Şimdi Ara

YENİ VOLKSWAGEN CC (34. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
844
Cevap
12
Favori
188.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar bu aksam basima CC'de gelen bir olayi paylasmak istedim
    Arac 40-50 ile giderken D4 viteste ve yaklasik 1000rpm de takili kaldi ve gaza basmama ragmen hizlanmadi..daha sonra aracin hizi 30'a dustu ve ben S4 e gecirdim vitesi gene bir degisiklik olmadi. manuel olarak vitese gectiginde araca guc verebildim.
    bir tahmini olan var mi? supercharger devreye girmiyor araci beslemiyor gibi geldi bana. tabii sanzimanda problem olabilir. yarin ya da pazartesi servis illaki ziyaret edilecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mulderbaba

Arkadaslar bu aksam basima CC'de gelen bir olayi paylasmak istedim
    Arac 40-50 ile giderken D4 viteste ve yaklasik 1000rpm de takili kaldi ve gaza basmama ragmen hizlanmadi..daha sonra aracin hizi 30'a dustu ve ben S4 e gecirdim vitesi gene bir degisiklik olmadi. manuel olarak vitese gectiginde araca guc verebildim.
    bir tahmini olan var mi? supercharger devreye girmiyor araci beslemiyor gibi geldi bana. tabii sanzimanda problem olabilir. yarin ya da pazartesi servis illaki ziyaret edilecek.

Mekatronik arizasinin geleceginin haberi olabilir umarim sorun yasamazsin...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mulderbaba

Arkadaslar bu aksam basima CC'de gelen bir olayi paylasmak istedim

Dsg şanzımanlarda olabilen mekatronik arızası ve bence çok büyük bir problem.Allah korusun gidiş geliş bir yolda araç sollarken başınıza gelse kazaya sebebiyet.CC lerde ilk defa sizden dsg arızası çıkacak gibi.Servisin tutumunu merak ediyorum doğrusu.Serviste problemle ilgili kayıt aldırmayı,rapor tutturmayı unutmayın.

• tesekkurler :(
    yarin servise gidecegim
    bu problemi orada onlara gosteremeyecegim 12bin kilometrede aracta ilk kez oldu. umarim terslik yaratmazlar. tutumlarini buradan paylasacagim. araba da uzun bir sure serviste kalacak gibi geliyor bana :(
    evet sollama sirasinda olsa resmen kendi olum fermanini imzalamis gibi olurdum.
  • son durum:
    arabanin bilgisayar loglarinda herhangi bir problem cikmadi
    araci test icin dogus otoya biraktim 2-3 gun test edecekler ve olasi yazilim guncellemelerini yapacaklar.
  • doğuş 2013 modellerin siparişlerini almaya başladımı.bilgisi olan arkadaşlar varmı
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-amblem-geri-kamera-98273920/detay/

Ankara içinde arkadaşlara ürünü elden teslim edilebilir.

Vw'in orjinal ürünüdür, Golf, Passat, Tiguan, Jetta vs diğer Vw'lerde kullanma imkanı mevcuttur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ccüneyt

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-amblem-geri-kamera-98273920/detay/

Vw'in orjinal ürünüdür, Golf, Passat, Tiguan, Jetta vs diğer Vw'lerde kullanma imkanı mevcuttur.

Aracınızı satıyormusunuz?Lakin öyleyse herhangi bir arızadan dolayımı?Siz bu aracı ilk alanlardandınız ondan merak ettim bir sıkıntı varsa diye?

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccüneyt -- 6 Ocak 2013; 11:12:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gh912

quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-amblem-geri-kamera-98273920/detay/

Aracınızı satıyormusunuz?Lakin öyleyse herhangi bir arızadan dolayımı?Siz bu aracı ilk alanlardandınız ondan merak ettim bir sıkıntı varsa diye?

Bu ürün önceki aracım Superb II'den kaldı, bu yüzden satışa çıkardım.

CC'yi daha teslim almadım, uzun bir süredir beklemedeyim, aracım bayiye çarşamba günü gelmiş, cumartesi günü bir aksilik olmazsa teslim alacağım.

Uzun süredir araç bekliyorum, çok sıkıcı ve gıcık bir süreç, hiç heyecan yok araçla ilgili, ama beklemekten kaynaklı sabırsızlık var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccüneyt -- 23 Kasım 2012; 0:51:16 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gh912

quote:

Bu ürün önceki aracım Superb II'den kaldı, bu yüzden satışa çıkardım.

CC'yi daha teslim almadım, uzun bir süredir beklemedeyim, aracım bayiye çarşamba günü gelmiş, cumartesi günü bir aksilik olmazsa teslim alacağım.

Uzun süredir araç bekliyorum, çok sıkıcı ve gıcık bir süreç, hiç heyecan yok araçla ilgili, ama beklemekten kaynaklı sabırsızlık var.

hayırlı ugurlu olsun cüneyt abi allah kaza bela göstermesin kendim almış gibi sevindim en doğru kararı verdin güle güle kullan

• Eyvallah, Şükrü.

Bu foruma bana hayırlı olsun diye yazdığın için ayrıca teşekkür ediyorum. İnşallah CC'den çok daha iyi bir araca ve istediğin gibi bir eve sahip olursun yakın bir gelecekte. Aracımı teslim aldıktan sonra daha önce de yazdığım gibi bir iki foto ekleyeceğim bu başlığa.

Hayırlı olsun dileklerin ve nezaketin için tekrar teşekkürler.
  • selamlar,
    bende dün 1.4 tsi dsg cc için anlaştım bayi ile. 20 aralıkta gelecek araç. ocakta teslim alıcam. hayırlısı bakalım.
  • Aracı teslim alırken fotoğraf çekmek aklımıza gelmedi, zaten aşırı bir yoğunluk vardı Vw servisinde, aracımı Cumartesi günü öğlen 13:30'da almam gerekiyorken 15:00'de ancak alabildim. Araçta Superb'in yaşam alanı genişliği yok, bizimkilerin ilk tepkisi buna oldu, dışı çok büyük, arkası biraz dar diye, Superb'den sonra alışmaları biraz zaman alacak, ama alışırlar.

Ancak bugün fotoğraf çekebildim.

Salak salak yorum yapacak olanlar yazmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccüneyt -- 25 Kasım 2012; 20:25:20 >

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccüneyt -- 6 Ocak 2013; 11:20:21 >
  • quote:

Aracı teslim alırken fotoğraf çekmek aklımıza gelmedi, zaten aşırı bir yoğunluk vardı Vw servisinde, aracımı Cumartesi günü öğlen 13:30'da almam gerekiyorken 15:00'de ancak alabildim. Araçta Superb'in yaşam alanı genişliği yok, bizimkilerin ilk tepkisi buna oldu, dışı çok büyük, arkası biraz dar diye, Superb'den sonra alışmaları biraz zaman alacak, ama alışırlar.

Ancak bugün fotoğraf çekebildim.

Salak salak yorum yapacak olanlar yazmasın.

Hayırlı olsun kardesim Allah kazasız kullanmayı nasip etsin inşallah.

Arac ile ilgili yorumlarını bekliyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• cüneyt abi tekrar güle güle kullan harika bir araç aldın yalnız beni hayal kırıklığına uğrattın ambianslı ebony masif ağaç dekorlar alınmazmı be abi ne yaptın sen o dekorlar araca ayrı bir lüxs hissiyatı katıyordu neyse sonuçta kendi donattığın aracı aldın allah kaza bela göstermesin beyaz çok yakışıyor çok
  • quote:

Orijinalden alıntı: ATT-SUKRU

cüneyt abi tekrar güle güle kullan harika bir araç aldın yalnız beni hayal kırıklığına uğrattın ambianslı ebony masif ağaç dekorlar alınmazmı be abi ne yaptın sen o dekorlar araca ayrı bir lüxs hissiyatı katıyordu neyse sonuçta kendi donattığın aracı aldın allah kaza bela göstermesin beyaz çok yakışıyor çok

Ebony Dekor ilk donattığım araçta vardı, sonra opsiyonlarda bir kaç kez oynama oldu, en son opsiyon değişikliğine kadar Ebony vardı, aydınlatma paketini ise hiç çıkarmadım, ancak son anda Ebony Dekor almaktan vazgeçince aydınlatma paketi kendiliğinden çıktı.

Biliyorsun uzun süreli araç kullanma olayı maalesef biz de yok, CC'yi uzun süre kullanmayı düşünmüyorum. CC'yi elden çıkardığımda Passat B8 düşünüyorum ağırlıklı olarak, başka markalar da olabilir, o anki konjonktür ne getirir, bilemiyorum, ben de marka bağımlılığı yok, beklentilerimi hangi araç en fazla karşılıyorsa onu alıyorum.

Ebony Dekor ve Aydınlatma Paketini almış olsaydım belirlemiş olduğum rakamın üzerine çıkacaktım, o yüzden almadım, bir huyum vardır, bir rakam belirlerim, o rakamın üzerine de çıkmam ya da çıkmamaya çalışırım, her neyse. Sonuç olarak bu aracı uzun süre kullanmayı düşünmediğimden, opsiyonlar da para etmediğinden aracı elden çıkardığımda fazla zarar etmemek için bu opsiyonları almadım, zaten yeterince zarar ettim bu araç alıp satma işinden. Ama benim işim belli olmaz, bu konu benim için sorun teşkil ederse dışarıda montajını yaptırma imkanı varsa Ebony Dekoru da, aydınlatma paketini de yaptırırım, şimdilik sıkıntı yok.

Beyaz bu arabaya gerçekten çok yakışıyor, her aracın bir rengi var, bu aracın rengi de Beyaz. Ancak herkes Beyaz CC alıyor, o zaman da çok hoş olmuyor, farklılık isteyen farklı renkleri değerlendirmeli.

Şükrü, tekrar teşekkürler. Yakın bir gelecekte çok daha iyilerine sahip olman dileğiyle, zamanın ne getireceğini kimse bilemez, bu sözlerimi unutma, 5 ya da 10 sene sonra bu sözlerimi belki anımsarsın.

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.