Şimdi Ara

YENİ VOLKSWAGEN CC (31. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
844
Cevap
12
Favori
188.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: c.ronnie

Biraz önce bir yazı okudum ve resmen aylardır araştırdığım ve almaya niyetli olduğum CC'den soğudum. Aşırı ses çıkartması, otomatik viteste kaydırma yapması(gerçi buna inanırım zira ağabeyimin Scirocco'su da otomatik ama yokuşlarda az da olsa kaydırıyor) ve titreşim yapması gibi olaylar var mı bütün CClerde? 98 model Passat kullanıyorum ve CC ile amacım daha konforlu ve daha rahat bir sürüş deneyimi iken bizim emektarda bile olmayan sorunlar çok canımı sıktı.

Benimde kuzenim alacak sıfır ya da 2. el bu yazıyı nerede okudunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DSG sanziman kullanim acisindan cok basarili bir sanziman olmasina ragmen sorunsuzluk acisindan ayni seyi soyleyemeyecegimiz bir sanzimandir, bu araci alacak olan bu araclarda DSG arizasinin olabilecegini bilerek alsin.Burada onemli olan ariza ile karsilastiginizda yetkili servisin takinacagi tavirdir, muhtemel DSG arizalari yetkili servisler tarafindan bilindigi icin aracin garantisi bitmis olsa bile iyiniyet garantisinden musteriler istifade edebiliyorlar.. En guzeli DSG garantisinin bazi ulkelerde oldugu gibi 10 yil gibi bir garanti kapsamina alinmasidir.

DSG sanzimanli bir arac yokusta geri kacirma yapmaz, yeni kasa passatlar ses yalitimi acisindan basarili bir aractir, CC icin de durumun cok farkli olacagini sanmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccüneyt -- 14 Ekim 2012; 11:57:38 >
  • Son gelen zamlarla birlikte benzinin fiyati 5 Tl oldu, bu da hakli olarak tepkilere neden oluyor. Bu zamlarin en buyuk musebbibi Maliye Bakanliginin gelmis gecmis en basarisiz ve pasif Bakani tarafindan YONETILEMEMESINDEN kaynaklidir.

Bazi arkadaslar Avrupadaki yuksek maas rakamlarini ornek alip burada paylasiyor, ornegin senin maasin 3000 EURO gibi, bu yanlistir, ulkeler arasinda kiyaslama yapilirken Satin Alma Gucu Paritesine bakilir. Yani iki ulkedeki ekmek, kira,yakit, temel gida maddeleri, elektrik su gibi giderlerden ortak olanlar tespit ediliir, ondan sonra 3000 euro alan insan bu avrupa ulkesinde atiyorum bir aylik maasi ile kac ekmek, kac kg un, kac lt yakit, ne kadar elektrik su tuketebiliyor, maasindan ne kadarini kira olarak oduyor, ona bakilir.

Ayni hesaplama diger ulke icin de yapilir. Turkiye diyelim bu ulkeye de, ondan sonra iki ulkedeki her bireyin yasam standartlari daha saglikli olarak degerlendirilebilr. Kriter olarak maasi alirsaniz son derece yaniltici olur, iki ulke vatandaslari arasindaki refah duzeyi degerlendirilirken SATIN ALMA GUCU PARITESINE BAKILIR.

Ama bu degerlendirme ulkenin yakittan alinan vergi olmasa buyuk bir krize girecegi gercegini degistirmez. Turkiye sicak para olmadan yonetilebilen bir ulke degil ne yazik ki. Bu da ulkedeki gelir dagilimi adaletsizligini artirmaya devam ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccüneyt -- 14 Ekim 2012; 11:55:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: karantina61

quote:

Biraz önce bir yazı okudum ve resmen aylardır araştırdığım ve almaya niyetli olduğum CC'den soğudum. Aşırı ses çıkartması, otomatik viteste kaydırma yapması(gerçi buna inanırım zira ağabeyimin Scirocco'su da otomatik ama yokuşlarda az da olsa kaydırıyor) ve titreşim yapması gibi olaylar var mı bütün CClerde? 98 model Passat kullanıyorum ve CC ile amacım daha konforlu ve daha rahat bir sürüş deneyimi iken bizim emektarda bile olmayan sorunlar çok canımı sıktı.

Valla Google'dan arama yapayım dedim kullanıcı yorumları ile ilgili ve bu sitede 5 ay kullanıp satan birinin yorumuyla karşılaştım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• ben yaklaşık iki ay önce aldım bu aracı. başta bilmediğim için yokuşta geri kaçma durumu benimde canımı sıktı. ama sonra farkettim ki auto hold tuşuna basmam gerekiyomuş
    auto hold basılıyken santim kaymıyo.
  • Peki bu aracın sadece 4 adet mi renk seçeneği var? Geçenlerde Ataköy Galleria'da bir CC gördüm, mat açık gri idi ve arabaya aşık oldum desem yeridir. Bu dışarıya mı yaptırılmış sizce yoksa birkaç ay beklersek istediğimiz rengi yaparlar mi?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: karantina61

quote:

Valla Google'dan arama yapayım dedim kullanıcı yorumları ile ilgili ve bu sitede 5 ay kullanıp satan birinin yorumuyla karşılaştım.

O yorumu bulup kuzenime okutayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: drcakil

ben yaklaşık iki ay önce aldım bu aracı. başta bilmediğim için yokuşta geri kaçma durumu benimde canımı sıktı. ama sonra farkettim ki auto hold tuşuna basmam gerekiyomuş
    auto hold basılıyken santim kaymıyo.

Bu arac otomatik degilmi nasıl geri kaçırma yapıyor anlamıyorum. Benim eski Manuel passatta vardı autohold çok kullanıyordum fakat yokuş aşağı dur kalk trafikte sıkıcı oluyor.

• aracı alırken bu kayma olayını isterseniz kullanırsınız gibi bişey demişlerdi. ama düz yolda auto hold yoksa ayağını frenden çektiğinde araç hafif ilerler. yani ayağının sürekli frende olması gerekir. ama auto hold a bastığında ayağını çekip rahat rahat oturuyosun.
  • Aracin hafif kaymasi dezavantaj degil avantaj bana gore.yokuslarda arac kaydiran cok araba var ve ister istemez bazi durumlarda aracinizi 5 10 cm geriye birakmak zorunda kaliyorsunuz....kaymamasi icin auto hold tusu var zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nicomedia1979

Aracin hafif kaymasi dezavantaj degil avantaj bana gore.yokuslarda arac kaydiran cok araba var ve ister istemez bazi durumlarda aracinizi 5 10 cm geriye birakmak zorunda kaliyorsunuz....kaymamasi icin auto hold tusu var zaten.
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccüneyt -- 6 Ocak 2013; 11:23:57 >
  • Dün VW bayiye gittim kuzenim için cc siparişi verecektik bu arada benim insigniayıda takasa sunacaktık. Doğuş 2012 model için özel siparişi dondurmuş. Şu an için cc siparişi almıyorlarmış. Kasım ayı ortalarında 2013 model için sipariş alınmaya başlayacakmış. 2013 için teslim tarihi de Ocak sonu Şubat ortaları olabilirmiş.

• quote:

43580 euro fıyat cıkan cc yı kur ındırımı ve az bır ındırımle 89400 tl ye aldım fıyat bılgısı ısteyen arkadaslara belkı yardımcı olur,,,belkı daha fazlada ındırım olabılırdı ama bu kadar koparabıldım.

yakıt tüketimi hakkında fikir verebilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: freshizmir

quote:

43580 euro fıyat cıkan cc yı kur ındırımı ve az bır ındırımle 89400 tl ye aldım fıyat bılgısı ısteyen arkadaslara belkı yardımcı olur,,,belkı daha fazlada ındırım olabılırdı ama bu kadar koparabıldım.

Fikir degil direk yol bilgisayarindaki yaziyim 10.7 lt cįk sehir ici

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: freshizmir

quote:

Fikir degil direk yol bilgisayarindaki yaziyim 10.7 lt cįk sehir ici

cok tşkler...
    tekrar güle güle kullanın..
  • Bu arada cc yi cok fazla gormeye basladim,iyi talep oldu galiba araca..kendi oturdugum semtte benimki haric 4adet daha cc var hepside beyaz....onceki kasadan neredeyse hic gormuyordum...arabaya ilgi gercekten cok...yanima gelip fiyat soran,abi bu mercedes mi vayy diyen (genelde markalari pek tanimayanlar) tavan niye tam acilmiyo abi acilsa bende almayi dusunuyorum diyen cok insan var....kasa gercekten muhtesem yanliz ilk zamanlar bu kadar guzel gelmiyordu gozume,vw hakkini vermis bu aracin...

• 1.4 tsi ile ilgili kucuk bir yorumum olsun almayi dusunen arkadaslara belki yardimi olur...1500 kg uzerinde bir arac ve bu agirliga gore(bu kasa ve bu agirlik icin konusuyorum ustune basarak yanlis yerleye cekilmesin) bu turbo motor tek kelimeyle MUHTESEM....1.4tsi ile son noktayi koymus vw gercekten tebrik etmek lazim

• Aracını Kasım ayında bekleyenlere iyi bir haber vereyim. 30 Kasıma kadar Vw'de tüm kampanyalar uzatıldı. Bu durumda ÖTV artışı ve kur değişikliği fiyatlara yansıtılmayacak, araçlarını güncel fiyat üzerinden alabilecekler. (Kaynak : Vw Canlı Destek)

Aracımı Kasımın 3. haftası teslim alacağım, benim gibi Kasım ayında araç bekleyenler için iyi haber oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccüneyt -- 17 Ekim 2012; 11:56:15 >
  • Bu sene herkesin bildiği gibi değişiklik yapıldı ve artık araçlar 2013 yılından itibaren ruhsata 2013 model olarak işleniyor. Dolayısıyla 31 Aralık 2012 tarihine kadar gelen ve üretilen bütün araçlar ruhsatta 2012 model olarak geçecek.

Bazı arkadaşlarımız Almanya için model yılının farklı olduğunu, şasenin 10. numarası "C" olursa 2012 model, "D" olursa 2013 model olacağını söylüyorlar, bu doğru bir bilgi olsa da eksik bir bilgidir.Biz Almanyada yaşamıyoruz ve Alman kanunlarına tabi değiliz, T.C kanunlarına tabiyiz ve Türkiyede yaşıyoruz, bizim kanunlarımıza göre 31 Aralık 2012 tarihine kadar üretilen bütün araçlar 2012 model olarak kabul ediliyor, dolayısıyla şasenin 10. harfi "D" olsa da bu tarihe kadar gelen bütün araçlar 2012 model oalrak kayıtlara geçecektir. Kimse şasedeki 10. harf "C" imiş, "D" imiş, bakmaz, herkes ruhsatta ne yazıyorsa ona bakar. Ruhsatta 2013 yazıyor mu yazmıyor, o zaman araçlar 2012 model, kimse kendini kandırmasın.

• 2013 modellerde negibi farklılık olacak .bluemotion ve start stop eklenecekmi renk secenekleri değişirmi fiat nekadar yukarı olabilir malumatınız varmı arkadaşlar.
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.