Şimdi Ara

YENİ VOLKSWAGEN CC (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
844
Cevap
12
Favori
188.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valla bnde siparis vericektim fakat 2,5 ay gibi bi bekleme suresi varmis ,bnde o kadar beklemisken 2013 olsun dedim bari.%2gibi bi indirimde ben aldim.tek korkum bundan sonra euro kurunu kacta sabitlerler bilemiyorum.cunku euro aldi basini gidiyo

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • (ATT) Şükrü,

Konuyu şimdi gördüm, yazmasan da okuduğunu biliyorum, o yüzden yazıyorum, cevap yazmana gerek yok, ben de ev konusundaki fikrimi söyleyeyim,

Ev olmadan araba olmaz, bu zaten herkesin ortak fikridir sanırım, araba yatırım aracı değil, tüketim aracıdır, bu da bir çok kimsenin kabul ettiği bir gerçek.

Ancak araba zevktir, tutkudur, kendini ödüllendirmektir, hayatta her şey tasarruf edip en kazançlı seçeneği gerçekleştirmek değildir ki bu hayatı çok monotonlaştırır, tek düze yapar, orta yolu bulup hem tasarruf etmek, hem de isteklerinizi imkanlar ölçüsünde gerçekleştirmek en mantıklısıdır.

Ev alma konusuna gelince 150.000 TL kredi çekip ev almak bana hiç mantıklı gelmiyor, aylık 2.000 TL ödeme ile 75-80 TL’de faiz ödediğinizi varsayarsak bu sizin 10-12 yıl bankaya çalışmanız demektir, kimse kızmasın ama 10 yıl bankaya çalışmak çok mantıksız. Ayrıca alacağınız ev 10 sene sonra 10 yaşında olacak, emlak fiyatları çok değişken, alacağınız ev değerini korur en fazla, yine 200.000 TL satarsınız, daha üzeri çok özel bir durum ve düzenleme yok ise zor ki her yer imara açılıyor, her tarafta ev var. Sizin bu işteki tek karınız ev sahibi olmak olur, daha fazlasını beklemeyin.

Passatı satmak istiyorsanız yine satın, ama 150.000 TL kredi çekmeyin, 50.000-75.000 aralığı kabul edilebilir bir rakam, daha fazlası bana saçma geliyor. Bu da benim düşüncem Şükrü, umarım kafanı karıştırmamışımdır, olaya bir de bu boyuttan bakmanı istedim.

Cebinde 150.000 TL nakitin olsa üzerine de 50-75 kredi çek derdim, ama bu durumda 150.000 TL KREDİ BANKAYA EN AZ 10-12 YIL ÇALIŞMAK DEMEKTİR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccüneyt -- 13 Eylül 2012; 19:44:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: halil_20

BU CC nin ağırlığı falan nedir ? 1.4 kaldırıyormu bu arabayı km . de kaç TL. yakıyor bu haliyle ? İçime kurt düşürüyonuz ya amacım 2007-2008 model 5.30d almak . Yorumlarınızı okuyorum acaba diyorum

530d alırsan aldığın son araba olabilir. Vergisinden dolayı kimseye satamıyorsunuz. isterseniz 2005 525d verebilirim arkadaşımda var 65000 istiyor.

Kaldırmıyor, uçuruyor.

km de 25-45 krş arası yakıyor. Son zamlar hariç.

düzeltme : 2005 model

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iskancavardiya -- 23 Eylül 2012; 15:03:05 >
  • ötv zammından sonra cc için fiyat alan oldumu acaba?sitede vergi oranını değiştirmişler ,fiyat kısmında bi değişiklik yok
  • Ayın 31'inden sonra da zam gelmezse çok iyi olacak. Hesapta olmayan ÖTV zammı can sıkıyor aracımızı beklediğimiz bu günlerde.

Sinek küçüktür, ama mide bulandırır, ÖTV zammı da o misal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccüneyt -- 25 Eylül 2012; 10:06:58 >
  • Ben pazar günü CC siparişi verdim. OTV yi gelince ekleyecekler diye söylediler. Indirim vs. her hangi birşey belli değil. Araç gelmeden bir şey diyemem dediler. Aracın sipariş onayı gelecek vs. Hatta vazgeçip 508 alure e-HDI mi alsam diye düşünüyorum.
  • Ekim sonuna kadar ötv artışı yansıtılmıyor. kur kampanyası da geçerli.
    Ekimden sonra durum ne olur bilinmez.
    Ama 2013 modellerin daha yüksek rakamlarla gelmesi muhtemel.
  • 1.4 motor gerçekten bu aracı uçuruyor.aracım 19500 km oldu.bu fiyata bu hız bu rahatlık yok hatta böyle kasa hiç yok.ben arka lastikleri öne aldırmak zorunda kaldım antipatinaj sistemi de yetmiyor ilk kalkışda malesef konyanın tozlu yolları nedeniyle.
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccüneyt -- 6 Ocak 2013; 11:46:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ccüneyt

Aracın teslim tarihi 30 Kasım görünüyor, ÖTV sık dişini 1 ay daha, geliyorum

Aracımda ev halkı ile yaptığımız toplantı sonucu bir kaç değişiklik yapmak zorunda kalmıştım, opsiyonların para etmeyeceği düşüncesi ve uzun süreli araç kullanamama durumu yüzünden bazı opsiyonları çıkardım.

Aracın son hali budur : 1.4 TSİ 160 Bg CC Beyaz Renk,Bej Koltuk

Easy Open-Park Asist-Panoramik Cam Tavan-Dinamik Viraj Led Gündüz Farı-Rear Asist-Lane Asist-18' Jant-ACC-Renkli Yol Bilgisayarı-Elektrikli Perde- Anahtarsız Giriş

Kullandığım dizel passatla 8 Litre mazot yaktığımı gördükten sonra
    bana sunulan 75.000 TL lik sıfır CC'nin baz donanım da olsa nasıl kaçırılmaması gereken bir araç olduğunu şimdi anlıyorum.

Neyse tek tesellim Passat ya da aynı tasarıma sahip CC gibi bir araçlara
    kapkara leş gibi bir iç tasarımıyla binilmemesi gerektiğini anlamam.

Gelişmelerden bizi haberdar ederseniz memnun oluruz.

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccüneyt -- 6 Ocak 2013; 11:34:10 >
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccüneyt -- 29 Eylül 2012; 0:21:50 >
  • Dr Hamuş'un diğer başlıktaki yazısından sonra bayiyi aradım, aracın durumunu sordum. Araç Scheduled aşmasına geçmiş durumda, bu aşamada artık araçta değişiklik yapma imkanına sahip değilsiniz.

Aracın teslim tarihini tekrar sordum, Kasımın 3. haftası görünüyor, bu da 15-20 Kasım gibi bir tarih, tabi teslim tarihinde bir haftalık gibi sarkma olabileceği de söylendi.(bir hafta erken, bir hafta geç ya da yakın bir tarih aralığı)

Diğer arkadaşların da yazdığı gibi 31 Ekime kadar Euro kuru sabit ve ÖTV artışı fiyatlara yansımayacak,

Daha sonrasında da inşallah ÖTV artışını fiyatlara yansıtmazlar ve kurda da değişiklik olmaz.
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccüneyt -- 6 Ocak 2013; 11:46:06 >
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccüneyt -- 5 Ekim 2012; 13:20:48 >
  • Yıl sonuna kadar yeni Ötv'nin fiyatlara yansımayacağını düşünüyorum.

%37 Ötv, 1.99 ve 2.09 kuru üzerinden fiyatlandırma yapılacağını düşünüyorum.

Ocak ayından itibaren kur değişir, Ötv'de % 40 olur tahminim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccüneyt -- 4 Ekim 2012; 12:46:56 >
  • Bu başlıkta bizden başka yazan yok, kendi yazdıklarıımı okumaya başladım artık.

"Kendin çal, kendin oyna" modunda gidiyoruz bakalım.

Çok kalabalık olduğunda seviye düşüyor, çok boş olduğunda paylaşım olmuyor, bir kaç paylaşımcı olursa bu başlık çok güzel ve seviyeli gider aslında.
  • Benimde aracimda 1000 km ye geldi.....dun arka koltuk tarafindan tikir tikir bir ses gelmeye basladi,cok ugrastim bulmak icin bir sure gider gibi oldu sonra tekrardan basladi bakalim bu aksam tekrar kontrol edicem..ben aracimi genelde pazar gunleri kullaniyorum yollarin fazla yogunlugu yok bu aralar istAnbulda buna ragmen yakitim 10.7 lt den asagi dusmuyor, 9 lt civari geziyorum diyenler nasil yapiyor anlamiyorum

• Bugün arkadaşın ortalamasına baktık. 8,5 lt görünüyor şehir içi. (Kayseri)
    Bence 10 lt üstü cc için çok.
    Rodaj bitti diye aracı sıkıştırıyor olmayasın.
  • Olabildigince sakin kullanirim arabami tuhaf olan araci dogustan aldigimda yaptigim ilk km lerde ortalamam 9.5 gosteriyordu...8.5 lara dusmesini beklerken 10.7 ye kitlendi su anda aractrafikte sakin anlam veremiyorum bir turlu...gerci su an icin konusmak erken olsada yeni alan arkadaslarin ortalamalari benden cok dusuk,kalkislarda bile gaz pedaliyla kalkmamayi denedim son zamanlar yukselmesin diye ama bakalim dusecegini umuyorum...bir onceki aracim leon hitlerde 15000 km ye kadar 12 lt den dusmuyordum sehir ici,sonrasinda 9 lt ye kadar inmistim.

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.