GSR2 standartları gereği şerit takip zorunlu olması lazım.
|
2025 Volkswagen Tiguan | ANA KONU | (140. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/Forum-Android.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Merhaba,
Şeritte tutma ile şerit ortalama asistanlarını farklı tutmak gerekli. Büyük ihtimal şeritte tutma (pin pon efekti) vardır ama şerit ortalamayı çıkarıyor olabilirler. 2024 skoda kamiq aracımda lane asist altında şeritte tutma var ancak şerit ortalama yok mesela.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bende de çıkmadı. Henüz hiç güncelleme de yaptırmadım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ocak ayında teslim aldığım aracımda trafik asist ve kablosuz şarj yok.Kablosuz şarj ısınıyor dediler ondan çıkarılmış, travel asist neden yok bilmiyorum.Kör nokta da yok
Fikir güzel :) ama tutacağını sanmıyorum çünkü telefonda da dahili gps var ve VPN ile dışarıyı kandırabilirsiniz kendi cihazınızı kandıramazsınız :)))
Bende çıkıyor ama hata almadım kasımdaki güncellemeden beridir. Mayısta bakım zamanını bekliyorum.
-
Bende de geçen yaz yaptırdığım güncellemeden beri hata yok ama bunu da yaptırayım diyorum. Sonuçta bazı iyileştirmeler olmuştur. Ama bu sorgulama ekranında 90PV benim araç için görünmediğinden, acaba belli araçlara mı verdiler, emin olamadım. Sizin aracın üretim tarihi neydi? Uygunluk belgesinde benim araç için 28 Şubat yazıyor.
Sizin aracın üretim tarihi neydi? Uygunluk belgesinde bulabilirsiniz.
GSR yönetmeliği gereği kör nokta zorunlu değil miydi? Kablosuz şarj olmaması kabul edilebilir, ancak kör noktayı çıkarmalarına anlam veremedim.
Aracınız hangi paket?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba arkadaşlar herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.Bende 2025 R line model aldım arabanın sürüşü harika ,Konforu harika gidişi harika tek bir bokluk var oda her çalıştırmada serit takip asistanın acık olması..Arkadaşlar bunu kökten nasıl kapatabilirim ? Ben bu yüzden sehir için de solllama yaparken kaza yapıcam bir gün öyle hissediyorum
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mechatronik
GSR yönetmeliği gereği kör nokta zorunlu değil miydi? Kablosuz şarj olmaması kabul edilebilir, ancak kör noktayı çıkarmalarına anlam veremedim.
Aracınız hangi paket?Kör nokta kamyon, otobüs gibi büyük araçlar için zorunlu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 11 Şubat 2025; 10:56:8 >
Merhaba. Öncelikle hayırlı olsun. Kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim.Her defasında aracı çalıştırınca şerit takibi kapatacaksınız. Başka çözümü yok. Vw e ozel bir durum değil, bütün marka araçlarda durum aynı. Güvenlik amaçlı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Haklısınız da işte ya tutarsa :))
-
Bütün araçlarda böyle derken hangi markada böyle mesala ? bizde başka şirket araçları da var da kapatabiliyorum.Servis de yapan kimse olmadı mı hiç
-
Hayırlı olsun araciniz 2025 modeller gelmedi daha ama 2025 çıkışlı mı demek istediniz? Bence kapatmayın 1 aya alışırsınız direksiyon titreşimini kapatabilirsiniz ama sadece tutma işlevi kalabilir
Yeni nesil mercedes c2004 matic, hyundai tucson vs
8 Nisan benim aracın üretim tarihi. Paket farkı mı var acaba neye göre çıkıyor belli değil.
-
Yabancı forumlarda bazı üretimlerde ön kameradaki bir hatanın 12v aküyü bitirebildiğini yazmışlar, ek olarak 220v çıkışı kullandıktan sonra bir geçidin(devre gibi bir şey) kapanmama sorunu varmış, bu da 12v akünün boşalmasına neden olduğunu yazmışlar.
Bu iki ana sebeple gelmiş diyorlar bu 90pv nin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matmma -- 11 Şubat 2025; 13:15:21 >
quote:
Orijinalden alıntı: RdmsyHayırlı olsun araciniz 2025 modeller gelmedi daha ama 2025 çıkışlı mı demek istediniz? Bence kapatmayın 1 aya alışırsınız direksiyon titreşimini kapatabilirsiniz ama sadece tutma işlevi kalabilir
Tşk ederim evet 2025 cıkışlı. Bana uymadı ya ben tehlikeli olduğunu düşünüyorum...Burası Türkiye sollama yaparken aniden geçmen gerekiyor bazen bir anlık direksiyonu terse kırması iyi olmuyor. Her stop ettiğimde tekrar kapatmayı unutuyorum.Bir kaç defa da çukurdan kacamadım...
-
Volkswagen Türkiyeyoutube
Acil Durum Asistanı "Emergency Assist"https://www.youtube.com/shorts/Id5yuzKQXXo?si=mTTW-5X-1IDe8dN5
Bu özellik var mı aracta
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X