Şimdi Ara

YENİ VOLKSWAGEN CC (39. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
844
Cevap
12
Favori
188.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sn ccüneytin de vurguladığı gibi S60 ın bana göre de tek eksiği 380 LT olan baj hacmi. 3.16 nın bagaj hacmi 460 LT, CC nin bagaj hacmi ise 532 LT.
    Kalabalık bir aileyseniz, veya başbakana uyup en az 3 çocuk yapacaksanız bunu göz önünde bulundurun :)
  • Başbakanın görüşleri benim dünya görüşüme çok uzak..önemli olmak kantitatif olarak çoğalmak değil, kalitatif olarak gelişmek..

Tek çocuk dahi olsa 380 lt epey az ama bagaj hacmi tabii ki tek değerlendirilecek özellik değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: freelove1907

Başbakanın görüşleri benim dünya görüşüme çok uzak..önemli olmak kantitatif olarak çoğalmak değil, kalitatif olarak gelişmek..

Tek çocuk dahi olsa 380 lt epey az ama bagaj hacmi tabii ki tek değerlendirilecek özellik değil.

Bana göre de bagaj hacmi çok az. Ama tüm artı ve eksileri karşılaştırdığımda, Bagaj hacmi diğer artı özellikleri için gözardı edilebilir.
    Dediğim gibi her bir aracın ağır basan bir özelliği vardır. Tercih sizin Sn freelove1907
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muradi77

quote:

Başbakanın görüşleri benim dünya görüşüme çok uzak..önemli olmak kantitatif olarak çoğalmak değil, kalitatif olarak gelişmek..

Bana göre de bagaj hacmi çok az. Ama tüm artı ve eksileri karşılaştırdığımda, Bagaj hacmi diğer artı özellikleri için gözardı edilebilir.
    Dediğim gibi her bir aracın ağır basan bir özelliği vardır. Tercih sizin Sn freelove1907

Değerli görüşleriniz için çok teşekkürler.

Sanırım benim karar verebilmek için biraz daha zamana ihtiyacım olacak. Tüm araçları showroomda ve test sürüşü ile incelemem gerekecek.

• quote:

Forumun bu başlığında artık aktif olarak bulunmayacağım, cevap yazamadığım sorularınız için şimdiden kusura bakmayın. Forumda sadece Otomobil Genel bölümünde bazı belli başlı konularda yorum yapmaya devam edeceğim.

Soruları olan forumda yazıştığım arkadaşlarım özelden yazsınlar, gördüğümde mutlaka cevap yazarım. Herkese saygılar, sevgiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccüneyt -- 6 Ocak 2013; 22:13:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ccüneyt

%37 Ötv'li aracın şu anki fiyatı 37900 Euro + 834 TL = 80.000 TL

% 40 Ötv'li aracın fiyatı 38730 Euro + 834 TL = 82.000 TL (yaklaşık olarak) Sadece Ötv farkının yansıtılması fiyatı 2.000 TL artırıyor.

Döviz kurunu da değiştirirsek 2,15 TL yaparsak % 40 Ötv'li fiyat 38730 x 2.15 Euro + 834 TL =84.000 TL

Döviz kurunu 2.29 Euro yapmazlar, o zaman fiyat alıp başını gidiyor, 2.09 Euro'da da bırakmazlar, tahminim kur 2.15 Euro gibi bir rakam olacaktır.Yeni yıldan sonra Mercedes ve diğer firmalar ÖTV farkını yansıtacağı için fiyatlarda oransal olarak değişme olmaz.

Alıntıdır.
  • İsabetli bir öngeri, tebrikler ccüneyt

Kur 2,19 oldu an itibarı ile!

araçlarını ocak 2013'e kadar alanlar karlı çıktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freelove1907 -- 7 Ocak 2013; 23:22:07 >
  • 6000 tl zam gelmis.hayirli olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaşlar, ben görme engelliyim.abim için bir otomobil almak istiyoruz.en fazla 1.6cc motora sahip bir araç almak zorundayız.donanım haber forumunda bu konuyla ilgili bir başlık açmıştım zaten.e segmenti olarak S80 öneriyor arkadaşlar.d segmentinde VW Passat veya VW cc almak istiyoruz biz.şunu sormak istiyorum.VW nin sitesinde, passat cc diye bir araç görünmüyor.Volkswagen cc diye bir araç var.passat cc denilen araç o mu?yani vw cc ve pasat cc aynı araçlar değil mi?bir de Passat variant var.görme engelli olduğum için farklarını göremedim.Passat variant alınır mı?eğer cc alsak,VW passat cc nin sadece 1.4 olan motorunu almak zorundayız.bu motorda sadece 1 donanım seçeneği mi mevcut?mesela sanıyorum start & stop özelliği yok bu araçta.bunu ekleyebiliyor muyuz?ilginizi bekler, iyi forumlar dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OSİBAY -- 9 Ocak 2013; 16:37:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar,
    Benim aracim 1.4 tsi bmt 160 hp olarak geldi. 40. Haftadan sonra uretilen 1.4 lerde de artik bmt var. Benim aracim start stop sistemli. Yani alacaginiz bayi ile yine teyid edersiniz ama 1.4 lerede start stop eklendi. Canli sahit benim:))) zaten araca bmt eklenince volkwagen sitesinde 1.4 tsi larin yakit degerlerini dusurduler fark ettiyseniz eger. aracin yakiti inanilmaz derecede iyi. Hic bu kadarini tahmin etmemistim. Cc cok ama cok iyi bir arac.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • benimgibi bekleyip almışken aracım 2013 olsun diyenlere geçmiş olsun, vw fiatı 38900 eur a çekti kur kampanyasınıda bitirdi kuru tahminim güncel kurdan hesaplıyacaklar buda demek oluyorki cc 11.000 tl arttı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: f.papila

benimgibi bekleyip almışken aracım 2013 olsun diyenlere geçmiş olsun, vw fiatı 38900 eur a çekti kur kampanyasınıda bitirdi kuru tahminim güncel kurdan hesaplıyacaklar buda demek oluyorki cc 11.000 tl arttı.

Kur 2.19 ' a sabitlendi ...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nilve

quote:

Orijinalden alıntı: ccüneyt

CC bana göre tam bir tasarım harikası. Açıkçası sadece tasarım baz alınarak araç alınması fikrine uzak birisiyim fakat cc sırf bu tasarımındaki cazibesi ile satın alma kararıma etki edebilecek tek sedan araç.

Aynen katılıyorum CC nin tasarımı çok güzel benim için rakipsiz bir sedandı ama artık bir rakibi var Mercedes CLA.
  • Merhaba
    Size Eskişehir'den yazıyorum. Forumda cc hakkında yazılanları okudum. Ben bu araç ve Bmw 3 kasa arasında kararsız kaldım. Bmw hem bu aracdan pahalı hemde daha az donanımlı. Benim istediğim BMW 3 kasa ile aralarında 15 bin TL var. Ama donanım olarak kıyaslarsak BMW' de olmayıp CC' de olan birsürü donanım var.Bu durumda hem daha fazla para verip hem daha az donanımlı bir araç almak beni düşündürüyor. BMW 3 kasa için eskişehir'de test sürüşü yaptım. Aracı kullandığımda çok zevk aldım. Ama maalesef CC test sürüşü eskişehir'de yok. iki aracıda kullanıp kıyaslıyabilecek kimse varmı? Araçdan memnunmusunuz? Eksiğini gördüğünüz yada memnun olmadığınız konular varmı? Buarada 2013 modellerde star stop da var. BMT diye yazmışlar listeye.Yakıt tüketimi daha az olacak verilere göre. Eğer zaman ayırır cevaplarsanız çok sevinirim. İyi günler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ebasal

Merhaba
    Size Eskişehir'den yazıyorum. Forumda cc hakkında yazılanları okudum. Ben bu araç ve Bmw 3 kasa arasında kararsız kaldım. Bmw hem bu aracdan pahalı hemde daha az donanımlı. Benim istediğim BMW 3 kasa ile aralarında 15 bin TL var. Ama donanım olarak kıyaslarsak BMW' de olmayıp CC' de olan birsürü donanım var.Bu durumda hem daha fazla para verip hem daha az donanımlı bir araç almak beni düşündürüyor. BMW 3 kasa için eskişehir'de test sürüşü yaptım. Aracı kullandığımda çok zevk aldım. Ama maalesef CC test sürüşü eskişehir'de yok. iki aracıda kullanıp kıyaslıyabilecek kimse varmı? Araçdan memnunmusunuz? Eksiğini gördüğünüz yada memnun olmadığınız konular varmı? Buarada 2013 modellerde star stop da var. BMT diye yazmışlar listeye.Yakıt tüketimi daha az olacak verilere göre. Eğer zaman ayırır cevaplarsanız çok sevinirim. İyi günler.

Merhaba arkadaşım.Bende cc yi almadan önce senin gibi 316 ve 1.4 tsi cc arasında kararsız kalmıştım eğerki 3 kasadan kastın 316 ise.İki aracı da test etme imkanım olmuştu.CC nin performansı 3 serisinden çok daha başarılı onu söyleyim,ancak iki araca da bindiğimde 3 serisinin içindeki oturma pozisyonu ve aracın iç mekanı insanı daha çok etkiliyor.Konfor ve vites motor uyumları olarak iki araçta birbirine denk sayılır,ikiside son derece sessiz ve rahat bir sürüş imkanı sağlıyor.Tasarım olarak bakıldığında ise cc insanların daha bir ilgisini çekiyor.Aracı alırken bmw nin markasımı yoksa ccnin' orjinalliği ve özgünlüğümü diye çok kararsız kalmıştım ancak şimdi bakıyorum da iyi ki cc almışım.Nereye gitsem arac ilgi çekiyor.Kalite olarakta parasının hakkını kesinlikle veren bir otomobil.

• quote:

Orijinalden alıntı: gh912

quote:

Orijinalden alıntı: ebasal

Merhaba

Merhaba arkadaşım.Bende cc yi almadan önce senin gibi 316 ve 1.4 tsi cc arasında kararsız kalmıştım eğerki 3 kasadan kastın 316 ise.İki aracı da test etme imkanım olmuştu.CC nin performansı 3 serisinden çok daha başarılı onu söyleyim,ancak iki araca da bindiğimde 3 serisinin içindeki oturma pozisyonu ve aracın iç mekanı insanı daha çok etkiliyor.Konfor ve vites motor uyumları olarak iki araçta birbirine denk sayılır,ikiside son derece sessiz ve rahat bir sürüş imkanı sağlıyor.Tasarım olarak bakıldığında ise cc insanların daha bir ilgisini çekiyor.Aracı alırken bmw nin markasımı yoksa ccnin' orjinalliği ve özgünlüğümü diye çok kararsız kalmıştım ancak şimdi bakıyorum da iyi ki cc almışım.Nereye gitsem arac ilgi çekiyor.Kalite olarakta parasının hakkını kesinlikle veren bir otomobil.

Cevabınız için teşekkür ederim Göhhan bey. Evet bahsettiğim BMW 316i. Aracın bahsettiğiniz gibi oturuş pozisyonu ve iç dizaynı aracı kullanırken çok farklı hissettiriyor. Ayrıca hızlanması ve konforu hiç fena değil. Ama bi tarafdan CC 'de dışardan çok ilgi çekici bir araba. Benim CC'de hoşuma gitmeyen taraf iç dizaynının uzun zamandır pasatdada olan dizaynla aynı olması. Sürüş olarakda bi pasaatdan farklı hissettirmeyeceğini düşünüyorum. Ama fiyat ve donanım olarak BMW'den kesinlikle üstün. Benim planım Mayıs ayı gibi yeni bir araca sahip olmak. Eğer mayısa kadar güzel bir indirim yakalarsam BMW olabilir. Yoksa şimdilik fiyat ve performans olarak kesinlikle CC avantajlı.

• arkadışımın 2012 eylulde 89000 e aldığı cc yi bayiye gidip tekrar fıyatlandırttım,sonuç 99000tl oldu .bu fıyatlarada eğer satabılırseler helal olsun.
  • 2012 kasım ayında almış olduğum vw cc aracımla 4.000- km yi tamamlamış bulunuyorum. araçtan beklentimin üzerinde memmunum, yol tutuşu, sürüş konforu, dış görünüşü vs. son derece güzel. yol bilgisayarına göre yakıt tüketimi 8,5 lt, bu rakam da son derece uygun bana göre. performans derseniz; araç adeta uçuyor, gaza basmaya korkuyorum. 1,4 motor yetersiz diyen arkadaşların neye göre bu yorumu yaptıklarını anlayamıyorum. şanzıman en korktuğum kısımdı; geçişleri hissettirmiyor, sadece bir defa araç 1. viteste takıldı, önce P yapıp sonra D ye getirince düzeldi. çok ani olduğu için kendi hatamdan mı yoksa arıza mıydı tam anlayamadım ancak bundan başka bir sorun olmadı. uzun süre s60 bakıp hatta sipariş vermeme rağmen vazgeçip bu aracı alan birisi olarak aklım hep s60 da kalmıştı ancak hiç pişman değilim. düşünen arkadaşlara tavsiye ederim.
    diğer yandan araca aksesuar ve boya koruması noktasında hiçbir şey yapmadım. aracım siyah olduğu için bahar gibi boya koruması düşüyorum, bir de bagaj havuzu ve eksoz çıkış aparatı düşüyorum, fırsat bulup bi servise gidebilirsem.

• quote:

Orijinalden alıntı: elyasa07

2012 kasım ayında almış olduğum vw cc aracımla 4.000- km yi tamamlamış bulunuyorum. araçtan beklentimin üzerinde memmunum, yol tutuşu, sürüş konforu, dış görünüşü vs. son derece güzel. yol bilgisayarına göre yakıt tüketimi 8,5 lt, bu rakam da son derece uygun bana göre. performans derseniz; araç adeta uçuyor, gaza basmaya korkuyorum. 1,4 motor yetersiz diyen arkadaşların neye göre bu yorumu yaptıklarını anlayamıyorum. şanzıman en korktuğum kısımdı; geçişleri hissettirmiyor, sadece bir defa araç 1. viteste takıldı, önce P yapıp sonra D ye getirince düzeldi. çok ani olduğu için kendi hatamdan mı yoksa arıza mıydı tam anlayamadım ancak bundan başka bir sorun olmadı. uzun süre s60 bakıp hatta sipariş vermeme rağmen vazgeçip bu aracı alan birisi olarak aklım hep s60 da kalmıştı ancak hiç pişman değilim. düşünen arkadaşlara tavsiye ederim.
    diğer yandan araca aksesuar ve boya koruması noktasında hiçbir şey yapmadım. aracım siyah olduğu için bahar gibi boya koruması düşüyorum, bir de bagaj havuzu ve eksoz çıkış aparatı düşüyorum, fırsat bulup bi servise gidebilirsem.

S60 almamakla iyi etmişsiniz.s60 ta biliyorsunuz hıza duyarlı elektrikli direksiyon standart değil ve direksiyon sert ve dönüş çapı yetersiz.manevralarda sıkıntı yaratıyor.süspansiyonlarda aynı şekilde sert bir araç.CC gerek konfor,direksiyon hissiyatı konularında çok daha iyi bir seçim olmuş.Üstelik ikinci el değeride volvodan çok çok daha iyi.

• ya arkadaslar bana yardım edin ben hızı seven biriyim bende 1.4 tsi 160 dsg cc var fakat ya boyuna hız uyarısı veriyo bende zenec var orginal navigasyon ya kapatamadım hız uyarısını kafayı yicem bana bi çare arkadaşlar
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.