Şimdi Ara

YENİ VOLKSWAGEN CC (33. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
844
Cevap
12
Favori
188.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bence bufarkı vermeye fazlasıyla değer.hem araç 2013 olacak hem bmt motor olacak belki birkaç yeni özelliği opsiyondan çıkartıp standart özelliklere eklerler.
  • Otv farkini hicbir firmanin yansitabilecegini dusunmuyorum...zaten 2000 cc lerin otv farkindan dolayi 1.6 ve alti motorlar sisirilmis fiyatlarla bize geliyor..kendi icinde subvanse yapicak butun firmalar bu farki..hatta ben fiyatlarda biraz dususde bekliyorum ortalamada

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz şu aracı güncel ÖTV ve kur fiyatlarından, bize söz verilen indirim oranı üzerinden alalım da, aracın fiyatı ve ÖTV'si kaç olursa olsun.
  • 2000 Euro yazacaktınız galiba, 200 Euro yazmışsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ccüneyt

2000 Euro yazacaktınız galiba, 200 Euro yazmışsınız.

Hayır rakam doğru. İkiyüz euro :)
    Zaten 2000 euro BMT için fark konulsa bu oldukça fazla olur. Kabaca bir hesapla 100 bin km dahi yapsa o fiyat farkını telafi etmez.
    Bir de bana kalırsa eğer kısa mesafede kullanılacaksa BMT yakıt tüketiminde çok da kayda değer bir düşüş sağlayamıyor. Start-stop sistemi motorun belli bir sıcaklığa ulaşmasından sonra devreye girmesinden dolayı bu veriler kısa mesafede pek mümkün olmayacaktır.
  • 2013 model siparişleri ayın kaçından sonra almaya başlıyacaklar bilgisi olan varsa sevinirim.tam deri koltuk ekletmek istiyorum kullanan arkadaşlar varsa eksilerini ve artılarını paylaşırsa secimime yardımcı olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: f.papila

2013 model siparişleri ayın kaçından sonra almaya başlıyacaklar bilgisi olan varsa sevinirim.tam deri koltuk ekletmek istiyorum kullanan arkadaşlar varsa eksilerini ve artılarını paylaşırsa secimime yardımcı olacak

Kasım ayı ortalarından sonra başlanması bekleniyormuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccüneyt -- 6 Ocak 2013; 11:26:44 >
  • 2013 model sipariş etmek isteyen arkadaşlar şimdiden isimlerini bildirsinler, bayiye haber bıraksınlar, kapora da bırakılabilir. Sipariş alındığında öncelik vereceklerdir. 2013 yılında ilk gelen partiden almak istiyorsanız kaporanızı şimdiden verin, daha garanti olur.
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccüneyt -- 6 Ocak 2013; 11:27:08 >
  • vermişolduğunuz bilgilere teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ccüneyt

Aracı teslim aldığım günün akşamı ya da gecesi akan trafikte araç yavaşça süzülürken dinleyeceğim şarkılardan birisi "Fikrimin İnce Gülü",

Diğeri de Bir Kızıl Goncaya Benzer Dudağın şarkıları olacak.

Belki CC gibi bir araçta bu şarkılar tezatlık arz ediyor ve ağır kaçıyor olacak ama bu şarkıları dinleyeceğim.

Tabi hareketli, fıkır fıkır herkesin bildiği şarkılar da olacak, onları ayrıca yazmaya gerek yok, bu parçaları da aracı gündüz vakti teslim alınca dinleyeceğiz inşallah.

Allah kazasız belasız, mutlu ve huzurlu bir şekilde kullanmayı nasip etsin inşallah.

• Bmt motorda yapisal olarak ne gibi bir degisiklik varmis bilen var mi arkadaslar?

• C ronnie,

Cok tesekkur ediyorum, sagolun.
  • Gecen gunlerde aracimla ilgili tuketim degerlerini paylasmistim.ortalamam sehirici istanbul trafigi haftasonu genelde akan trafikte 10.7 lt idi..aracimi fulleyip degerleri sifirladim..simdiki deger ayni guzergah ve trafikte 8.5lt..ne degisti,yakitim neden dustu hicbir fikrim yok acikcasi.kullanim tarzim ayni.suanda col memnunum degerlerden.

• kara meşe rengini trafikte yada galeride gören varmı nasıl duruyor araçta
  • Selam arkadaşlar. Geçen mayıs ayında 1.4 tsi vw cc aldım. yaz boyunca şile istanbul arası gidip geldim. hemen hemen hergün. ortalama 7,5-8 lt. yaktı. Aracın motorundan yol tutuşundan ve yakıtından son derece memnunum. Sadece son zamanlarda 2. viteste hafifi bir titreme başladı gibi. Ama rahatsız edici boyutta değil. 2 gün önce 15.000 bakımı nı yaptırdı. 390 tl. tuttu. Uzun lafın kısası kullanım maliyeti ve keyif olarak son derece tavsiye edebileceğim bir araba. Kullanan herkese kazasız belasız yolculuklar dilerim. Araç ile ilgili sorunuz olursa seve seve cevaplarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemekli

Selam arkadaşlar. Geçen mayıs ayında 1.4 tsi vw cc aldım. yaz boyunca şile istanbul arası gidip geldim. hemen hemen hergün. ortalama 7,5-8 lt. yaktı. Aracın motorundan yol tutuşundan ve yakıtından son derece memnunum. Sadece son zamanlarda 2. viteste hafifi bir titreme başladı gibi. Ama rahatsız edici boyutta değil. 2 gün önce 15.000 bakımı nı yaptırdı. 390 tl. tuttu. Uzun lafın kısası kullanım maliyeti ve keyif olarak son derece tavsiye edebileceğim bir araba. Kullanan herkese kazasız belasız yolculuklar dilerim. Araç ile ilgili sorunuz olursa seve seve cevaplarım.

Bakım sonrası da bu durum devam ediyor mu?

• Bakım sonrası ilk defa dün akşam deneme fırsatım oldu açıkçası bir titreşim farketmedim. Araç gayet sessiz ve güzel hızlanıyor. Şunu tesbit ettim araç doluyken 5 kişi dur kalk trafikte nadiren bunu yapıyor sebebide kalkarkalkmaz 2. vitese geçmesi bence. Ama şanzımanda bir sorun olduğunu düşünmüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemekli

Bakım sonrası ilk defa dün akşam deneme fırsatım oldu açıkçası bir titreşim farketmedim. Araç gayet sessiz ve güzel hızlanıyor. Şunu tesbit ettim araç doluyken 5 kişi dur kalk trafikte nadiren bunu yapıyor sebebide kalkarkalkmaz 2. vitese geçmesi bence. Ama şanzımanda bir sorun olduğunu düşünmüyorum.

Söylediğiniz gibi bu aracın tek kusuru birinci vitesten ikinci vitese hemen geçmesi bence.Dur kalk trafikte gereksiz vites değiştiriyor, arac kendini toplamadan 2 ye geçiyor.Bende buna çözümü çok aşırı dur kalk trafikte şanzımanı manuelde kullanarak buldum.
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.