalik renk farkı çıkıyor. Rengine sipariş günü karar vereceğim, Beyaz baskın şu anda.

Bu arada CC'nin cam tavanı açılmıyor, sunroof gibi değil, sadece yukarıya doğru hafif kalkıp havalandırma sağlıyor, bu hiç hoşuma gitmedi, hayal kırıklığı oldu benim için, ayrıca perdede çok ince, güneş ışığını geçirir bu perde, sanırım bu durum Almanyanın sürekli yağmurlu olmasından kaynaklı bir durum, hiç olmazsa perdeyi kalın yapsalardı. Bunun dışında cam tavanı havalandırma için açtığınızda perde otomatik olarak geri gelmiyor, bu da eksi bir durum.

Bütün bu eksikliklerine rağmen cam tavanı sipariş edeceğiz gibi.

hayırlı olsun cüneyt abi en doğru kararı verdin şimdi geldik renk işine senin süper b de siyahtı bunun için siyahın çilesini anlatmayacağım düşün taşın kararını ver tekrar hayırlı uğurlu olsun seni foruma bekliyoruz

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccüneyt -- 6 Ocak 2013; 11:37:39 >
  • Arkadaslar aracla ilgili bir sikintim var..bu arabanin kornasi basmiyor...nasil anlatsam sag kulakciga bastigimda 0.5 saniye gec tepki veriyor...sol kulakcik dahada vahim.balyoz gucuyle basinca anca tepki veriyor beyefendi..servisi aradim getir bakalim dediler ilk defa duyuyorlarmis...sifir arabada boyle sorun canimi sikti acikcasi..bunun yuzunden ilk gun kaza yapiyordum nerdeyse..

• merhaba arkadaşlar.

bende cc ailesine kısmetse ağustosta katılmak üzereyim. aracım 1.4 tsi şeker beyazı ek olarak renkli cam opsiyonum var..bütçeye göre opsiyon artırma şansım olmadı..

sabırsızlıkla aracımı bekliyorum ancak aracım 2013 modelmi olacak yoksa 2012 modelmi?
    araç şuan gemideymiş ağustos 1 gibi gümrükte olur dendi.

netten araştırdım ama net işey söyleyen yok ağustos olması yeterli diyenler var kimiside 2012 sonuna kadar 2013 model olmaz diyor.
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccüneyt -- 6 Ocak 2013; 11:38:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicomedia1979

Arkadaslar aracla ilgili bir sikintim var..bu arabanin kornasi basmiyor...nasil anlatsam sag kulakciga bastigimda 0.5 saniye gec tepki veriyor...sol kulakcik dahada vahim.balyoz gucuyle basinca anca tepki veriyor beyefendi..servisi aradim getir bakalim dediler ilk defa duyuyorlarmis...sifir arabada boyle sorun canimi sikti acikcasi..bunun yuzunden ilk gun kaza yapiyordum nerdeyse..
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccüneyt -- 6 Ocak 2013; 11:38:47 >
  • CC sipariş edecek olan arkadaşlar bir şeyi farkettiler mi, bilmiyorum.

Türkiye opsiyonları arasında Dinamic Light Asist yok. Bu opsiyonu aracıma ekletmek istiyorum, ancak Türkiyede opsiyon olmaması sıkıntısı ile karşılaşıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccüneyt -- 30 Temmuz 2012; 15:59:34 >
  • quote:

Aracınızın üretim yılı = 2012 Model

Şase üzerinde yazan model yılı = 2013 Model (bu konudan tam emin değilim)

Ruhsat Üzerinde Yazacak Olan = 2012 Model (Aracın 2013 model olması için trafiğe 2013 Ocak ayında çıkması gerekiyor)

Beyaz Renk CC kervanına siz de hoş geldiniz, hayırlı uğurlu olsun. Çok değil, bir sene içinde her yer Beyaz CC ile dolu olacak gibi.

cevap için saol ccüneyt..

CC yi gördüm aşık oldum desem yeri,mevcutta 2011 model 1.16 beyaz bmw aracım vardı aracımı satıp cc için geri sayıma başladım

• Selamlar
    2011 model 160 hp dsg scirocco sahibiyim yarın bı aksilik olmazsa cok sevdigim aracım satılıyor. Sevdiğim motor ve sevdiğim sanzimandan kopmak istemediğimden ama iki kapili bir aracın artık yetmemesinden dolayı cc de karar kıldım. Beyaz renk,sunroof,gunduz led fari,vienna bej deri koltuk, ayna paketi ve hatirlayamaigim iki opsiyonu daha olan araca 89.400tl fiyat aldim. Ekim sonu teslim. Günlerdir hem bu başlığı hem diğer forumları takipteyim, araci alan arkadaslar sagolsunlar tum detaylariyla her seyi paylasmislar. kafamı karıştıran olay su bu araçlar icin bluemotion versiyon yeni tsi gelecegi ve vw nin sırf elinde kalan motorları bı an önce tüketmek icin son zamanlarda üst üste kampanya düzenlediği yönünde söylentilere rastladım bu konuda net bir bilgisi olan varmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dtcagatay -- 29 Temmuz 2012; 10:41:30 >
  • İkisi arasında kalsanız.?

YENİ VOLKSWAGEN CC

YENİ VOLKSWAGEN CC
  • quote:

Orijinalden alıntı: dtcagatay

Selamlar
    2011 model 160 hp dsg scirocco sahibiyim yarın bı aksilik olmazsa cok sevdigim aracım satılıyor. Sevdiğim motor ve sevdiğim sanzimandan kopmak istemediğimden ama iki kapili bir aracın artık yetmemesinden dolayı cc de karar kıldım. Beyaz renk,sunroof,gunduz led fari,vienna bej deri koltuk, ayna paketi ve hatirlayamaigim iki opsiyonu daha olan araca 89.400tl fiyat aldim. Ekim sonu teslim. Günlerdir hem bu başlığı hem diğer forumları takipteyim, araci alan arkadaslar sagolsunlar tum detaylariyla her seyi paylasmislar. kafamı karıştıran olay su bu araçlar icin bluemotion versiyon yeni tsi gelecegi ve vw nin sırf elinde kalan motorları bı an önce tüketmek icin son zamanlarda üst üste kampanya düzenlediği yönünde söylentilere rastladım bu konuda net bir bilgisi olan varmi?
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccüneyt -- 6 Ocak 2013; 11:39:14 >

• İkisi de güzel.
  • Arkadaşlar Türkiyeye gelen CC'lerde Dinamic Light Asist yok gibi görünüyor, diğer tarafta var diye konuşuluyor, ancak bir noktayı atlıyor arkadaşlar, bu opsiyon Almanya için geçerli, Türkiye için değil. Doğuş bu opsiyonu getirmemiş gibi sanki, Dinamic Ligt Asist olması için bunun açık bir şekilde ifade edilmesi gerekiyor, opsiyon listesinde de böyle bir bilgi yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dtcagatay

Selamlar

Hali hazirda 2 lt de,bluemotion mevcut,bence en onemlisi vw1.4 tsi de cc de iyi is cikarmis...aracin aktarmasini ben cok begendim

• quote:

Orijinalden alıntı: _üveys_

İkisi arasında kalsanız.?

YENİ VOLKSWAGEN CC

YENİ VOLKSWAGEN CC

çok iyiymiş ikiside ama alttakinin renk ile üsttekinin jantları birleşirse çok iyi olurdu.

• quote:

Bluemotion olması çok farkettirir mi ? Vw daha önce PD motorları bitirmek için CR motorların satışına geç başladı, daha önce vuku bulmuş bir şey, bugün de olmaması için hiç bir neden yok.Ancak, bence bu konu çok önemli değil, gelen motorlar sorunsuz ve kalitesini ispat etmiş motorlar, Bluemotion gelirse fiyat sizin de söylediğiniz gibi artacaktır.

ilginiz için teşekkür ederim dediğim gibi aracımdan dolayı alışık olduğum ve çok sevdiğim motor şanzıman ikilisi.. açık konuşmak gerekirse çokta ekonomik sayılmazlar ama çok keyifli çok uyumlu ve çok güçlü :) bu uyumdan kopmak istemediğim için cc almak istiyordum..

değer kaybı açısından düşünürsek söylentiler gerçek çıkarsa ve yeni nesil bluemotion 1.4tsi 160hp gelirse bizim araçlarımızın motorları çok yakan motor olarak anılacak ve satışımız zorlaşıcak ama tabiki bu almak için engel değil haklısınız.

dün aracı mez otomotivde ve maslak doğuşta çok detaylı bir şekilde inceledim. O araca sahip olduğumu ve en az 2 yıl kullanacağımı düşünerek beni mutlu ve mutsuz edebilecek yönlerini algılamaya çalıştım. iki galerideki araçlarda beyaz ve en boş versiyonlarıydı. açıkçası dışardan incelendiğinde buram buram kalite kokan aracın içini ve genel malzeme kalitesini çok beğenmedim.. dış başarı içe başarı ile bütünleşememiş. benim için hem dış görüntü hemde dış görüntüyü tamamlayabilecek kalite ve iç tasarım çok önemli.. 90.000tl verilen bir araçtan bahsediyoruz..

beğenmediğim yönler; aracın kapıları (özellikle arka kapılar) çok hafif ve kapatırken bana pek tok bir his vermedi buna karşın kaput inanılmaz ağır ve sağlam bir his veriyor. iç döşemeler standart donanım gerçekten çok başarısız buldum özellikle kapı içlerindeki geniş alan kapsayan sert plastik aksam ve kumaş döşeme hoşuma gitmedi.. direksiyon simidi çok basit. scirocco direksiyonu çok daha güzel.. sanırım tercihimi değiştirip ikinci el 2011-2012 c180 bakacağım..

cc direksiyonu:
     YENİ VOLKSWAGEN CC

scirocco-gti direksiyonu
     YENİ VOLKSWAGEN CC

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccüneyt -- 6 Ocak 2013; 11:39:48 >
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.