Şimdi Ara

YENİ VOLKSWAGEN CC (35. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
844
Cevap
12
Favori
188.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Araç kullanım, yol tutuşu vs çok başarılı, beklentilerime cevap veriyor.

Tekrar teşekkürler.
  • cüneyt bey öncelikle aracınız hayırlı olsun.benimde şuanki aracım 2009 mondeo, cc nin yaşam alanı tabiki ne mondeo nede superb kadar rahat olmuyacağı kesin cc yi tercih etmemizin enbüyük sebebi spor görünüşlü aile tibi geniş hacimli araç aramamızdır.bende şunu kesin biliyorumki rahatlık bakımından mondeo yu arıyacam.araç rengi konusunda haklısınız her yer beyaz dolu 2 renk olarak en yakışan renk siz olsanız ne derdiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: f.papila

cüneyt bey öncelikle aracınız hayırlı olsun.benimde şuanki aracım 2009 mondeo, cc nin yaşam alanı tabiki ne mondeo nede superb kadar rahat olmuyacağı kesin cc yi tercih etmemizin enbüyük sebebi spor görünüşlü aile tibi geniş hacimli araç aramamızdır.bende şunu kesin biliyorumki rahatlık bakımından mondeo yu arıyacam.araç rengi konusunda haklısınız her yer beyaz dolu 2 renk olarak en yakışan renk siz olsanız ne derdiniz?
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccüneyt -- 6 Ocak 2013; 11:15:13 >
  • Merhabalar,

Forumdaki ilk mesajımda, şu ana kadar konu hakkında paylaşım yapanlara tesşekkür etmek isterim.

Ben de cc siparişi geçmek üzereyim. Aşağıdaki şekilde konfigürasyon düşünmekteyim.
    Aşağıda bulunan opsiyonlar kesin karar verdiklerim.

CC 2013 - Şeker Beyazı
    1.4 TSI 160 ps

Panaromoik cam tavan
    Alcantra döşeme(çöl beji-siyah-06)
    Ebony masif ağaç
    Kış paketi I
    Ambians aydınlatması
    18" Interlagos

Eklemeye karar verebileceğim opsiyonlar:

Renkli yol bilgisayarı
    easy open paketi
    adaptif şasi kontrolü
    elektrikli katlanır ayna paketi
    ALARM plus
    elektrikli arka perde
    Titanium siyahı tavan

Fikir sahibi olanlardan aşağıdaki sorularıma cevaplarını rica ederim.

1) Çöl beji-siyah alcantara döşeme ile ilgili elinde koltuk fotosu olan var mı?
    2) Navigasyon konusunda aldıktan sonra servislerde hangi alternatifler kaça taktırılabilir?
    3) Arka pencerede elektrikli perde konusunda detaylı bilgi?
    4) 18" jant için adaftif şasi kontrolü iyi olur mu? Adaftif şasi kontrolü hakkında detaylı bilgi lütfen?
    5) Alarm plus neye yarar?
    6) Titanium siyah tavan konusunda foto7bilgisi olan var mı acaba?
    7) 2013 model araç için ne kadar fiyat farkı oluşabilir?

Yorum ve cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

• @ccüneyt

Hayırlı olsun yeni aracınız. Kazasız belasız güzel günlerde binmeniz dileğiyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: freelove1907

@ccüneyt

Hayırlı olsun yeni aracınız. Kazasız belasız güzel günlerde binmeniz dileğiyle.

Teşekkürler.

2013 model de tahminim 3-4 bin TL fiyat farkı oluşur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccüneyt -- 26 Kasım 2012; 21:57:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ccüneyt

quote:

Orijinalden alıntı: ATT-SUKRU

cüneyt abi tekrar güle güle kullan harika bir araç aldın yalnız beni hayal kırıklığına uğrattın ambianslı ebony masif ağaç dekorlar alınmazmı be abi ne yaptın sen o dekorlar araca ayrı bir lüxs hissiyatı katıyordu neyse sonuçta kendi donattığın aracı aldın allah kaza bela göstermesin beyaz çok yakışıyor çok

Ebony Dekor ilk donattığım araçta vardı, sonra opsiyonlarda bir kaç kez oynama oldu, en son opsiyon değişikliğine kadar Ebony vardı, aydınlatma paketini ise hiç çıkarmadım, ancak son anda Ebony Dekor almaktan vazgeçince aydınlatma paketi kendiliğinden çıktı.

Biliyorsun uzun süreli araç kullanma olayı maalesef biz de yok, CC'yi uzun süre kullanmayı düşünmüyorum. CC'yi elden çıkardığımda Passat B8 düşünüyorum ağırlıklı olarak, başka markalar da olabilir, o anki konjonktür ne getirir, bilemiyorum, ben de marka bağımlılığı yok, beklentilerimi hangi araç en fazla karşılıyorsa onu alıyorum.

Ebony Dekor ve Aydınlatma Paketini almış olsaydım belirlemiş olduğum rakamın üzerine çıkacaktım, o yüzden almadım, bir huyum vardır, bir rakam belirlerim, o rakamın üzerine de çıkmam ya da çıkmamaya çalışırım, her neyse. Sonuç olarak bu aracı uzun süre kullanmayı düşünmediğimden, opsiyonlar da para etmediğinden aracı elden çıkardığımda fazla zarar etmemek için bu opsiyonları almadım, zaten yeterince zarar ettim bu araç alıp satma işinden. Ama benim işim belli olmaz, bu konu benim için sorun teşkil ederse dışarıda montajını yaptırma imkanı varsa Ebony Dekoru da, aydınlatma paketini de yaptırırım, şimdilik sıkıntı yok.

Beyaz bu arabaya gerçekten çok yakışıyor, her aracın bir rengi var, bu aracın rengi de Beyaz. Ancak herkes Beyaz CC alıyor, o zaman da çok hoş olmuyor, farklılık isteyen farklı renkleri değerlendirmeli.

Şükrü, tekrar teşekkürler. Yakın bir gelecekte çok daha iyilerine sahip olman dileğiyle, zamanın ne getireceğini kimse bilemez, bu sözlerimi unutma, 5 ya da 10 sene sonra bu sözlerimi belki anımsarsın.

ilerleyen zamanda bu dekorları alacağına eminim bende şimdi zebrano dekorları almak için uğraşıyorum eğer olursa diğer forumda konusunu açacağım ben zebrano ambians aydınlatmalı dekor, kapı kolu kromları,4 ayak altı , 4 kapı altı 2 ayna altı ve plakalarıda orjinal led yapacağım ve sonrada renkli mfa ve geri görüş kamerası premium telefon sisteminin peşine düşeceğim inşallah
    cc alamadık hiç olmazsaa elimdeki aracı hıglıne yapayım diyorum becerebilirsem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ATT-SUKRU -- 27 Kasım 2012; 9:00:25 >

• cüneyt bey, yeni tekerlekleriniz hayırlı olsun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: akorkmaz11

cüneyt bey, yeni tekerlekleriniz hayırlı olsun..

Eyvallah, teşekkürler.
  • quote:

quote:

quote:

ilerleyen zamanda bu dekorları alacağına eminim bende şimdi zebrano dekorları almak için uğraşıyorum eğer olursa diğer forumda konusunu açacağım ben zebrano ambians aydınlatmalı dekor, kapı kolu kromları,4 ayak altı , 4 kapı altı 2 ayna altı ve plakalarıda orjinal led yapacağım ve sonrada renkli mfa ve geri görüş kamerası premium telefon sisteminin peşine düşeceğim inşallah
    cc alamadık hiç olmazsaa elimdeki aracı hıglıne yapayım diyorum becerebilirsem

Şükrü, alabilirim.Aracı tekrar opsiyonlama şansım olsa Ebony ve Aydınlatmayı alırdım, araçta tek eksik onlar, şimdilik bir süre böyle devam edeceğim.

Bu hafta Navigasyon ve Bluetooth montajı yapılacak, mümkün olursa ayak altı aydınlatmaları yaptıracağım. Ayna altı aydınlatmalar zaten var, onlar CC'ye takılacak. Araçta Ledli Bixenon olduğu için plakalar zaten led aydınlatmalı.

• ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccüneyt -- 6 Ocak 2013; 11:21:13 >
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccüneyt -- 6 Ocak 2013; 11:21:44 >
  • quote:

freelove1907.

Adaptif Şasiye fuzuli para vermeyin, Alarma da çok gerek yok, önceki aracımda vardı, bu aracımda tercih etmedim, gereksiz yere pahalı, başka bir opsiyon tercih edin.

Teşekkürler tavsiyeniz için.

Adaftif şasi kontrolü konusunda net karar veremedim. 18" jant alacağım için, 17" e göre yaşanacak konfor kaybını kompanse eder miyim düşüncesindeyim..
    Bayiden verilen bilgiye göre, standart aracın süspansiyonun sporluğunu daha da spor yapar dediler. Veya konfor kullanımda da sanki 17" jant kullanıyormuşsun gibi olabilir dediler.
    Doğru veya yanlış diyebilecel bilgiye sahip olamadığımdan kararsız kaldım. Alarma gerek olmadığına net olarak karar verdim.

Bayinin adaptif şasi konusundaki anlatımına yorumunuzu rica ederim.

• Dün bayideydim. Custom cc için en erken teslimatın Mart başı olacağını öğrenince canım sıkıldı ama kontrol edebileceğimiz bişey değil ne yazık ki.

Opsiyonlarımın son hali şu şekilde;

CC 2013 - Şeker Beyazı 2,09
    1.4 TSI 160 ps

klima+cam tavan+perde PHK
    Alcantra döşeme(çöl beji-siyah-06) WL1
    burr walnut dekor PN2
    Kış paketi I PW1
    Ambians aydınlatması PA5
    18" Interlagos PJ5
    230 V PV1
    easy open paketi PEL
    Karartılmış arka ve arka yan camlar 4KF

Karar vereceklerim;

adaptif şasi kontrolü
    Elektrikli katlanır aynalar
    Led Bixenon ve Gündüz Farları

Özellikle ilk 2 madde hakkında tecrübesi, bilgisi olan arkadaşlar lütfen yorumlarını paylaşsınlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freelove1907 -- 28 Kasım 2012; 13:14:05 >
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccüneyt -- 6 Ocak 2013; 11:22:06 >
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccüneyt -- 6 Ocak 2013; 11:22:34 >
  • 230 V PV1

Bence bu opsiyona da gerek yok, belki de hiç kullanılmayacak bir opsiyon.
  • @ ccüneyt

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.

Adaptif şasi kontrolü hakikaten pahalı bir opsiyon. Sanırım bundan vazgeçip açılacak bütçe ile "Led Bixenon ve Gündüz Farları" nı alacağım.
    Sanırım daha mantıklı olacak.

Katlanır aynalar da çok mantıklı gelmiyor, anahtar ile kilitlediğimizde katlansaydı alırdım.

230 V ise laptop, ipod, ipad vs şarjı için düşünüyorum. Ha çok mı kullanacağım hayır ama fiyatı çok bişey tutmuyor diye ekledim bunu da.
  • benim fikrimcede böyle bir arabaya otomatik kapanan ayna olmalı,dar sokaklarda 2 araç geçişirken cc nin aynalarını elle kapatmak hoş olmaz düşüncesiyle ben eklettim.230 v soket bencede alınmalı cep telefonlarımıza adaptör almadan direk şarz edebiliriz.şasi kontrol sistemini ben bizzat aracında olan birisini aradım konfor konumuna geçirince aradaki farkı hissetmediklerini söylediler bende listeden çıkardım.
  • karartılmış arka cam özelliğini bende listemden çıkardım sebeb ise 250 tl ye ön yan camlar dahil 3m film çeken yerler var herşeyden evveli satarken herkez siyah camlı araç almak istemiye bilir diye düşündüm
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.