< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yeni Volkswagen Tayron Türkiye'de: İşte fiyatı ve özellikleri (2. sayfa)

-
-
Valla ben beğendim param olsa düşünürüm
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1.5 TSI den Başka Motor Üretemiyor Mu? Cücüğünden Babasına Kadar Aynı Motor...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
aşırı çirkin ve çöp. vw zaten ne beklenir ki
-
1.9a tesla varken.
phev tayron 1.9 seviyesinde olmalı.
chery tiggo 8 pro max ile nanik yapmaya da hazır. teşviksiz 300bin daha ucuzken kim boş tayron alır?
3 milyonluk 2024 Tiguan RLiine da kablosuz şarj ve travel asist olmayınca hiçbir şeye şaşırmıyorum insan.
Niye ÖTV avantajı olsun, Türkiye'de üretilmiyor.
Arkadaşın T-roc modelinde hız sabitleyici yoktu. Benim Modüs'te var. Param olsa da WV almam.
Egeada bile en dolu olmayanda sanırım loungede kablosuz şarj var egeaya teneke diyen tayfaya söyle sen onları
Tiguan allspace’in ismini değiştirmişler o kadar. Uzun tiguan işte
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Phev olması nedeniyle 0,30 lık dilime giriyor
Kamera koymuşlar mı buna?
-
Donanımlar arasında 700.000 lira fark var.700.000 liraya 3-4 yaşında 30.000 kmyi geçmemiş Egea alınabiliyor. 700.000 liraya yapabileceklerinizi bir düşünün, 7 yıl yurtdışı tatiline gitmek (Önceden planlamalı.), evdeki tüm elektrikli eşyaları yenilemek, 10 yıl sonra apartman dikilecek arsa almak...
-
2.0 benzin ve dizelleri varda getirseler bile ötvden dolayı hiç satılmayacak
ayrıca artık tüm markalarda yatırımlar BEV PHEV Elektrikli araç teknolojileri için yapılıyor. içten yanmalı motor ufak tefek değişiklikler dışında buradan ileri gitmez.
-
Ben istiyorum ki telefonum iki de bir yerinde oynasın, kablosuz şarj kesilsin, sıcaktan yansın kavrulsun pili ölsün, şuna bile saygısı yok Vw'nin. kablosuz şarj gibi dünyanın en faydalı donanımını koymayan, opsiyonel yapan bir marka Nokia connecticut people olmaya mahkumdur. batın geberin inşallah.
-
-
34 binlik fiyat avrupa fiyatı. başka ithal ederseniz, kdv ödemezsiniz. oda 28 bin euroya gelir :)))
Devlet vergi almasınmı.. hadi vergi helal değilde, itidalli alsın demi:)) dayı %400 nedir :))) bu şu demek. Sen layık değilsin. Ben maybach a binerim. Sen 3 otobüse binip mitingime gelip, beni alkışla evine dön:)) sonra beni öv. Beni savun:) başbakan cumhurbaşkanı en iyisine binecek, halkmı!!! Onlar en vergilisi :)))
ww senin yarı fiyatına mükemmel donanımlar sunan araçlar var. Neden bu araca 3 milyon verelim?
Hormonlu Tiguan 🤔
1.5 tsi bu araçta biraz zorlanacaktır, tüketimi yüksek olacaktır diye düşünüyorum. 10 litrenin altına inmez gibi bence. Tarraco ve Kodiakta durumlar malum. 1.8tsi'dan altı kurtarmaz onu da türkiye pazarına getirmiyor vw türkiye. Yüksek ön göğsü saymazsak içini beğendim. Ahşap kaplamalar ve açık renk döşemeleri sonunda yeniden görebilmek güzel oldu simsiyah iç mekanlar ve her yerdeki piyano black plastiklerden sonra. Sahsen ben almazdım. Bana göre vw'nin hiç bir aracı 3 milyonu hak edecek araçlar değil, o paralara belki ikinci el ama premium araç almayı tercih ederim. Premium olmayan herhangi bir araca 2 milyondan fazla vermek beni rahatsız ederdi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X