Son gelen donanım kırpılan araçlarda mevcut mu bilmiyorum ama ilk gelenlerde var hatta inceleme videolarına bakarsanız Sinan Koç mesela denemiş testte bu özelliği. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2025 Volkswagen Tiguan | ANA KONU | (141. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
2022 life paket benim aracım ama güvenlik paketi ekstra var m.medya ekranda da travel assist görüyorum ama var mı o yazan bu işlev mi emin olamadım anlayamadim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ani manevralarda devreye girmiyor lane assist. Boş bir yolda deneyebilirsiniz.
Sürekli kapatmak mümkün değil maalesef. Ama bir süre sonra şartlı refleks oluşuyor, arabayı çalıştırdığımda artık vitese atmadan ilk iş lane assist'i kapatıyorum.
-
Selamlar. Elegance beyaz renkli araç, soğutmalı varenna deri koltuk opsiyonlu araç için 2690 fiyat nasıl sizce?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Donanımlar o kadar değişti ki kafalar çorba oldu. Kör nokta var mı teyit edin önemli bence.
Sinyal verdiğinizde şerit takip devre dışı kalıyor. Yani zat zut sinyalsiz çıkışlar yerine şehir içinde sollama yaparken sinyal verirseniz bir sorun yaşamazsınız :)))))
Kör noktada araç algılarsa yani aktifse sinyal verseniz bile şerit değiştirmeye çalıştığınızda direksiyon mukavemet gösteriyor biraz zorlarsanız öyle dönüyor tam olarak devre dışı kalkmıyor. Belki güvenlik ayarlarından kaldırılabiliyordur bakmak lazım.
-
Sorayım teşekkürler
Böyle olduğunu bilmiyordum benim araçta kör nokta sistemi yok. Ancak yine de yorumumda değişen birşey olmayacak. Kör noktada araç var ise sollama yapmamak lazım. Açıkçası tercihimize bağlı olmayan ve bizi tabiri caizse hizaya koyan bu tarz yeniliklere/zorunluluklara çok sıcak bakıyorum. Sinyal kullanmaya özellikle dikkat eden birisiyim. Ancak maalesef unuttuğum zamanlar da oluyordu. Lane assist ile beraber sinyal vermek bir zorunluluğa dönüştü, ben bu durumdan çok memnunum.
Tiguan rakiplerinden çok pahalı, bu kadar para vermeye değer mi hakikaten?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Bob KelsoTiguan rakiplerinden çok pahalı, bu kadar para vermeye değer mi hakikaten?
Ben R line aldım bindiğim sürüşü en güzel en rahat Suv diyebilirim.
-
Merhaba,
aracım 2024 model R line paket, yarın aracı guncelleme için servise bırakacagım,
90 PV guncellemesi alacak,
aynı zamanda ilk bakımını da yaptıracagım,
asistan hatalarından ve aracın iki kere çalışmamasından bahsettim ve bu guncellemeyle giderilecek mi bu sıkıntılar dedim çok da bilinçli cevap veremedi kendileri...
yaşayıp görcez...
-
Merhaba, Tiguan Golf gibi çeyrek altın tarzında değerini koruyan bir yatırım aracı gibi piyasası olan bir araç, ben Golf 7 Highline dan 2024 Tiguan R Line a geçtim, inanın sanki Golf kullanıyor gibiyim. Suv larda olan sağa sola yatma konusu çok çok daha az ve yol tutuşu neredeyse bir Golf gibi başarılı. Malzeme kalitesi ve motor performansı sınıfına göre çok iyi. Bence tam değerlendirme için test sürüşü yapmalısınız, o zaman hakikatten değer mi sorusuna cevap verebilirsiniz.
-
Sizin söylediğiniz şerit ortalama eğer yoksa sonradan gizli özelliklerden açılabiliyor. Kamiq dahil tüm şerit takibi olan VAG araçlar için açılabiliyor.
-
Bilgi için teşekkür ederim. Açılabilir ise süper olur. Nu paylaştığınız arkadaşlar istanbul da görünüyor ben ankara dayım. Ya burada bakarım ya da yolum ist a düşerse baktırırım artık. Faydalı bilgi oldu teşekkürler.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar merhaba koltuk kılıfı önerisi yada bilgisi olan var mı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ender Elektroniğe Polo için ön arka park sensörü yaptırmıştım, yaptıkları işten çok memnun kalmıştık. Tiguan içinde elektrikli bagaj işi için düşüyordum, şerit ortalama da bonus olur. Life pakette çok eksik var. Alacak olan arkadaşlar iyi düşünsün. Tabi para çokomel ilişkisi :)
Ben de aracı çalıştırdığımda ilk yaptığım işler: start stop ve line asist kapatmak. Koltuk ısıtma ve direksiyon ısıtma açmak. Islatsa ayna rezistans açma. Carplay hedef seçim ve hareket :)
-
Rica ederim. Ankara'dan sormak isterseniz birkaç yer ismi verebilirim. Mass Tecnic, Vagcom Eryaman vb.
-
Arkadaşlar 2023 life aracımda extra güvenlik paketi nedeniyle dur-kalk ozellikli adaptif acc var. Ama şeridi takip etmiyor virajlarda dolayısıyla ben direksiyon hareketinde bulunuyorum. Bu normal mi? Şeritte pin pon topu gibi müdahalede bulunduguna şahit oldum lane asist açıkken şehiriçinde. Fakat bu şeritte tutma sanırım. Şerit ortalama olsa virajlarda kendisi direksiyona müdahale edip şeridi takip etmez mi. Bu yoksa ACC nin ne anlamı var. Bilgisi olan varmıdır acaba.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X