Şimdi Ara

2025 Volkswagen Tiguan | ANA KONU | (139. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: hkn_dh
1 Kayıtlı Üye ve 9 Misafir (5 Mobil) - 5 Masaüstü5 Mobil
5 sn
2.863
Cevap
133
Favori
233.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Daha önce de fikrimi söyledim bu konuda elektrikli soğutmalı deri koltuk her zaman öndedir satarken, manuel koltuk 2.5-3 milyonluk araba için büyük handikap, sadece 5-6 ay manuel koltukla satılmış olacak bu araçlar şu an bizler ayrımını yapıyoruz ama ilerde satarken olumsuz etki edecektir.Ki verenna koltuk şu an opsiyon olarak 200k fiyat farkediyor. Başta böyle getirmeleri gerekiyordu bu araci, premiuma göz kırpan bi araca bu koltuk yakışmıyordu. Travel assist neyse de kablosuz şarj olayını ben maliyete baglamiyorum bi sıkıntı var bence çözemedikleri. Son güncellemeleri alan birçok araçta bile hatalar duzelmedi. Burada sorunların duzeldigi yazilsa da 3-5 kişiden ibaret değil tiguan hâlâ sorunlu bir araç kabul etmek lazım servisler asistan, park hataları ile dolu. Mesela parktan girip çıkarken ani frenleme olayları tam bir dertti kaç güncelleme geldi hâlâ aynı ama yeni serilerde hiç sorun yok. Tabi burada VAG grubunun bir çok modelinde bu sorunları görebiliyoruz tiguana has değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mr.big kullanıcısına yanıt

Kablosuz şarj, bazı donanımlara birlikte pakette verilen bir özellikti diye hatırlıyorum. Elektrikli deri koltuk fiyatını karşılamak için kaldırılan diğer donanımlara dahil bir şey olabilir.

• Rdmsy kullanıcısına yanıt
    2025 modeli beklesem diyorum, bu özelliklerin full geleceğinin garantisi yok, bir de bu kampanyalı fiyatların kalacaginin garantisi yok

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

15W çok düşük bir hız. bu anca telefonun sarjını sabit tutmaya yara. şimdiki araçlarda 50w ve üzerinde kablosuz sarj hızı ile geliyor.

type C den 45W verdiğini okudum ama wireless olarak 50 w verdiği ile ilgili bir kaynak bulamadım, paylaşabilir misiniz ?

• hardcrss kullanıcısına yanıt

Geçen yaz İstanbul-Antalya arası Samsung telefonum kablosuz yuvada ve tüm yol boyunca Andorid Auto üzerinden navigasyon ve internet radyosu açık halde telefonun şarjı 70-80 arası kaldı. Gayet iyi bir değer. Ne tam doluyor, ne şarj kaybı oluyor. Yüksek güçlü olsa böyle uzun süre kullanımlarda aşırı ısınmaya yol açar. Bir de bu yüksek güçlü kablosuz şarj bildiğim kadarıyla sadece Çin markası telefonlarda var.

• civcivx C kullanıcısına yanıt

Hızlı sarj edenlerde fan ile soğutma var. Oraya hava üflüyor.

• Uykusuza Masallar kullanıcısına yanıt

Bence tiguan 3milyon sınırına dayandı bunu aşmak yerine özelliklerden kısmaya devam edeceklerdir. Galiba yeni gelenlerde elegance ve rline da kör nokta da kaldırılmış. Bence niyetiniz varsa biran önce alin.

2024 model 2.el 10bin km yi geçmemiş, hatasız extra dolu rline lara bakın. Elk.hafizalı koltuklu, iq light hd matrix led farlı, Harman kardonlu olanlara bakın. 2800-2900 bandında alınabilir.

• civcivx C kullanıcısına yanıt
    Kablosuz şarj evde, işte, araçta hiç kullanmadım, önermemde. Mecbur kalmadıkça. Hızlı şarjda iyi değildir.Batarya ömrü ve sağlığı açısından normal şarj iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ft19 -- 10 Şubat 2025; 14:36:47 >
  • hardcrss kullanıcısına yanıt

Güncel kablosuz şarjların hepsinde fan var. Tiguan'da da var, 15W'lık Samsung kablosuz şarj cihazında da var. Ama 50W gibi kablolu şarj gücü seviyesinde kablosuz şarj aşırı bir ısı yaratır. 15W bile iyi ısıtıyor. Aşırı ısı=pil ömrü kısalması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 10 Şubat 2025; 14:38:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rdmsy

Bence tiguan 3milyon sınırına dayandı bunu aşmak yerine özelliklerden kısmaya devam edeceklerdir. Galiba yeni gelenlerde elegance ve rline da kör nokta da kaldırılmış. Bence niyetiniz varsa biran önce alin.

Artık çok geç, evet kör nokta uyarı sistemi de yok yeni gelen araclarda. Bayilerin elinde son gelen serideki araçlardan var. Kör nokta uyarısı sistemi bile olmaması, bomboş araç bırakmışlar geriye

• ft19 F kullanıcısına yanıt

2022 life paket benimki plastik koruma kapağı var erimemiş de  ha çok gerekli mi sanmıyorum belki motor sesini önlüyordur bir nebze. Yoksa çok elzem bir parça olsa çıkaramazlardı zaten. Ama st lerin yok kablosuz şarj aracın yazılımına zarar veriyor yok motor kapağı eriyor la fontainden masallardan öteye gitmiyor ama görevleri o mecbur .

• Burda arkadaşlar volkswagen in donanım politikasını yoğun şekilde eleştiriyorlar ve piyasada bu sekilde tutunamayacagini soyluyorlardi Ben biraz ağır buluyordum açıkçası bu eleştirileri. Ancak hak vermeye başladım. Bu kadar da donanım çalınmaz bi arabadan.

• marcopashaa M kullanıcısına yanıt
    Motor sesini önlüyor, dağınıklığı gizliyor, motor üstünde toz, pislik oluşumunu önlüyor. En önemlisi de minik dostlarımızın kışın motor içine girip uyuması neticesinde, zarar görmesini veya açıktaki motor parçalarına zarar vermesini önlüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ft19 -- 10 Şubat 2025; 16:14:6 >

Türk halkının elektrikli ve deri koltuk sevdasına karşı koyamayıp, ne donanımlara kıymışlar :) Evet iyidir güzeldir ama aracı birden fazla kullanan yoksa nadiren ihtiyaç duyulacak bir özellik, kırpılan ve sürekli aktif olan bu kadar güvenlik vb. donanıma değer mi, o markanın ve alacak olanların bileceği iş tabii.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 10 Şubat 2025; 16:38:12 >

Bütün modellerde benzer şeyleri görebilirsiniz. 3.3 milyona 3.20 alın travel assist onda da opsiyon ya da 2.4 milyona formentor vzline alın kör nokta yok. 3.2milyona satıla Mercedes glb de anahtarsız giriş bile yoktu geçen seneye kadar. Artırabilirim bu modelleri. Hepsi birarada olsun derseniz başka markalara yöneleceksiniz chery mesela… ya da full opsiyon doldurup alacaksınız.

• Şu 90PV kodlu servis aksiyonu aşağıdaki linke araç VIN kodunu girince çıkan var mı acaba? Bende çıkmıyor. Acaba sadece belli araçlar için mi mevcut bu 90PV aksiyonu? Öyle ise boşuna servise gidip vakit harcamayalım.

• quote:

Bütün modellerde benzer şeyleri görebilirsiniz. 3.3 milyona 3.20 alın travel assist onda da opsiyon ya da 2.4 milyona formentor vzline alın kör nokta yok. 3.2milyona satıla Mercedes glb de anahtarsız giriş bile yoktu geçen seneye kadar. Artırabilirim bu modelleri. Hepsi birarada olsun derseniz başka markalara yöneleceksiniz chery mesela… ya da full opsiyon doldurup alacaksınız.

Opsiyonla da olmuyor ki, yurt dışından hangi paket geldiyse o. Kablosuz şarj önemli değil ama, kör nokta ve travel asist bence çok güzel özellikler olması gerekli

Ara ara full opsiyonlu araçlar geliyor takip ederseniz. Kör nokta benim için de olmazsa olmaz. Şerit takip var acc ile kullandiginizda benzer zaten. Travel assiste serit ortasında tutuyor diğerinde de dışına çıkarmıyor. Bu arada geçen gördüm biyerde ama ihtimal vermedim life ta şerit takip kaldırılmış diye umarım doğru değildir.

• quote:

Ara ara full opsiyonlu araçlar geliyor takip ederseniz. Kör nokta benim için de olmazsa olmaz. Şerit takip var acc ile kullandiginizda benzer zaten. Travel assiste serit ortasında tutuyor diğerinde de dışına çıkarmıyor. Bu arada geçen gördüm biyerde ama ihtimal vermedim life ta şerit takip kaldırılmış diye umarım doğru değildir.

Tam almaya ciddi niyetlenmistim vazgeçtim. Yakında 2025 modeller gelecek, belki onlarda full paket gelir.

• 
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.