Şimdi Ara

Yeni Volvo 850 T5'imiz.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar Dün 97 Model bir Volvo 850 T5 20V Aldık.Aracın iç görünümü gayet hoşuma gitti.Dış görünümüde fena değil.Aldığımız adam İzmirin en zengin ailelerinden birinin oğluydu.Araba temiz kullanılmış.Herhangi biyerinde çatlak çizik yok denilcek kadar az.
    Bunlarda bir kaç resim.
     Yeni Volvo 850 T5'imiz.

Yeni Volvo 850 T5'imiz.

Yeni Volvo 850 T5'imiz.

Yeni Volvo 850 T5'imiz.

Yeni Volvo 850 T5'imiz.

Bu 2'sinin ne olduğunu Çözemedim.
     Yeni Volvo 850 T5'imiz.

Yeni Volvo 850 T5'imiz.

Araban hakkındaki yorumlarınızı ve bakım önerilerinizi bekliyorum...Ayrıca Araç Benzinli Hangi LPG daha iyi olur bu araca? Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feyzicans -- 8 Eylül 2010; 18:23:07 >

• Öncelikle hayırlı olsun.

İlk fotoğrafta görülen iç alarmının aktif olup olmadığını gösteren Led olmalı. Diğer ise "Glass break sensor" ifadesine bakarsak sanırım dış etkenlerle hırsızlık gibi cam kırıldığında alarmı çalıştıran bir sensör olmalı. Benimkiler yalnız tahmin. Yanılma payım var...

Ayrıca eski Volvo ustalarından meteg nikli arkadaşa ulaşabilirsen çok daha fazla bilgi edinebilirsin. Şu sıralar Volvo bölümüne pek girmiyor. Forumun "Otomobil genel" kısmında otomatik şanzıman ile ilgili yazılarına ulaşabilirsin. Kendisinde de aynı modelden var diye biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HiGHWAYMOUSE -- 8 Eylül 2010; 21:34:45 >
  • Teşekkürler HighWay iç alarmın aktif olup olmadığını gösteren sensör kırılmış çalışıp çalışmadığını bilmiyorum.ayrıca otomatik şanzıman demişsin araba manuel şanzıman :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: feyzicans

Teşekkürler HighWay iç alarmın aktif olup olmadığını gösteren sensör kırılmış çalışıp çalışmadığını bilmiyorum.ayrıca otomatik şanzıman demişsin araba manuel şanzıman :)

Ben onun için demedim. Mesaj sayına bakaraktan forumda yeni olduğunu bu nedenle meteg usta falan deyince nerdedir nasıl forumdan ona ulaşabilirsin zorluk çekmeyesin bulman kolay olsun diye açtığı konuya atıf yapmıştım.
  • meteg'in bi konuda postunu görmüştüm.volvo hakkında çok şey biliyor olmalı.bu aracın herşeyini çözmüş gibi :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Honda HRV e-hybrid
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.