Şimdi Ara

2025 Volkswagen Tiguan | ANA KONU | (142. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.861
Cevap
133
Favori
233.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şerit ortalaması için travel assist olmalı. Lane assist aynı dediginiz gibi sadece şerit içinde tutar ortalamaz. Şu an 3milyona sıfır tiguan rline da alsanız bu özellik yok zaten ilk üretilen gruplarda geldi. Maliyeti çok dusuk bisey aslında life golfte bile var. Ender elektronik ile ben de görüştüm yazılımla aktif hale getirdikleri söylediler bilmiyorum doğru mudur. Ben ikisini de kullanırken çok fark etmiyorum travel assistte küçük dokunuslarla şerit ortasında tutmasi güzel tabi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rdmsy kullanıcısına yanıt

bilgi için teşekkürler hocam. Olsa iyi olurmuş2025 Volkswagen Tiguan | ANA KONU | 

• life golf te olup da r-line tiguan da niye yok hocam o saçma olmuş. Genelde artık b segmentinde bile olan özellik.

• marcopashaa M kullanıcısına yanıt
    Çünkü das auto 👍

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dexter85

Merhaba arkadaşlar herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.Bende 2025 R line model aldım arabanın sürüşü harika ,Konforu harika gidişi harika tek bir bokluk var oda her çalıştırmada serit takip asistanın acık olması..Arkadaşlar bunu kökten nasıl kapatabilirim ? Ben bu yüzden sehir için de solllama yaparken kaza yapıcam bir gün öyle hissediyorum

Hayırlı uğurlu olsun, deneyimlerinizi & eleştirilerinizi bekliyoruz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • TopSecret98 T kullanıcısına yanıt
    Merhaba, önerileriniz için teşekkür ederim. Mass tecnic ile görüştüm 2024 Haziran sonrası çıkışlıları yapamıyotuz halen kilit açamıyoruz dedi. Vagcom eryaman da kontrol edip yarın dönecek. İstanbul ender elektronik ile de görüştüm, onlar da şerit ortalamayı yazılım ile açarız ama tabela tanıma ve dahili navigasyon olmuyor dedi.

Şu tabela tanımayı neden açamazlar anlamış değilim, BTK izni yok falan deniyor da ben arkasındaki nedeni halen anlayamıyorum. Hyundai i10 da bile var bu özellik. Gerçek sebebi bilen var mı acaba?

• latia kullanıcısına yanıt
    Dahili navigasyon ve tabela okuma Doğuş la alakalı gibi. Vergi vs ücretli sanırım.

Dahili navigasyon ve trafik levhası okuma Avrupa da çalışıyor deniliyor, ama araçta tabelayı okuyunca o hızı geçmiyormuş. Razımısınız buna.

• ft19 F kullanıcısına yanıt
    İki hafta önce yurtdışında araç kiralamıştım, a3 verdiler. Sistemler eğer benziyorsa, levha okuma sistemi aracı yavaşlatmıyordu, sadece sesli uyarı veriyordu. Bu uyarının şekli, süresi vs. sistemden ayarlanıyor mu bilmiyorum, incelemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matmma -- 13 Şubat 2025; 10:48:17 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • matmma M kullanıcısına yanıt
    Ben yeni nesil vw grubu etsi motorlu araçlardan bahsettim. A3 bildiğim kadarıyla yeni nesil etsi değil sanırım.

• Merhaba 15 bin km bakımına giren oldu mu bakım fiyatları ne kadar acaba

• Acarlar bayiye sordum, son gelen elegance pakette kör nokta uyarı sistemi var diyor. Mugladaki bayiler yok diyor, birileri yanlış biliyor ama çözemedim. 2025 Volkswagen Tiguan | ANA KONU |

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uykusuza Masallar -- 13 Şubat 2025; 15:31:12 >
  • Uykusuza Masallar kullanıcısına yanıt

Türkiye'de sürekli donanım çalması olduğundan yok diyen %90 doğru söylüyordur.

• guraycakmak21 kullanıcısına yanıt
    15bin km yi dolduran forumda yoktur sanırım. Yıl dolmadığından yıldan dolayıda bakım gelmedi.

Ben Ekim ayında güncelleme için servise gittigimde merakımdan servis danışmanına 15bin bakım fiyatı tahminen ne kadar diye sorduğumda,12bin tl civarı bir fiyat söylemişti. Sadece yağ, yağ filtresi, cam suyu vs.
    Bana çok pahalı geldi, hava ve polen filtresi dahil olsa neyse. Olsun olsun 8bin olsun.

• Teklif formunda Side Assist diye yazan kör nokta oluyor. Rear Traffic Assist ile birlikte sunuluyor. Araçta olmasa bu ikisi de yazmazdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 13 Şubat 2025; 15:50:5 >
    Evet, sadece tfsi yazıyordu diye hatırlıyorum. Motor değişikliği kullanımı farklılaştırıyor olabilir, o kısmını bilemiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Merhaba hocam,
    Açılsın da hız düşürmesinin de çözümü bulunur elbet, belki de menüden nasıl aksiyon alınacağını seçebileceğiz. 😀

• civcivx C kullanıcısına yanıt
    İlginç ama buradaki iki bayi de ısrarla kör nokta asistanı yok diyor halen

• Arkadaşlar selamlar, Haziran-2024 çıkışlı aracımı güncelleme için servise(Doğuş Oto Çankaya) bıraktım. Stoplardaki buğu oluşumunu da şikayet olarak yazdırmıştım, normal demişler. Yazılım güncellemesi ve katlanır aynalardan gelen sese müdehale yapıldı. Şimdilik alıp eve geldim bir sorun yok, asistan hatası var mı yok mu biraz kullanayım bilgi veririm.

2025 Volkswagen Tiguan | ANA KONU |

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz_86 -- 13 Şubat 2025; 18:2:15 >

• deniz_86 kullanıcısına yanıt
    Yapılan güncelleme ile sistem bilgileri mmedya ekranında ne görünüyor. Resim varsa.

• quote:

Orijinalden alıntı: ft19

Yapılan güncelleme ile sistem bilgileri mmedya ekranında ne görünüyor. Resim varsa.
    Ekranı çekmedim, yarın çeker atarım

• 
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.