Şimdi Ara

YENİ VOLKSWAGEN CC (38. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
844
Cevap
12
Favori
188.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccüneyt -- 6 Ocak 2013; 11:11:33 >
  • Muradi77, sizin aracınız da çok çok dolu, yazmasam da takip ediyorum forumu ara ara. İyi bir tercih yaptınız ve en dolu araçlardan birini aldınız.

Volvonun ön kamerasını taktırabilirsiniz, benim de çok hoşuma gidiyor, ancak fiyat biraz yüksek geldi bana, imkanlar dahilinde taktırılabilir de, taktırılmayabilir de, işlevselliğinden ziyade aracınızı daha da elit yapan bir aksesuar olur.

Bazı aksesuarlar işlevselliği için değil, araca kattığı ambians için tercih edilir, benim Ebony Dekoru istemem gibi mesela.
  • cc, s60 tan daha karizma ve ikinci elde çok rahat satılır.
  • ccüneyt, Çevremdeki arkadaşlarımın araçlarında bu sistemler olmadığından test etme şansım olmadı ama hem VW ve Volvonun sitelerinden hem de youtubeden o kadar bu güvenlik sistemleriyle ilgili video izledim ki artık bu konuda bilgi sahibi oldum. Zorlanmadan kullanırım diye düşünüyorum.
    Ankara da değilim ama aracı İstanbuldan alıp döndüğümde Ankaradan geçerken el salarım :)
    Ben de arabayla uğraşmayı, abartılı olmayan işlevsel aksesuarlar taktırmayı seviyorum. Aracı zaten dolu aldım, eksik olan arka kamerayı da taktırdım. Ön kamera bayinin stoğunda kalmadığı için şimdilik kaldı. Kalsın ki başka zaman taktıracak, uğraşacak, test edecek bir şeyimiz olsun.

CC nin Aydınlatma paketini bilmiyorum ama Ebony dekor arabaya ayrı bir hava katıyor.
    Ayrıca Fiyatı nedir bilmiyorum ama CC nin deri koltukları da çok güzeldi.
  • Volvo s60 da rahat satilir, guzel araba,. Volvonun cok satilmamasini nedeni buyuk motorlar ve yedek parca fiyatlarinin pahaliligiydi.

Motorlar simdi kuculdu, powershift gibi basarili bir sanzimani var, arac tasarim olarak ta guzel bir arac, bir cok kimse tarafindan da tercih ediliyor. Kisacasi Volvo s60 rahatlikla satilir
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccüneyt -- 6 Ocak 2013; 11:08:22 >
  • Cüneyt
    Araba sizin, zevk sizin. Kimin ne dediğine bakmayın, kendi zevkinize göre takılın.
    Ben sade ve işlevsel tasarımları severim. Biliyorsunuz ben CC ye de çok baktım. İç dizaynı eski olmasına rağmen sade oluşu hoşuma gidiyor. Farklı dış tasarımı, ve geniş iç ve bagaj hacmi de artılarıdır.
    S60ın da sade ve şık konsol dizaynı ve güvenlik donanımlarıyla benim hep hoşuma gitmiştir. Çevremde bir çok kişi S60 seçimimi hayretle karşılıyor. Oysa çoğu volvonun illeri güvenlik donanımlarından haberdar bile değiller. Varsa yoksa Mercedes, BMW, Audi diyor herkes. Halbuki %50 daha fazla ödersek ancak aynı özellikte araç alabiliriz bu üç markadan. Hatta fazla ödersek bile Sürücü destek paketi ve City safety gibi özellikler bu sınıf araçlarında yok.
    Ama isimleri hep vardı, hep de var olacak.
  • Merhabalar,

1 ayı aşkın süredir sipariş vermeyi bekliyordum.
    Bayi ile konuştuğumda Aralık ayında sipariş alınmadığını bir ihtimal Ocak sonunda cc siparişi verebileceğimi belirtti.
    Sipariş+3 ayı da düşündüğümde bu işten epey soğudum, sanırım çok istediğim cc'den vazgeçiyorum..

100.000 TL bütçe ile alternatif önerilerinizi rica ederim.
  • ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccüneyt -- 6 Ocak 2013; 11:12:21 >
  • Audi A4 tavsiye etmiyorum, iğneye bile para istiyorlar, bunun dışında dış tasarımını çok beğensem de Audi A4'in içi bana çok boğucu ve basık geliyor, tercih ettiğim bir araç değil.

Audi A4'ün dış tasarımı ile Bmw 3'ün bej rengi iç tasarımı bana göre harika bir kombinasyon olurdu (manuel el freni hariç)

Volvo s60'ı Muradi77 yazsın, çok araştırdı ve aracı iyi biliyor, bu aracı da düşünebilirsiniz küçük bagajı sorun etmezseniz eğer.
  • Sorusu olan arkadaşlar Pazar akşamına kadar istediği soruyu sorabilir. Pazar akşamından sonra foruma aktif olarak katılmayacağım, enerjimi sarfetmem gereken başka işler olacak.

Ayrıca forumun seviyesi de ortada (Otomobil Genel vs), kalabalıklaşan forumların ortak kaderi bu olsa gerek, diğer forumda kalabalıklaştı,sık sık seviye düşmeleri oluyor, bundan sonrası hem orada hem burada pasif takılmak en iyisi gibi görünüyor.

Pazar akşamından sonra forumda artık aktif olarak bulunmayacağım arkadaşlar, bu kadar bonus yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ccüneyt

freelove1907,

Bmw 3.16i'ya bakın, CC'den sonra en çok bu aracı beğendim. Çok çok başarılı ve sorunsuz olduğunu düşündüğüm otomatik şanzımanı var, ayrıca joystick vites kolu göze de hitap ediyor. Aracımı satarken manuel el frenli araba almayacağım demiştim, buna rağmen 3 serisi ile CC arasında çok gidip geldim. Tercihimi CC'den yana kullandım. (elektronik park freni, geniş bagaj, diz mesafesi, tasarım vs kararımda etkili oldu)

Size tavsiyem manuel el frenini benim gibi sorun etmezseniz 100.000 TL üzerine bir kaç milyar daha koyarak dolu bir 3.16i almanız olur.

C180 düşünürseniz 5 vitesli olanları hiç tavsiye etmiyorum, 7 vitesli olanları tercih edin ve mutlaka test sürüşü yapın. C180'in inanılmaz bir tasarımı var, bu aracı da inceledim, ama 5 vites C serisi bana çok hantal geldiği ve başka bir kaç kriterden dolayı da bu aracı elemiştim. (geniş bagaj, diz mesafesi vs )

teşekkürler ccüneyt,

Otomatik vites iyi olur diye düşünüyorum. Zira 5 senedir otomatik vitese alıştım.
    Bmw 3.16'yı donanım açısından incelemem lazım. Tasarım açısından beğendiğim bir araç zaten.
    Volvo S 60 ve CC'yi aynı donanımda kıyaslarsam S60 daha pahalı çıkacak diye düşünüyorum.
    Muradi77 sanırım S60 almadan, CC de alternatifleri arasındaydı. 2 aracı maliyet ve diğer yönlerden kıyaslarsa çok makbule geçer.

Gerçi Bmw 3.16 veya Volvo S 60 için de aylarca bekleyeceksem CC ile aynı kapıya çıkacak..

• Manuel El Frenli araba demek manuel vitesli araba demek değil, bunu karıştırdınız sanırım. Bmw 8 ileri otomatik vites manuel el frenli bir araç.

Araçların ortasında çıkıntı olması hiç hoşuma gitmiyor, tüm simetriyi bozuyor, benim gibi simetriye önem veren biri değilseniz sıkıntı olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccüneyt -- 4 Ocak 2013; 1:17:17 >
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccüneyt -- 6 Ocak 2013; 11:09:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ccüneyt

Manuel El Frenli araba demek manuel vitesli araba demek değil, bunu karıştırdınız sanırım. Bmw 8 ileri otomatik vites manuel el frenli bir araç.

Araçların ortasında çıkıntı olması hiç hoşuma gitmiyor, tüm simetriyi bozuyor, benim gibi simetriye önem veren biri değilseniz sıkıntı olmaz.

Pardon, ben manuel vites dediniz sanmıştım.
    Manuel el freni benim için sorun değil, Bmw 3.16'yı detaylı incelemek için haftasonu bir bayiye gideceğim..
  • Sn ccuneyt , Sn freelove1907
    A4 diğer üç modele göre biraz geride. 316 i yeni motoru ve yeni kasasi ile, CC dış tasarımı, geniş iç ve bagaj hacmiyle, S60 dizel powershift motoru ve güvenlik donanımlarıyla, her biri kendine has ozellikleriyle birbiriyle yarışıyorlar. Sn ccuneyt 316 icin teknoloji+ bir paket ile beraber 105 bin demiş. Doğrudur ama 316 i teknoloji paketi ile beraber ancak bir advance paket S60 veya standart donanimli bir CC seviyesine gelebiliyor. Baz + ihtiyac duyulan bir kac donanim ile CC 85 bin tl ye, advance paket+sunroof+deri döşenmeli S60 92 bin tl ye alinabiliyor. Teknoloji paketsiz bir 316 da düşünülemez. Ben de özel sipariş ile CC almak istemiştim ama bana da Ocak ayında sipariş+üç ay beklemem gerektiğini söylediklerinde CC den vazgeçtim. CC yi Sn ccuneyt kullanıyor ve memnundur aracından. Ben de 1.6 dizel poweshift motora sahip dolu bir S60 aldim. Aracı henüz teslim alıp kullanmadım. Ama S60 forumunda kullanıcıların yorumlarına bakılırsa genel olarak memnundurlar. Bu bilgi ve yorumlar doğrultusunda kendi kullanım sekli ve ihtiyaclarıniza göre karar verebilirsiniz. Ben s60 aldım, sn ccuneyt CC aldı. Siz de bunlardan birini veya 316 i tercih edebilirsiniz. Bunlardan hangisini tercih ederseniz memnun kalalirsiniz.

Sn ccuneyt, evet doğrudur forum zamanimizi alıyor. Ama forumun faydaları da olmuştur bana. Nasıl bizden öncekilerin paylasimlari bizi aydınlatdıysa bazı konularda, bizim paylasimlarimiz da yeni kullanıcıları aydinlatacaktir. Özellikle sizin yorumlarınız beni bir cok konuda aydinlatti diyebilirim. Değerli zamaninizi fazla öldürmeyin ama tümden de bizi değerli yorumlarımızdan mahrum bırakmayınız. Mutlu günler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Muradi77

Sn ccuneyt , Sn freelove1907
    A4 diğer üç modele göre biraz geride. 316 i yeni motoru ve yeni kasasi ile, CC dış tasarımı, geniş iç ve bagaj hacmiyle, S60 dizel powershift motoru ve güvenlik donanımlarıyla, her biri kendine has ozellikleriyle birbiriyle yarışıyorlar. Sn ccuneyt 316 icin teknoloji+ bir paket ile beraber 105 bin demiş. Doğrudur ama 316 i teknoloji paketi ile beraber ancak bir advance paket S60 veya standart donanimli bir CC seviyesine gelebiliyor. Baz + ihtiyac duyulan bir kac donanim ile CC 85 bin tl ye, advance paket+sunroof+deri döşenmeli S60 92 bin tl ye alinabiliyor. Teknoloji paketsiz bir 316 da düşünülemez. Ben de özel sipariş ile CC almak istemiştim ama bana da Ocak ayında sipariş+üç ay beklemem gerektiğini söylediklerinde CC den vazgeçtim. CC yi Sn ccuneyt kullanıyor ve memnundur aracından. Ben de 1.6 dizel poweshift motora sahip dolu bir S60 aldim. Aracı henüz teslim alıp kullanmadım. Ama S60 forumunda kullanıcıların yorumlarına bakılırsa genel olarak memnundurlar. Bu bilgi ve yorumlar doğrultusunda kendi kullanım sekli ve ihtiyaclarıniza göre karar verebilirsiniz. Ben s60 aldım, sn ccuneyt CC aldı. Siz de bunlardan birini veya 316 i tercih edebilirsiniz. Bunlardan hangisini tercih ederseniz memnun kalalirsiniz.

Sn ccuneyt, evet doğrudur forum zamanimizi alıyor. Ama forumun faydaları da olmuştur bana. Nasıl bizden öncekilerin paylasimlari bizi aydınlatdıysa bazı konularda, bizim paylasimlarimiz da yeni kullanıcıları aydinlatacaktir. Özellikle sizin yorumlarınız beni bir cok konuda aydinlatti diyebilirim. Değerli zamaninizi fazla öldürmeyin ama tümden de bizi değerli yorumlarımızdan mahrum bırakmayınız. Mutlu günler

Sn Muradi77,

Değerli yorumunuz için teşekkürler.

Bmw'ları pek incelemedim bugüne kadar.
    3.16 veya 3.20 lerin kasalarının aynı donanımlarının farklı olduğunu biliyorum. Doğru mudur?

S60 için siparişinizden sonra teslimat için ne kadar beklediğinizi öğrenebilir miyim?

Sn ccuneyt, Muradi77'nin son paragrafta yazdıklarına aynen katılıyorum. Umarım arasıra da olsa değerli yorumlarınızı foruma girmeye devam edersiniz.

Herkese iyi günler.

• Sn freelove1907,
    316 i ve 320 d nin kasalari ayni motirlari farkli. Bu arac hakında detaylı bilgi icin bu aracın forumlarına bakabilirsiniz. Ben aradığım donanımda sahip S60 ı bir bayide buldum ve aldım. Bugün ruhsat çıktı, Pazartesi teslim alırım inşallah. Bayilerle görüşürseniz istediğiniz aracı bulabilirsiniz belki. Volvo da özel sipariş verirseniz 40 gün ile 2 ay arası bekleme süresi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccüneyt -- 6 Ocak 2013; 11:10:30 >
  • Muradi77, freelove1907,

Teşekkürler. Bu başlıkta bizden başka yazan yok, herkes beleşçi olmuş. Sorularınız olursa özelden yazarsanız cevaplarım, forumu pasif olarak takip ederim zaten.Aktif olarak takip etmek zamanımı alıyor, cevap yazmak, zaman ayırmak gerekiyor, iki gün sonra beleşçi olarak takılacam tüm forumlarda.
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.