|
Yeni Volkswagen Golf sonunda Türkiye'de! İşte fiyatı ve özellikleri (2. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Chromer
Adam kinaye yapmış hocam. Bu durumu savunanları tiye almış.Hocam artık kimin kimin olduğu anlaşılmıyor ki cidden gelip yazıyorlar aynısını yani...
-
Baz donanım manuel iyi fiyattan gelmiş. Tutar.
-
110bg benzinli golfe 320bin tl vermekte ne biliyim. Alacak olanlara hayırlı olsun -
Fiyat asırı yuksek 2018 2019 Golf 7.5 Hİghline 1.5 yada 1.4 TSI Almak daha mantıklı o zaman.
-
2015 temmuz ayında 1.2 tsi comfortline manuel pasifik mavi sürüş konfor paketi için 57.500 tl fiyat almıştım. Buda kayıtlara geçsin o zaman.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu fiyatlardan sonra otomatik leon'un fiyatları da güncellenir yakında (dediydi dersiniz)
-
Şu anki fiyatların bir önemi yok zaten araç yok, yaza kadar da ne fiyatlama olur belirsiz -
Hahaha evet hocam çok haklısınız. Bazen merak edip blokladığım insanların bloğunu kaldırıyorum, iki sn liğine bir bakıyorum gayet güzel Atatürkçü şeyler yazmışlar. Ama ben bazılarından bıktığım gibi bazıları gibi davrananlardan da bıktım artık :D
-
Burada yok alamanyada söyle yok böyle diye masal anlatanlarin eminim hepsinin veya babalarinin altinda en az 200 binlik araba var. -
8.nesil Golf golf7.5’ları efsane kasa yapar. Maliyet düşürmek için çok kırpmışlar. -
yalnız aracın tasarımı oyuncak gibi -
fr paket 1.5 tsi leon 231
style paket 1.5 tsi golf 380
arada 150 bin fark. ya leon bitecek ya golf. ya da leon manuel getirmeyecekler 330 leon diyecekler biz bitecez...
Sumo güreşçisisi gibi duruyor tombul ve kısık gözlü yani çöp mk5 golf en iyi dizayn gti jantlari hariç tabi onlar da lavabo gideri gibi -
gelin efendim birazda araba fiyatları hakkında konuşalım, yoksa siz arabaya değilde ihalara mı biniyorsunuz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi th9 -- 15 Mart 2021; 17:15:12 > -
300 tane haftaya 210 binden sahibindende. Binicilerin alabileceğini sanmıyorum. -
2019 yılında aynı araç 141 bin TL ye alındı. Highline 190 bin civarındaydı.quote:
Orijinalden alıntı: by__metallica
2016 da bayiden dizel otomatik comfortline 80.000₺ alınmıştı notunu düşelimde kayıtlara geçsin. %475 zamlamış efenim. Ömö başganlık sistemi ile 2023 te dünya lideri olacağız ses etmeyin. -
Hata etmisler. Ölü doğmuş ...
Golf 7.5 üretip , bunun yerine satsınlar zira o daha iyi bir araç.
Kimse almaz bu fiyatlara.
RIP volkswagen.
Sadece polo satar artik.
Sar abicim oradan bitane.Şaka bir yana oto fiyatlarina bakınca 4 yıl öncesine göre %50 fakirlesmeşim net.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X