Şimdi Ara

YENİ VOLKSWAGEN CC (37. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
844
Cevap
12
Favori
188.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccüneyt -- 6 Ocak 2013; 11:04:02 >
  • Acc bana göre gereksiz bir opsiyon, tercih etmeden evvel acc li bir aracı test etmenizi öneririm. Bana göre sürüş esnasında rahatsızlık veriyor.
    S60 çok güzel bir araç, benim gözüm kaldı diyebilirim. Bugün bi arkadaşımla araçları değiştik bir müddet son derece güzel ancak cc de s60 ın muadili.
    benim sipariş ettiğim advance+busines+17 inç+volvo guard aracı sattılar mı bilmiyorum. İzmir Volcar dan öğrenilebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ccüneyt

ACC varsa Front Asist de vardır, Lane Asist farklı bir opsiyon.

ACC VW opsiyon listesinde de ACC olarak mı geçiyor? Lane Asist farklı bir opsiyon ise ACC de ne gibi özellikler var?
  • Aracımız arzı endam ediyor.

YENİ VOLKSWAGEN CC

YENİ VOLKSWAGEN CC

• KONUNUN İSMİNDE SIKINTI VAR, PASSAT CC DİYE BİR MODEL YOK. CC TEK BAŞINA MODELİN İSMİ ZATEN
  • Sn Cüneyt
    Gercekten guzel araba. Sevdiklerinizle guzel gunlerde kullanin. Trafikte de sık sık görmeye baskadik. Her gördüğümde acaba hangi donanımlar var diye merak ediyorum. VW kullanıcı profili dikkate alındığında genelde baz model olduğunu düşünüyorum. Ama elbette hepsi değil. CC ile beraber VW ye gecen farklı profilde müşteriler de var

• Muradi77, teşekkürler. Siz de inşallh gönlünüzden geçen Volvo'yu alırsınız. Aracınıızı uzun süre kullanacaksanız Volvonun güvenlik paketini ekletin, sonra almadığınız için sıkıntı yaparsınız, çünkü bu donanımı istiyorsunuz.

Ben Ahşap Dekoru almadım, şimdi temin etmeye çalışıyorum.
  • Öncelikle herkeze merhaba. 2013 cc için ne zaman sipariş verilmeye başlancak ve fiyat hakkında bilgisi olan varmı ve kasada hiç bir değişiklik olacak mı? Teşşekürler.
  • VW sitesinde CC'nin yakıt tüketim değerleri değişmiş, öncekine göre baya düşmüş durumda.
    Broşür'deki tüketim değerleri hala yüksek ama.
  •  YENİ VOLKSWAGEN CC

YENİ VOLKSWAGEN CC

YENİ VOLKSWAGEN CC

YENİ VOLKSWAGEN CC

YENİ VOLKSWAGEN CC

Hafta sonu arabanın bakımını yaptırdım, yan aynaların sarı yanan ışıklarını led beyaz ışıkları ile değiştirdim, montajı Ankarada Mehmet Ustaya yaptı, gayet güzel oldu.

• quote:

CC bana göre tam bir tasarım harikası. Açıkçası sadece tasarım baz alınarak araç alınması fikrine uzak birisiyim fakat cc sırf bu tasarımındaki cazibesi ile satın alma kararıma etki edebilecek tek sedan araç.
  • Sevgili Lukunku,

Size arkadaşınız üzerinden özelden yazdım, bir haftadır mesajım okunmayı bekliyor, bilginiz olsun.

Bu arada mesajımda bahsi geçen konuya ağırlık vermiş durumdayım, şu anda çok ciddi bir araştırma içerisindeyim,

Çok yakın bir zamanda inşallah Allah'ın izniyle bu projemizi hayata geçireceğiz, hayırlısı olur inşallah.
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccüneyt -- 6 Ocak 2013; 11:04:54 >
  • ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccüneyt -- 6 Ocak 2013; 11:05:16 >
  • ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccüneyt -- 6 Ocak 2013; 11:06:16 >
  • quote:

Araçlarında Easy Open olan arkadaşlar ;

Bagajın ayak ile açılma tekniğini çözdüm. Ayağınızı sağa sola sallamanıza gerek yok, biz öyle yapıyorduk, bagaj bazen açıyordu, bazen açmıyordu.

Aracın arka tarafına geçin, arka tamponun tam ortasında durun, ayağınızı tamponun altına sokun, geri çekilin, bagaj açılacak.

Sn Cüneyt
    Arka tamponun altına kedi girse bagaj açılır mı acaba :)
    Lane asist ve ACC yi daha sonra test etme fırsatınız oldu mu acaba? İnsan duz bir otobanda 90-100 km/h da aracı bu sistemlere teslim edebilir mi?

• Muradi77,

Asıl Gri Volvo s60 aracınız hayırlı olsun, güle güle kullanın.Aracınızı teslim aldığınızda fotoğraflarını buradan paylaşmanızı istiyorum, aracınızı daha yakından tanımış oluruz.

Güzel bir tercih yaptınız, fotoları bekliyorum, tekrar hayırlı olsun.
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccüneyt -- 6 Ocak 2013; 11:05:46 >
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccüneyt -- 6 Ocak 2013; 11:07:34 >
  • quote:

ACC'nin çalışması kusursuz zaten. Lane Asist ve ACC daha çok uzun yol, otoban için öngörülmüş opsiyonlar.

Şehir içinde ACC'yi kullansanız da randımanlı olmaz, uzun yol ve otobanda gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz, sürücüyü rahatlatan opsiyonlar.

ACC'yi şehir içinde de test ederek kullanıyorum ara ara, ama kontrol ben de oluyor. Uzun yol veya yoğun olmayan akıcı şehir içi trafikte kullanabilirsiniz, sıkıntı olmaz, mesafeyi kullanım stilinize göre ayarlayın, yeterli olur.

Bir de birden bire önünüze kıran araçlara karşı dikkatli olun, ACC bu durumlarda çalışmayabilir, çalışması için diğer aracın ACC radarının menziline girmesi gerekli, duran araçları ve yayaları da algılamıyor ACC, test edeceğim derken arkadan bir arabaya çarpmayın, araçları pert etmeyin

Sn Cüneyt
    Teşekkürler iyi dilekleriniz için.
    Aracımı bir aksilik çıkmazsa önümüzdeki hafta teslim alacağım. Aldığımda fotografları da paylaşırım forumda. Aracı İstanbuldan aldım. Eve gidene kadar uzuunca bir yol gideceğim. Tüm özelliklerini test eme fırsatım olur. Ben zaten ACC ve Lane asisti otoban kullanımı için çok istiyordum. Elbette aracı tümden bu sistemlere bırakamayız ama dediğiniz gibi dikkatin dağıldığı anlarda işe yarar bu sistemler. Aracın ön ızgarasında bulunan ACC radarı menziline girmeyen araçları da City Safety görür diye düşünüyorum. Yani bu sistemlerim sürücü için gerçekten yardımcı olduklarını düşünüyorum. Kullanımdan sonra fikrimi daha net söyleyebilirim.

Zaten güzel olan aracınızı daha da güzelleştiriyorsunuz günden güne. Eksik bir şey kalmadı galiba.
    Daha da ikinci elde sizin aracınız kadar donanımlı bir CC yok.
    Uzun süre güle güle kullanırsınız inşallah

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.