Şimdi Ara

YENİ VOLKSWAGEN CC (36. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
844
Cevap
12
Favori
188.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benim aracim 20 aralikta gelecek. Arac ozelliklerini tekrar gozden gecirirken bmt isine kafam takildi. Arac Bilgilerinde 1.4 tsi bmt cc yaziyor. Satici arkadasla bu bmt isini hic konusmamistik. Bu aldigim aracta bmt oldugunu ifade ediyor herhalde. Blue motion olan bi aracta start-stop mutlaka varmidir? Bunun cok faydasini gorurmuym. Ne dersiniz. Gerci gorsemde gormesemde aldik artikta:)))

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: obaskan

Hayirli aksamlar,
    Benim aracim 20 aralikta gelecek. Arac ozelliklerini tekrar gozden gecirirken bmt isine kafam takildi. Arac Bilgilerinde 1.4 tsi bmt cc yaziyor. Satici arkadasla bu bmt isini hic konusmamistik. Bu aldigim aracta bmt oldugunu ifade ediyor herhalde. Blue motion olan bi aracta start-stop mutlaka varmidir? Bunun cok faydasini gorurmuym. Ne dersiniz. Gerci gorsemde gormesemde aldik artikta:)))

Bizde insigniada var start stop resmen işkence dur kalk bunalım. Ben genelde dizel otomatik kullanıyorum ara sıra bdnzinliyi kullanınca start stopu kapatıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Foruma volvo s60 almak için katıldım ve s60 sayfasındaki arkadaşların yardımıyla güzel bir araç sipariş etmiştim araç Kasım başında geldiğinde volvo aracı sipariş ettiğim tarihteki fiyatını yaklaşık 8 bin tl arttırdı bende aracı almaktan vazgeçtim. Bunun üzerine sipariş vermek üzere gittiğim antalya başaranda hazır olan siyah renkli cc yi satın aldım. Araç bir haftadır bende ancak sadece 300 km yaptım. Volvo ya çok yoğunlaştığım için cc yi çok da iyi incelemedim ancak ilk izlenimim son derece gösterişli bir araç. Sürüş ve yol tutuş mükemmel
    Aksesuar olarak ne alınabilir ve navigasyon-Bluetooth- geri görüş kamerası konusunda fiyat alan varmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: f.papila

karartılmış arka cam özelliğini bende listemden çıkardım sebeb ise 250 tl ye ön yan camlar dahil 3m film çeken yerler var herşeyden evveli satarken herkez siyah camlı araç almak istemiye bilir diye düşündüm

Karartılmış arka camı bizimkiler etrafı seyrederek gitmeyi sevdiği için almadım, karartılmış cam olan araçlarda dışarısını biraz daha gölgeli seyrediyorsunuz, aracımda elektrikli perde var, güzel bir opsiyon. Yan taraflara da takmatik perde alabilirim kaliteli ve iyi bir şey bulursam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccüneyt -- 28 Kasım 2012; 22:34:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muradi77

Sn Cüneyt
    Maşallah çok şık araba. ACC ile ilgili izlenimlerimi merak etmiştim. Ve neden bir süre sonra sürücünün araı kontrol etmesi için sinyal veriyor?
    Bildiğiniz gibi Volvo da ACC 6500 gibi bir rakam. VW de ne kadar? Ve değiyor mu bu paraya?

Böyle bir şey yok, ACC siz istemeden devreden çıkmıyor, bu opsiyonu beğeniyorum, beni tanıyanlar CC'yi almadan çok daha önceden bu opsiyonu çok almak istediğimi bilirler, zevkler kişiden kişiye değişir, buna siz karar vereceksiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: obaskan

Hayirli aksamlar,
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccüneyt -- 6 Ocak 2013; 11:19:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: elyasa07

Foruma volvo s60 almak için katıldım ve s60 sayfasındaki arkadaşların yardımıyla güzel bir araç sipariş etmiştim araç Kasım başında geldiğinde volvo aracı sipariş ettiğim tarihteki fiyatını yaklaşık 8 bin tl arttırdı bende aracı almaktan vazgeçtim. Bunun üzerine sipariş vermek üzere gittiğim antalya başaranda hazır olan siyah renkli cc yi satın aldım. Araç bir haftadır bende ancak sadece 300 km yaptım. Volvo ya çok yoğunlaştığım için cc yi çok da iyi incelemedim ancak ilk izlenimim son derece gösterişli bir araç. Sürüş ve yol tutuş mükemmel
    Aksesuar olarak ne alınabilir ve navigasyon-Bluetooth- geri görüş kamerası konusunda fiyat alan varmı?

Geri görüş kamerası isterseniz ben de bir tane fazla var, düşünürseniz satıyorum.Montaj konusu Ankarada iseniz ücreti mukabilinde halledilecek bir konu. Navigasyon olarak RNS 510 var, ancak pahalıdır biraz.

Volvo s60 başlığında da yorumlarım var, takip ediyorsanız görmüşsünüzdür. Kısa süreliğine bir s80 kararsızlığı yaşadım, s80 başlığı olmadığı için araç hakkında bilgi almak için burada bir müddet takıldık, ara ara takip ediyorum bu başlığı, güzel paylaşımlar oluyor.

• RNS 510 çok pahalı. RNS 310 için bayi de basit bir ekipman olduğu söylendi.
    Her ikisini de almayacağım ilk etapta. Bayiye navigasyon için ne tavsiye ederseniz dediğimde bana Zenec marka navigasyon montajını serviste yaptırabileceğimi söyledi.
    Geri görüş kamera özelliği de olan Zenec modeli 4000 TL civarına geliyor ki bu da ciddi para.
    Bu işi daha ucuza nasıl halledebiliriz?
  • ACC otomatik fren sistemi kaç km hıza kadar devreye giriyor? Yaya algılama sistemi de var mı yoksa bu sistem araclar icin mı geçerli? Disaridan veya fotolara baktigimizda Araçta ACC olduğunu anlayabilmemiz icin bir işaret, sensör vs var mı?
    (İkinci el ilanlarına bakarken ayırt etmek icin)

• quote:

Foruma volvo s60 almak için katıldım ve s60 sayfasındaki arkadaşların yardımıyla güzel bir araç sipariş etmiştim araç Kasım başında geldiğinde volvo aracı sipariş ettiğim tarihteki fiyatını yaklaşık 8 bin tl arttırdı bende aracı almaktan vazgeçtim. Bunun üzerine sipariş vermek üzere gittiğim antalya başaranda hazır olan siyah renkli cc yi satın aldım. Araç bir haftadır bende ancak sadece 300 km yaptım. Volvo ya çok yoğunlaştığım için cc yi çok da iyi incelemedim ancak ilk izlenimim son derece gösterişli bir araç. Sürüş ve yol tutuş mükemmel

Hayırlı olsun aracınız. Ben de volvo bakıyorum ve yılsonunu bekliyorum. O olmazsa bana göre VW de parasını hakeden tek araba olan CC dir alternatifim

• quote:

Orijinalden alıntı: ccüneyt

quote:

Sn Cüneyt
    Maşallah çok şık araba. ACC ile ilgili izlenimlerimi merak etmiştim. Ve neden bir süre sonra sürücünün araı kontrol etmesi için sinyal veriyor?
    Bildiğiniz gibi Volvo da ACC 6500 gibi bir rakam. VW de ne kadar? Ve değiyor mu bu paraya?

Böyle bir şey yok, ACC siz istemeden devreden çıkmıyor, bu opsiyonu beğeniyorum, beni tanıyanlar CC'yi almadan çok daha önceden bu opsiyonu çok almak istediğimi bilirler, zevkler kişiden kişiye değişir, buna siz karar vereceksiniz.

@ ccüneyt

ACC standart donanımda yok mu? Opsiyon listesinde göremedim de..Opsiyon ise fiyatı nedir?

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccüneyt -- 6 Ocak 2013; 11:18:34 >
  • freelove1907,

ACC opsiyondur, standart olarak sunulmuyor.

Arkadaşlar bana fiyat sormayın, bilmiyorum. Bayiye sorarsanız yardımcı olurlar.
  • Sn cuneyt,
    Sizi s60 forumundan hatırlıyorum, özellikle s80 ve cc karşılaştırmanız epey tartışılmıştı.
    S60 olmayınca cc yi almam 5 dk sürdü. Ama sizlerden anladığım kadarıyla aracım hiç de boş değil. Aklıma gelenler; Cam tavan, karartışmış arka camlar, 18 inç jant, klima bişey, katlanır ayna (evet bu manuel ayarlanıyormuş çok şaşırdım)
    Navigasyon-geri görüşü ve Bluetooth olan zenec ve başka bir marka daha teklif ettiler serviste sizinki bunlardan birisi mi? Zenec için 3750 diğeri için 2500 tl fiyat verdiler ancak çok gerek varmı emin değilim.

• quote:

quote:

Hayırlı olsun aracınız. Ben de volvo bakıyorum ve yılsonunu bekliyorum. O olmazsa bana göre VW de parasını hakeden tek araba olan CC dir alternatifim

S60 çok güzel bir araç ve özellikle güvenlik ve dizel olması bakımından cc nin önünde. Ancak cc de birçok açıdan s60 I'n önünde. Herşeyden önce son derece Asil duruyor ve vw pheaton havasında.
    Volvo dan yaklaşık 2,5 ay bekledikten sonra vazgeçmemin sebebi oynak fiyat politikası ve devamlı duyduğum (ve forumda takip ettiğim) mekanik sorunlardır. Servisle ilgili sorunlara hiç girmeyeceğim. O yüzden hiç pişman değilim. Bugün ilk uzun mesafe yoluna gittim geldim yaklaşık 300 km son derece keyifli ve konforluydu.
    Ayrıca cc tün dünyada s60 dan en az 5 kat daha fazla talep ediliyor buna amerika da dahil.

• Volvo s80 ile CC'yi karşılaştırmadım, bunu orada da yazdım zaten, sadece iki araç arasında bir kararsızlık yaşadım, hepsi bu. Volvo s80 CC'den bir gömlek daha üstün bir araba bana göre, ama kalite tek başına bir aracı satın almak için yeterli bir neden değil, daha önce de paylaştım zaten.

Oradaki bazı arkadaşlar okuduklarını değil, düşündüklerini gördükleri için birtakım farklı görüşler ortaya atıldı.

Bu forumun bana şöyle bir faydası oldu ; İnsanımız ön yargılı, mallarını sahiplenme çok fazla, bu da ürünün iyi ve kötü tarafını değil sadece iyi taraflarını görmelerine neden oluyor, ben sadece bak bu malın bir de bu tarafı var, bir de bu taraftan bak diyorum.

İnsanımız iyi niyetli değil, bunu net olarak söyleyebilirim, maddeleşme çok fazla, her geçen gün kültürümüzden, geleneklerimizden, geçmişimizden biraz daha kopuyoruz, teknoloji hayatımıza çok fazla girdi, bu da insanları her geçen gün biraz daha maddeleştirip yalnızlaştırıyor, bunun sonucu da maalesef kısır bir döngü. İnsanlar birbirlerini çekemiyorlar, buradaki paylaşımlarımda bile acaba diyorum, çünkü insanoğlunun ne düşüneceğini ne yapacağını hiç bilemiyorsunuz, paylaşımda bulunduğum hem bu forumda hem de diğer Skoda forumunda bir hayırlı olsun diye yazmaktan imtina eden insanlar var.

Maalesef, her geçen gün değerlerimizi biraz daha kaybediyoruz. Bunu en basitinden TV programlarından, dizilerden, magazin vs programlardan anlayabilirsiniz.

• Volvonun fiyat politikası çok oynak, beni de soğutmuştu, ne tutturabilirsem mantığı vardı, ancak son zamanlar da fiyatlar biraz daha standart oldu gibi.

Volvo s60 bagaj yönünden çok sıkıntılı, ben CC'yi s60'dan çok daha fazla beğeniyorum, bu yönde zaten bir kararsızlığım olmadı, ama s60'da kaliteli ve tercih edilesi bir araba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccüneyt -- 29 Kasım 2012; 22:12:38 >
  • Ben Yaklaşık üç aydır arabayı değitirmeye niyetlendim ve bu forumları takip etmeye ve merak ettiklerimi yazmaya, sormaya başladım.
    Ben de sık sık araba değiştirdim bu güne kadar. Daha önce Sırasıyla Astra, MeganeII, S40, Avensis ve Jeep Patriot aldım, kullandım ve sattım. Bu Yazdığım marka ve modellerden normalde piyasada en sorunsuz araç olarak bilinen Avensis benim en sorunlu arabam oldu. En güven vermeyen arabam MeganeII, En sorunsuz arabam S40, En farklı arabam da (Güle güle kullansın) şimdi ikinci sahibinde olan, Bulunduğum şehirde daha da tek olan Jeep Patriot oldu.
    Kullandığım ve sattığım araçlarda gözüm yok, hiç biri de bende marka bağımlığı yaratmadı. Bundan sonra da öyle bir şey olmaz. Ama artık sık sık araba değiştirmeyeceğimi düşünerek bu alacağım arabayı iyi araştırıp o şekilde karar vermek istiyorum.

Edindiğim bilgi ve İzlenim Kaliteli malzeme ve Güvenliğe verdikleri önemden dolay şu anda tercihim S60 tır. Herhangi bir nedenden dolayı S60 almazsam veya S60 ta en çok önemsediğim özellik olan ACC li bir araç benim bütçemi aşarsa ve alamazsam düşüneceğim araç CC dir. CC nin dış tasaramı, Bagaj hacmi, Servis ağı ve yedek parça olayı vs S60a göre artılarıdır. Ayrıca S60 taki ACC nin tam karşılığı olmazsa da CC deki Line asist ve Front asist ACC ile hemen hemen eşdeğerdirler. Ama kendimi, ve en çok da (Allah sizinkileri de bağışlasın) iki yavrumu düşündüğümden S60ın güvenliği daha ağır basıyor.

3-4 bayiye numaramı bıraktım. Yılbaşına kadar da beklemeye koyuldum. Bu süre içinde sipariş verip Arabayı almaktan vazgeçen olursa ve Arabada benim düşündüğüm özellikler mevcut olursa değerlendireceğim. Şu ana kadar 2-3 araba için beni aradılar ama tam olarak istediğim arabalar değildi. Ya istediğim motor, ya renk veya başka bir donanımı eksik kalıyordu.
    Ayrıca hem S60 Hem de CC nin ikinci el piyasasını da takip ediyorum.

Bu arada CC de Line asist varsa Front Asist de var anlamına geliyor mu? İkisi aynı Paketteler mi?
    Bu aşağıdaki İlan dikkatimi çekti.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-tr-de-tekk-daha-dolusu-yok-cam-tavan-led-3500-km-de-orjinal-104490003/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muradi77 -- 30 Kasım 2012; 1:56:34 >

• VW'nin sitesinde opsiyon olarak sadece metalik renk ve cam tavan opsiyonu var, diğer opsiyonları illa bayiye giderekmi öğrenebiliriz?

Birde sahibinden.com'da 2. ellere baktığımda araçlar çok pahalı, örneğin vw'nin sitesinde son kampanyayla (euro'yu 2.09 tl'ye sabitlemişler) 1.4 lt TSI 160 PS Tiptr. DSG. 37.900,00 EUR + 834,00 TL** şeklinde bu fiyatlara metalik renk ve cam tavanı da eklediğimizde basit bir hesapla 82.659 TL yapıyor. Ama sahibinden.com da en ucuz 1.4 tsi 77 bin tl (115 bin'e kadar satan var), neyi atlıyorum ben arkadaşlar?

http://www.sahibinden.com/volkswagen-vw-cc-1.4-tsi?sorting=price_asc

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccüneyt -- 6 Ocak 2013; 11:15:26 >
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.