Şimdi Ara

YENİ VOLKSWAGEN CC (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
844
Cevap
12
Favori
188.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • CC'de 5 koltuk paketi standarttır, Türkiyeye gelen CC'ler 5 koltuk paketi ile geliyor.

Şükrü, buraya yazmasan da okuduğunu biliyorum, Park Asist'i eklettir, hiç düşünme, kafana takılan bir şey olursa özelden yaz, cevaplarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccüneyt -- 31 Temmuz 2012; 2:27:27 >
  • 1.4 tsı cc lerde yakıt tüketimi nasıl kullanan arkadaşlar detaylı yazabilirmisiniz.
  • 10lt/100 km

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicomedia1979

Arkadaslar aracla ilgili bir sikintim var..bu arabanin kornasi basmiyor...nasil anlatsam sag kulakciga bastigimda 0.5 saniye gec tepki veriyor...sol kulakcik dahada vahim.balyoz gucuyle basinca anca tepki veriyor beyefendi..servisi aradim getir bakalim dediler ilk defa duyuyorlarmis...sifir arabada boyle sorun canimi sikti acikcasi..bunun yuzunden ilk gun kaza yapiyordum nerdeyse..

Benim araçta korna çok geç algılıyor. bide ben dıt deyip bırakan biriyim. basılı tutunca alıyor oda daaaat yapıyor baya gıcık bir durum adam küfür etti falan sanar.

Aracın yakıtına gelince, şu an ortalama 9 a indi. önceki sayfaların birinde detaylı olarak vermiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: exelon

quote:

Orijinalden alıntı: messi49

Arkadaşlar 1.4 TSI Passat cc'nın vw sitesinde gördüğüme göre altaki tüm opsiyonları toplayarak 44050 avro çıktı.Abimin engelli raporu olduğundan 44050'lik araba bize 26852'ye geliyor.Babam 57 yaşında arabayı ona alacağız 1-2 yıl içinde şimdiden araştırma yapıyoruz.Bmw 316i'nin full'u kaç para sormadım gidip çünkü daha iş tam ciddiye bilmedi şuanlık internetten araştırıyorum.Acaba 26-27 bin euroya PASSAT CC mi alırdınız yoksa 28 Bin euroya civarına Bmw 316'i mi alırdınız ? Hangi araba daha iyidir ? Bir yandan BMW,diğer yanda vw..vw Daha alt klasman gibi adam PASSAT CC'de gerçekten iyi.Karar veremiyoruz tam.2014 Yeni çıkacak Mercedes C'de beklenebilir mi ?

Merhaba, ben detayli bir biçimde cevap verebilirim; çünkü ayni ikilemde ben de kalmistim. Excel hazirlamistim bir tane bu süreçte, ondan görüntülerle karar asamami görebilirsiniz.

Öncelikle hesabiniz hatali onu belirteyim. 44050'lik bir araç Engelli raporuyla 32154€'ya gelir (44050 / 1,37), KDV muafiyeti yok ne yazikki, sadece ÖTV. KDV ödenmemesi için kazanilan dava mevcuttu fakat Yargitay bozmustu bu karari. Yeni bir gelisme olmadiysa son 1 ayda, KDV ödeniyor...

Benzer iki araç konfigürasyonu yapalim, opsiyon karsiliklarini koymaya çalisacagim, tabi %100 ayni özellikler olmasa da oldukça benzer 2 araç olacaktir:

VW:
    1. Cam tavan
    2. Iç aydinlatma çevre aydinlatma paketi
    3. 18" jant
    4. Koyu aliminyum kaplama
    5. Alacantra deri döseme (isitma mevcut)
    6. Premium telefon

BMW:
    1. Sunroof
    2. Spor paket (aydinlatma, görsel degisiklikler vs bunlarla geliyor, bence bu paketlerden biri olmadan 3 serisi almak pek mantikli degil, bu olmadan da CCnin güzelligi ön plana çikiyor, adil bir karsilastirma olmaz)
    3. 18" jant
    4. Aluminyum iç kaplama
    5. Sensatec deri döseme (isitma yok bunda)
    6. Teknoloji paketi (Bi-Xenon (adaptif degil), far yikama vs)
    7. Konfor paketi (USB, park mesafe, otomatik klima)
    8. Isitmali koltuklar

İndirim olarak çoğu insanın alabileceği maksimum iskontoları koydum (istisnalar olabilir tabi). VW= %5, BMW = %7
    Fiyatlara bakarsak, VW: 41099 €, BMW: 51010 €

Benzer iki araçta BMW 10k kadar pahalı oluyor.(ÖTV'siz farkı da görebilirsiniz görüntülerde) Sormanız gereken BMWde bulunan kullanım zevki, sürüş dinamikleri mi sizin için önemli yoksa VW'de bulunan konfor mu?

Ben biraz bu fiyat farkından ve Borusan'ın fiyat stratejisinden dolayı CC seçtim, 3 serisi sonuçta sınıfının en iyi aracı sayılıyor. Fakat çok daha konforlu ve opsiyonlu bir aracı daha ucuza alabiliyorsunuz CC seçerseniz. Ayrıca 60 yaş civarında biri için CC daha yakışır bence. Ağırlığı var arabanın.

Mercedes C serisinde güzel değişikliklere gidiyor, yeni kasayı da bekleyebilirsiniz bence. Hepsi de güzel arabalar, direk bunu alın bu doğru seçim demek yanlış olur. Kişisel zevklerinize, beklentilerinize göre seçim yapın. Ben sadece kararda işe yarayacağını düşündüğüm bilgileri paylaşayım dedim.

YENİ VOLKSWAGEN CC

YENİ VOLKSWAGEN CC

YENİ VOLKSWAGEN CC

YENİ VOLKSWAGEN CC

Şuan almayacağız araba,5 yılın dolması gerekiyor satabilmek için ve 170 bg 316i gelmesini istiyoruz.Zaten ben bilgi almak için sormuştum illa almak için değil.Sizin yaptığınız Confort paket,Teknoloji paket,18 jant,Sunroof(Alırsak belki koydurmayız),ve Spor paket(bence modern ve lüxüry'den iyi) 316ilerde M paket olmayacağı için zaten araba Full oluyor.Nerdeyse en iyisi gibi.Ve bize de 35 bin avroya patlıyor.İlla bu yıl almasam bile sizin düşünceleriniz nasıl ? Passat cc'mi alınır(Sportif ve iyi bir araba ama vw olması eki bana göre) bide diğer yandan Bmw var.Hem 3 serisi bence çoğu bmwler gibi kendi grubunun lideri.Yeni çıkacak kasa Mercedes C'nin bile 2 yıl daha sonra çıksa bile Bmwyi geçebilceğini sanmıyorum.(1.6 motora tr'de 180 bg ve dizel yapmazlarsa)..Sizin görüşleriniz nelerdir ? Ben sadece görüş alıcam.Bmw 118i'yide beğendim ama 116i satıp 118i almak biraz aptallık gibi geliyor bana.

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccüneyt -- 6 Ocak 2013; 11:40:12 >
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccüneyt -- 6 Ocak 2013; 11:40:56 >
  • Arkadaşlar Ankarada RNS 510- RCD 510- Bluetooth- Rear Asist ( Geri Kamera ) vs gibi konularda montaj sıkıntısı yaşayan arkadaşlar için bir yer var artık.

İşçiliğine çok güvendiğim ve benim aracımdaki RNS 510, Geri Kamera, Bluetooh gibi donanımları isteğim üzerine çıkan Vw, Skoda gibi araçları avucunun içi gibi bilen bir yakınım gelecek olan CC aracıma da bu donanımların montajını işyerinde yapacak. (Vw Yetkili Servis tecrübeli)

Düşünen arkadaşlar, özelden bana yazsınlar, gerekli bilgiyi veririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccüneyt -- 16 Ağustos 2012; 16:01:41 >
  • Arkadaslar 1.4 cc de ne kadar sira var acaba bilen paylasabilir mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ccüneyt

Vw CC siparişim bugün geçildi, sisteme düşmesini bekliyorum artık.

Sipariş geçilen araç ;

1.4 TSİ Beyaz Renk CC

OPSİYON LİSTESİ :

Alcantara Deri- Adaptif Hız Sabitleyici- Adaptif Şasi-Panoramik Cam Tavan

Park Asist-Lane Asist -Rear Asist -Anahtarsız Giriş- Bagaj Açma Özelliği

Elektrikli Perde-Katlanır Ayna-Ses Yalıtımlı Ön Cam

Renkli Yol Bilgisayarı-Ebony Dekor-Aydınlatma Paketi

Dinnamik Viraj Led Aydınlatma-Karartılmış Cam-18'jant

Dostum şimdiden hayırlı olsun.

Ne kadar fiyat verdiler bu opsiyonlar için ve kaç gün veya ay sıra verdiler. Bu aralar ciddi olarak düşünmeye başladım.

• CC satın alan arkadaşlar, satın aldıkları fiyatı, pazarlık şansı olup olmadığını, teslimat süresini,
    verdikleri kapora miktarını, araç gelince kur 2,09 kampanyasının geçerli olup olmayacağını, yazarlarsa ben ve almayı düşünen diğer arkadaşlara faydalı olacağını düşünüyorum.
    2013 modeller çıkmadan kur kampanyasının sona ereceğini zannetmiyorum ama araç bedelinin tamamını veya yarısını yatırsam, kur kampanyasından faydalanır mıyım merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karantina61

quote:

Orijinalden alıntı: ccüneyt

Vw CC siparişim bugün geçildi, sisteme düşmesini bekliyorum artık.

Sipariş geçilen araç ;

1.4 TSİ Beyaz Renk CC

OPSİYON LİSTESİ :

Alcantara Deri- Adaptif Hız Sabitleyici- Adaptif Şasi-Panoramik Cam Tavan

Park Asist-Lane Asist -Rear Asist -Anahtarsız Giriş- Bagaj Açma Özelliği

Elektrikli Perde-Katlanır Ayna-Ses Yalıtımlı Ön Cam

Renkli Yol Bilgisayarı-Ebony Dekor-Aydınlatma Paketi

Dinnamik Viraj Led Aydınlatma-Karartılmış Cam-18'jant

Dostum şimdiden hayırlı olsun.

Ne kadar fiyat verdiler bu opsiyonlar için ve kaç gün veya ay sıra verdiler. Bu aralar ciddi olarak düşünmeye başladım.

Karantina61,

Hayırlı olsun dileklerin için teşekkür ederim.

Fiyatı konuşmadım, KDV ve ÖTV'li fiyatlar üzerinden o günkü kur ne ise % 2 indirim yapacaklar, ancak ben hem tanıdık vasıtasıyla gittim, hem de kaporamı neredeyse bir ay önce verdim.

Bugünlerde bayiler indirim yapmıyor olabilirler, nitekim Konya Yolundaki Doğuş ile bir arkadaşın CC siparişi için görüştüğümde indirim yapmaycaklarını söylediler, bir ay öncesinde ise % 2 indirimi onlar da yapıyordu.

CC siparişini yeni geçecek arkadaşlar yazarlarsa daha sağlıklı olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: ferther

CC satın alan arkadaşlar, satın aldıkları fiyatı, pazarlık şansı olup olmadığını, teslimat süresini,
    verdikleri kapora miktarını, araç gelince kur 2,09 kampanyasının geçerli olup olmayacağını, yazarlarsa ben ve almayı düşünen diğer arkadaşlara faydalı olacağını düşünüyorum.
    2013 modeller çıkmadan kur kampanyasının sona ereceğini zannetmiyorum ama araç bedelinin tamamını veya yarısını yatırsam, kur kampanyasından faydalanır mıyım merak ediyorum.

Aracçta çok opsiyon olursa kapora miktarı oynaklık gösteriyor, standart ve herkesin tercih edeceği opsiyonlu bir araç alırsanız fazla kapora almıyorlar, 1.000 TL alan da var, 5.000 TL de, 10.000- 15.0000 TL'de ( çok opsiyonlu araç )

Pazarlık bugünlerde biraz zor gibi, yine de en sağlıklı bilgiyi CC siparişini yeni geçecek olan arkadaşlar verir. Kur ne ise onun üzerinden aracı satın alırsınız, bu konuda garanti yok. Sanırım bütün sorularınıza yanıt verdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccüneyt -- 22 Ağustos 2012; 10:03:22 >

• Ben aracımı kur 2.29 ken aldım. Belki ilk alanlardan biriyim. 5000 tl indirim ve 220 tl lik hediye aldım. 1000 tl kapora yatırmıştım. Aracı 5 gün içerisinde teslim ettiler. Daha önceki sayfalarda araç ile ilgili bilgiler ve resimler var. 2 gün önce bir arkadasım CC aldı. Ne doğru düzgün bir indirim ne de hediye vermişler. Ben aracı aldıktan sonra fiyat 8500 tl civarında ucuzladı, kurdan dolayı. Ama Euro yine yönünü yukarı çevirdi. O yüzden aracı almak isteyen arkadaslar bence indirimi falan çok düşünmeden bir an önce siparişlerini versinler. Araç tek kelimeyle mükemmel. Herseyinden memnunum.
    Opsiyonlarla ilgili düşüncem ise; olmazsa olmaz 4 opsiyon var.
    1) 18 interlagos
    2) Led gündüz farlari
    3) Alcantra döşeme
    4) Cam tavan
    Gerisi bütçeye ve zevke göre sekillenebilir.
    5500 km deyim. Tüketimim 8.9 Lt / 100 km. 1000 km sehirlerarasi gerisi sehir ici. Uzun yolda 550 km lik yolda 110 km sabit hızla 150 tl benzin tükettim. Burdan yola çıkarsak sehirlerarasi 1000 km'nin üstünde bir menzili var. (depo 70 lt) Sehir icinde ise 700 km yi biraz geçiyor.
    Performans büyüleyici, yol tutus inanılmaz.
    Sorularınızı yanitlayabilirim.
    Cepten yazıyorum. İmla için kusura bakmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: serbalik

Ben aracımı kur 2.29 ken aldım. Belki ilk alanlardan biriyim. 5000 tl indirim ve 220 tl lik hediye aldım. 1000 tl kapora yatırmıştım. Aracı 5 gün içerisinde teslim ettiler. Daha önceki sayfalarda araç ile ilgili bilgiler ve resimler var. 2 gün önce bir arkadasım CC aldı. Ne doğru düzgün bir indirim ne de hediye vermişler. Ben aracı aldıktan sonra fiyat 8500 tl civarında ucuzladı, kurdan dolayı. Ama Euro yine yönünü yukarı çevirdi. O yüzden aracı almak isteyen arkadaslar bence indirimi falan çok düşünmeden bir an önce siparişlerini versinler. Araç tek kelimeyle mükemmel. Herseyinden memnunum.
    1) 18 interlagos
    2) Led gündüz farlari
    3) Alcantra döşeme
    4) Cam tavan
    5500 km deyim. Tüketimim 8.9 Lt / 100 km. 1000 km sehirlerarasi gerisi sehir ici. Uzun yolda 550 km lik yolda 110 km sabit hızla 150 tl benzin tükettim. Burdan yola çıkarsak sehirlerarasi 1000 km'nin üstünde bir menzili var. (depo 70 lt) Sehir icinde ise 700 km yi biraz geçiyor.

Hayırlı olsun da yol tutuş inanılmaz performans büyüleyici falan kusura bakmayın ama bana biraz abartı gibi geldi.

zaten tüketiminiz de performanslı kullanmadığınızı gösteriyor.

10 l altı iyi değer

• cc 1.4 tsi için 1 euro = 2.09 TL kampanyası ekim sonuna kadar devam edecek.
    Euronun 2.30 sınırına dayanmasına rağmen kampanyanın devam etmesi iyi oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

quote:

Orijinalden alıntı: serbalik

Ben aracımı kur 2.29 ken aldım. Belki ilk alanlardan biriyim. 5000 tl indirim ve 220 tl lik hediye aldım. 1000 tl kapora yatırmıştım. Aracı 5 gün içerisinde teslim ettiler. Daha önceki sayfalarda araç ile ilgili bilgiler ve resimler var. 2 gün önce bir arkadasım CC aldı. Ne doğru düzgün bir indirim ne de hediye vermişler. Ben aracı aldıktan sonra fiyat 8500 tl civarında ucuzladı, kurdan dolayı. Ama Euro yine yönünü yukarı çevirdi. O yüzden aracı almak isteyen arkadaslar bence indirimi falan çok düşünmeden bir an önce siparişlerini versinler. Araç tek kelimeyle mükemmel. Herseyinden memnunum.
    1) 18 interlagos
    2) Led gündüz farlari
    3) Alcantra döşeme
    4) Cam tavan

Hayırlı olsun da yol tutuş inanılmaz performans büyüleyici falan kusura bakmayın ama bana biraz abartı gibi geldi.

10 l altı iyi değer

Alıntıları Göster

10 l altı iyi değer

"serbalik" tekrar hayırlı olsun.

Bu sözler sadece, yeni CC yi kullanmayan birine ait olabilir.

Araçtan bende çok memnunum. Fiyat,Performans ve giderlerle kıyaslayınca, yerine koyulabilecek araç şu an için yok.

• Kusura bakmayında bu paralara gider mercedes bmw alırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: cürükelma

Kusura bakmayında bu paralara gider mercedes bmw alırım

bu paraya anca A serisi yada 1 serisi alınabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karti

quote:

Orijinalden alıntı: cürükelma

Kusura bakmayında bu paralara gider mercedes bmw alırım

bu paraya anca A serisi yada 1 serisi alınabiliyor.

CC nin dizel fullü 130.00 lere kadar çıkıyor . Nasıl E kasası alamazsın o paraya ? Nasıl 5.30 -5.20 alamazsın ?
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.