< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
2024 VOLKSWAGEN TİGUAN | ANA KONU | (9. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Ön cam bilgisini göremedim.
Autogefühlyoutube
all-new VW Tiguan driving REVIEW - all engines tested for you!https://www.youtube.com/watch?v=zdr8KFhzoJc&ab_channel=Autogef%C3%BChl
Bu incelemede akustik paketten(2:48dk) bahsedilmiş. Araç oluşturucu da böyle bir seçenek göremedim.
23:20den itibaren ses izolasyonu ve dcc ile ilgili yorumlarını paylaşıyor.
vw italya aracın broşürünü yayınlamış. Burada da akustik veya yalıtım paketi gözüme çarpmadı. Dediğiniz gibi standartta gelen yalıtım haricinde opsiyon yok büyük ihtimalle.
https://www.volkswagen.it/idhub/content/dam/onehub_pkw/importers/it/download/listini/Listino-prezzi-Volkswagen-Nuova-Tiguan.pdf
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
Aynı araç bnde de var...aynı özellikte, + hayalet ekran ve geri görüş de var...bnde acaba satıp yeni kasa life mi alsam diyorum ... Bugün tamas a bakacağım eğer geldiyse incelemek için uğrayacağım..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Life pakete indirim yaparlar mı dersiniz
Beklemeye değer mi sizce
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Geçenlerde opak için 1995, metalik için 2020 yazılmıştı.
-
Life ve elegance için yüzde 2 indirimli fiyatlar paylaşıldı, farklı bayileri aramakta fayda var. Life 1950 civarına geliyor öyle olunca. Araç yeterince çok, paranız döviz ya da altındaysa beklemenizi tavsiye ederim, indirim oranı artacaktır. Tiguanın yıl sonu 15000 hedefine Tesla bu ay sonu ulaşmış olacak. Vw bu durumu görmezden gelemez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nesine -- 22 Nisan 2024; 15:26:37 >
Düşünüyorum ama elimde 2021 life var...bunların fiyati da düşer büyük ihtimal ... üzerine 500 lira verip ne kadar mantıklı karar veremiyorum
Aradaki fark fiyat düşse bile çok değişmeyecektir. Ancak tesla alan arkadaşlar araçlarını peyder pey ilana koyacaktır önümüzdeki haftalarda, ikinci el bolluğunda aracınızı değerinden düşüğe bile satamayabilirsiniz, bu açıdan bakınca hemen satıp harekete geçmekte fayda var, ya da araçsız yaşayabilirseniz satıp nakitte bekleyip fırsat kovalamanızda
Araçsız bir gün bile geçirme lüksümuz yok maalesef iş den dolayı ..düşünceler için teşekkür ederim....haklısınız
Aynen...yenisi çıktığından elimizdeki in de değeri düşecek büyük ihtimal
Hayırlı olsun. Vavacars deneyiminiz nasıl geçti?Teklif sizi tatmin etti zannedersem. Yeni tiguan benim de ilgimi çekti. Arabam için vavacars internet teklifi oldukça çekici.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sierre34 -- 22 Nisan 2024; 17:32:32 >
Sitesine baktım. Önceki dönemlere göre daha detaylı resim, hasar durumu gibi fiyatlandırma kriterleri eklemişler. Ben de o verileri girip bir fiyat alacağım. Siz yeni tiguan'da mı karar kaldınız?
Araçta opsiyon var mı? Fiyat gelince paylaşırsanız seviniriz
Güzel günlerde kullanın. Test etme imkanınız oldu mu? Hafızalı koltuk eksikliği hariç elegance donanım ideal gözüküyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X