Şimdi Ara

YENİ VW GOLF 8.5 2024-2025 Ana Konu (Fiyat-Kampanya Takip) (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: joliva , joliva Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir - 4 Masaüstü1 Mobil1 Android
5 sn
807
Cevap
84
Favori
108.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayırlı olsun hocam kazasız belasız kullanın inş. Bu videolardaki araç çalışmıyor vs sorun yaşadınız mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • birber80 kullanıcısına yanıt

teşekkür ederim hocam. hayır yaşamadım hiç

• 1680 bırak 1700 e bile araç bulamadık arkadaşıma, 1720 diyorlar. Şimdi razı geldi 1720 ama bu sefer de sadece beyaz kalmış

• Gangnamstyle16 G kullanıcısına yanıt

Golf phev olarak sadece iki model var. Golf GTE 272ps ve Golf eHybrid 204ps.

Bagaj maalesef ikisinde de 273 LT. Bence bir C HB için bu derece küçülen hacim sorun.

Bir başka deyişle bagaj zemini altındaki yaklaşık 100 LT'lik kademeli alan iptal; o kısımda phev'in batarya grubu var.

Benzer bir durum yeni BMW 120'de var. 0,9kw kapasiteli mhev batarya grubu bagaj alt zemine yerleştirilmiş ve hacim 118'de 380 LT'yken yeni 120'de 300 LT.

Golf etsi'larda mhev batarya grubu 0.5 kw ve yolcu koltuğu altında, inverter grubu ise sürücü koltuğu altında. Ölü bir hacime yerleştirilmiş durumda.

Aslında bu tip optimize olmayan çözümler platformların sonradan adapte edilmesinden kaynaklanıyor.

YENİ VW GOLF 8.5 2024-2025 Ana Konu (Fiyat-Kampanya Takip)

• Beyler yamyam gibi saldırıyorlar bayilerde araçlara o yüzden bayilerinde işine gelmiyor ucuza vermek geçiriyorlar bilginize..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blasko77 -- 29 Ocak 2025; 17:16:23 >
  • Atlikarinca1983 A kullanıcısına yanıt

Selamlar. Avek Tekstilkent'de beyaz 1702, metalik ise 1731 bin TL. Yuzyuze birkac bin daha düşerler zannedersem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cempro C kullanıcısına yanıt

Plugin hybrid olan modeller bunlar: (fiyata odaklanmayın çünkü plug-ini seçince fiyatlar değişiyor, sadece gte'deki fiyat doğru)

• 4 aydır style 116 bg olanı aktif olarak kullanıyorum ve gönül rahatlığıyla belirtebilirim ki aracımdan çok memnunum. Zaten isteyerek ve araştırarak karar verdim hiç pişman değilim.

Yakıt tüketimi, konfor ve yalıtım çok iyi. Kullanmasını bilene gerçekten çok ekonomik bir araç ve günümüzde bence araç seçiminde en önemli kriterlerden birisi yakıt tüketimi olmalı!

Şimdiye kadar herhangi bir sorun ile de karşılaşmadım sadece 2 kere hoparlör ile ilgili çalışmama sorunu yaşadım, onu da servis kontrol ettiğinde yazılımsal olduğunu ve güncelleme beklendiğini söyledi. Zaten aracı kapatıp 5 dk sonra tekrar açınca düzeldi. Bunu yaşamakta iyi değil ama yazılımsal sorunlar olabiliyor araçlarda artık hep elektronik oldu çünkü sistemler. Umarım düzelir, bekliyoruz herkes gibi.

Agresif kullanmayan ve şehir içi kullanım için 116bg fazlasıyla yeterli. 150bg bence sadece opsiyon olarak donanımlar var ise ( iq led, 18 jant, elektrikli koltuk veya 360 kamera vb.) tercih edilmeli yoksa 116 bg ideal ve fazla para vermeye gerek yok. Suv veya farklı sınıf isteyen kişiler alternatif modellere yöneliyor zaten.

Araç fiyatlarının, bilhassa tercih edilen modellerin fiyatlarının düşeceğini hiç düşünmüyorum. Şimdiye kadar da hiç karşılaşmadım umarım yanılırım ama zannetmiyorum.

Aklımdayken belirteyim, bu fiyatlara çıkan kişilerin 3 silindir, arka yaşam alanı dar ve koltukları konforsuz modellere bakmasını tavsiye etmem. Zevk meselesi tabi isteyen istediğini alır sadece şahsi fikrim bunlar.

Keşke alım gücü yüksek olsa ve bu kadar vergi oranları saçma olmasa! Kimse 1 motor veya 3 silindir olan, yalıtım ve konfor yoksunu kalitesiz araçlara mahkum olmasa ama işte bulunduğumuz durum ortada. Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FooL -- 30 Ocak 2025; 9:26:3 >

• Kısmetse yarın Style 1.5 etsi 116 bg teslim alacağım. Bayi hediye olarak boya koruma yapacağını söyledi.

Teslimde dikkat etmek gereken bir şey var mı?

Bir de araçlarda artık ilk yardım seti be yangın tüpü çıkmıyormuş.

Kışlık paspas vb veriyorlar mı acaba istemek lazım mı?

Hocam hayırlı olsun. Paspas vermiyorlar ama denemekten de zarar gelmez :)

Bana sadece 50. yıl termos ve anahtarlık verdiler. Bayiden bayiye değişiyor kimisi bagaj havuzu, paspas ve kaplama yapıyor kimisinde hiçbir şey yok. İlk yardım setinin full olanını, bagaj havuzunu ve kaliteli Alman malı kauçuk paspası kendim aldım. Biraz bayi ile alakalı benim öyle bir şansım olmadı ne yazık ki!

Zaten renk için baya beklediğim ve araştırma süreci uzun sürdüğü için hiç umrumda değildi. Sıkılıp yorulmuştum istediğim rengi bulabilmek için çok uğraşmıştım. Malum Doğuş politikası senin değil onların gönlüne göre geliyor araçlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FooL -- 30 Ocak 2025; 9:26:57 >
  • blasko77 kullanıcısına yanıt

Golf satışları kötü dedikten sonra fiyatların düşmemesini müşterilerin araçlara yoğun ilgi göstermesine bağlamışsınız. 2 saat arayla tam zıt cümleler kurmuşsunuz. Hangisi doğru?

• cengineer06 C kullanıcısına yanıt
    Golf satışları 2. Elde patlamış durumda...

Kimse golf almak istemiyor.

1.7 milyona c hb satmak kolay değil..

Her bayiye 2 tane araç gelirse toplamda 100 araç tr geneli golf gelirse bayileride aşındıran tipler yüzünden 1680 e satamadıkları aracı 1 tane satınca 1720 oldu merkezden yazı geldi diyorlar..

Bu arada bu bayileri aşındırmaların nedenleride ötv dedikoları başka birşey değil.

Golf eskiden sınıfın lideriydi adetli satardı zirveye oynardı..

Artık öylesine gelen çok az satan bir model oldu..

Phevde gelse bu adetlerle ucuz olmaz herşey adette bitiyor..

Golf ile söylediğim cümleler piyasanın özetidir.

• FooL kullanıcısına yanıt

2019 yılında 8. nesli çıkan, geçen sene makyajlanan araçta halen yazılım sorunları çıkması ve bunun için halen güncellenme beklenmesinin normalleştirilmemesi gerekiyor. Golf 7 aracımı 6 sene kullandım, hiçbir sorun yaşamadım. Yeni nesliyle ilgili çok ilginç problemler duyuyoruz. Umarım çözüldüğünü duyarız da gönül rahatlığıyla alabilirim.

Bazı bayiler sizin termosu eşine dostuna verdiğinden termosu alamıyorsunuz.

Genel merkeze kayıt açtırın durumu bildirin.

Bayi personelinin eşine dostuna şu aksesuarları vermesine tilt oluyorum.

Aracı alırken kapı, kaput ve bagaj vidalarına bakın. Ayar için anahtar değmişse boyası kalkar. Tüm kaportayı, tavanı, tamponları inceleyin. Taşıma sırasında ufak tefek sorunlar yaşanabiliyor. Teslim anında heyecan oluyor ama bu kontrolleri yapmadan aracı bayiden çıkarttıktan sonra bir şey fark ederseniz yapacak hiçbir şeyiniz olmaz. Sorunsuz bir teslimat dilerim.

Beklediğiniz renk açık gri mi?

• blasko77 kullanıcısına yanıt

İkinci el genel olarak patlamış durumda bence. C sedan ve C suv da zor satılıyor şu anda.

Golf dünyada halen çok satıyor fakat TR fiyatları yüksek olmasından ve talebin C suva kaymasından ötürü TR’ de işi zor.

• cengineer06 C kullanıcısına yanıt

Evet sorun yaşayanlar var hatta kimi kullanıcılar daha da kötü yazılımsal sorunlar da yaşıyor paylaşımlardan görüyoruz. O zaman şunu sormak gerekiyor, aynı donanım seviyesinde neden farklı sorunlar oluşuyor eğer aynı yazılım kullanılıyor ise? Sorun farklı fabrikalar da farklı versiyonlar mı kullanılıyor ya da farklı parçalar ile uyumsuz yazılımlar mı yükleniyor?

Golf 7, en son çıkan modeller gibi yazılıma bu kadar dayalı donanımlar ile donatılmamıştı. Ne kadar çok kompleks yapı o kadar çok soruna açıklık demek! Burada firmanın yazılımsal olarak ne kadar sorunsuz veya bu hatalara ne kadar çözüm odaklı yaklaşabilme yeterliliği ile de alakalı, biraz da firmanın için de olduğu süreç ile de alakalı olabilir. Başka firmalarda da yazılımsal sorun yaşayanlar var sadece vw grubu ile sınırlı değil ne yazık ki!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FooL -- 29 Ocak 2025; 22:13:46 >
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.