< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
YENİ VW GOLF 8.5 2024-2025 Ana Konu (Fiyat-Kampanya Takip) (39. sayfa)
-
-
Golf bea arabanın kralı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba,ben de life ile impression arasında kaldım ve piyasayı takip ediyorum.Bugün faiz kararı sonrası sarı sitede fava attığım nerdeyse tüm ilanlar indirime gitti.Marta kadar piyasa sanırım kitli kalacak gibi.Bütçeyi fonda değerlendiriyorum,bugün sonrası 1 ay daha bekleme kararı aldım.Olur da bir de kampanya olursa inşallah Golf alacağım.
-
Özellikle 2. El hiç bir golf satmıyor bu paralara insanlar daha büyük daha gösterişli modelleri tercih ediyor.
Golfun 2. El piyasası baya kötü manuel olan hiç satmıyor...
Otomatik olan 1.5 olsa yok satarda oda rakamdan dolayı hiç satmıyor 2. Elde.
İlanlar hep aynı araçlar hiç birşekilde el değiştirmiyor yılların golfune o rakamı laik gören kimse yok...
Sonuçta o fiyatlara çıkan insan golfu düşünmüyor..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Özellikle manuel golf satanlar ya ev alır yada karısı kullanamaz hepsi köylü kurnazı arkadaşlar.
Araç alacaksanız öldürün 2025 model imp 1299 kampanyalı satılacak.
Kardeş sen öyle diyorsun ama herkese sorduk zamlı gelecek diyorlar bu dediğin doğrumu hangi satış müdürü söyledi bizde ona göre bekliyelim kesin bilgimi gelecek olan modeller 2024 olsa eyvallah indirim olabilir ama 2025 gelirse indirim olmaz gibi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muhammed Yasar yWPr8 -- 24 Ocak 2025; 15:33:0 >
Zamlı nasıl geliyo hocam araç manuel döviz bazında fiyatı belli şuanda satılan rakamdan %10 indirim daha olucak mart ayında impresion patlaması yaşanacak.
Otomatik cephesinde durum phev geliceği için kimse yüzüne bakmıyor 2024 golf 1.5 serisine.
Phev %30 olucak gırtlak dolu olucak.
Ve yine şuanda life rakamına satılacak.
2025 gelecek diyorlar üst modeli alt modelden daha düşük satmazlar kur yavaş yavaş yükseliyor eğer bilgi aldığın satış müdürü tanıdık birimi biz çok bayiye sorduk tanıdıkları devreye soktuk öyle bilgi yok dediler eğer sen kesin biliyorsan bekleyelim güvendiğin birinden aldıysan bu bilgiyi bekleyelim
1700 olacağı sizin tahmininiz mi yoksa müdürden aldığınız bilgi mi? Çünkü ben 1700 olacağını sanmıyorum 1900 civarı bekliyorum
Hocam orda donanım opsiyonuna göre fiyat netleşir.
Tr paket nasıl olucakda ona göre bir fiyat gelir
Aşağı yukarı life fiyatı bekliyorum ben.
Ama ekstra opsiyonlu dolu dolu gelirse dediğiniz gibi 1.9 olabilir net bir fiyat almadım phev ile ilgili.
Phev muhabbetinin kaynağı nedir hiçbir yerde yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cafzafer2 -- 24 Ocak 2025; 21:34:16 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam tvde programda ceo phev getireceklerinden bahsetti.
Golf 8.5 phev 2 çeyrekte kesinl olarak geliyor.
Fiyat konusunda %30 ötv olucağından dolu golfu ucuza alıcaz.
Phev hakkında detaylı bilginiz var mı ? Hiç bir yerde bilgi bulamadım.
1.5 150 bg bulursam almayı düşünüyordum (gelip gelmeyeceği, ne kadara geleceğine göre), bu durumda phevi beklemek daha mı mantıklı ?
-
phev, golf GTE gelip gelmeme konusu hala muamma. gelirse düşük ötv diliminden gelmesini beklerim ancak fiyatlama politikası olarak mantıklı bir aralığa oturtmaları lazım. doğuş'un işi belli olmaz.
diğer taraftan bu GTE phev golf'ün ciddi bir bagaj problemi var; sadece 273 LT (normal golf'te 381 LT, gte'de 100 lt pil grubuna gitmiş. polo bagajı ise 350 LT, öyle kıyas edin.)
ben kasım ortası 150ps style aldım. hem 150ps olsun hem de renk gümüş gri olsun isteyince uygun aracı 3 ayda ancak denk getirebildim. araç güzel olmaya güzel fakat fiyatı rekabetçi değil. golf zaten muadillerinden pahalı satılagelmiş bir araç; avrupa fiyatlarını da kıyas ederseniz orada da segmentinin en pahalı araçlarından biri. özetle içinize sinecek bir golf 2000-2100 tL bandında. motoru kısarsanız 1930, hem motoru hem donanımı kısarsanız 1730, otomatik vitesi de çıkartalım derseniz 1350.
life ve style paket farkları katalogda açıkça yazıyor; cam tavan, daha iyi bir iç döşeme/trim, daha iyi farlar, 17" jantlar, kör nokta uyarı, koyu renk arka camlar ve bir takım görsel ilaveler...
116ps ve 150ps arasında piston başı, segman, piston kolu, krank, turbo gibi parçalarda fiziksel olarak fark var. ben 150ps kullanıyorum ancak genelde şehir içi sürüyorum ve 116ps olsa da olurmuş diyorum. ortalama hızım 16-22km'ler arası ve yakıt tüketimim 6.8 - 7.1 arası.
bir arkadaş %30 ötv olucağından dolu golfu ucuza alıcaz demiş. teoride doğru. lakin ben dolu, düzgün bir golf'ün uygun, cazip satıldığı bir dönemi hiç görmedim. garip bir şekilde hep muadillerinden pahalıydı. örneğin golf4 de o dönemin oldukça yenilikçi olan focus 1'inden pahalı satılıyordu.
pazardaki tek belirleyici ÖTV olsaydı bugün çok çok cazip rakamlarla BYD phev alıyor olmalıydık. fakat ne oldu, o ötv'nin ciddi bir kısmı firma karı olarak eridi.
-
GTE değil golf life veya style'ın phev'i gelecek sanırım. Fiyatı da arkadaşın dediği gibi 1700 beklemiyorum, style paketten ucuza olmaz
-
1.680 e life paket veriliyor golf satışları çok kötü.
Hocam bu hangi bayii? Diğer grupta yazdı biri bunu, orada da soruldu ama cevap vermedi yazan arkadaş. Bir arkadaşımız için sorduk biz 1720'den aşağı fiyat alamadık 7-8 bayii aradık.
-
1680 i veren 1720 de 😂😂😂😂
hocam işte 40k'da 40k'dır :). Ben aldım valla artık üçe beşe bakmayıp şimdi ona bakıyoruz ama sabit fiyat gibi mübarek.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X