Hocam degerli cevabiniz icin cok tesekkur ederim, Sagolun.. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
YENİ VW GOLF 8.5 2024-2025 Ana Konu (Fiyat-Kampanya Takip) (48. sayfa)

-
-
Rica ederim ne demek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Valla hocam ben kullandım c4x çevremde 5 araçtan 4ü psa hiç bir sıkıntısı yok
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kaç km yapıldı toplam hocam. 100 binden sonra durumlar ne oluyor merak ediyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam ben o kadar yapmadım ama yakınımda 308 var 80 binde taş gibi, triger muhabbeti var ama inanın psa 1.2 puretech eat8 bahsedildiği oranda sorunlu değil
Herkese selamlar, yakın zamanda life donanım için fiyat teklifi alan oldu mu? Olduysa fiyat nedir? Teşekkürler
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
+1 Ankarada ki bayilerden fiyat alan var mıdır?
-
Selamlar. Gecen hafta beyaz rengini Avek Tekstilkent'den 1690'a aldim.
Arkadaslar selamlar. Ben de geçen hafta beyaz renk life ile aranıza katildim. Hava şartlarından dolayı uzun km'ler yapamadım ama ilk hissiyatım oldukca olumlu. Direksiyon sertliği ve fren pedalının nasil desem kademeli olusu haric kullanımını begendim. Size bagaj kapağının uzaktan acilabilirligini sormak istiyorum. Anahtar üzerindeki dügmeden kapak acilabiliyor mu?
Life pakette yok diye biliyorum. Bir arkadaşım T-roc style paket aracına elektrikli bagaj taktırdı çok memnun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
front assist'in çalıştığını gösteriyor hocam. sensör kirlendiğinde ya da çalışmadığında bu işaret turuncu şekilde yanıyor.
-
Yanında kum saati olduğu için eğer araç hareket halinde iken bile ekranda bu şekilde kalıyorsa sorun olduğunu düşünüyorum. Yok ilk çalışma anında yanıp sönüyorsa sistem başlatılıyor demektir.
volkswagen ıd forum
Icon on Dash when Starting Uphttps://www.vwidtalk.com/threads/icon-on-dash-when-starting-up.5845www.volkswagen.co.uk
Front Assist Starting Indicator Light | Volkswagen UKhttps://www.volkswagen.co.uk/en/owners-and-services/my-car/warning-light/electric-front-assist-is-starting-up.html
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
Tesekkurler cevap icin. Kumanda uzerindeki dugme merkezi kilidi açmak icin mi?
Kumandadan sadece bagajın kilidi açılıyor eşya alıp koymak için. Kapılar kilitli kalıyor. Eğer kumandadan da bagajı tamamen açmak istiyorsanız onun için dışarda yapan (bagaj amartisör parçaları değişiyor) ustalar var. Yaptıranlar var elektrikli bagaj özelliği için. Deneyimli birilerini bulmak gerekir.
Örnek olarak
ınstagram
oledgaraj® on Instagram: "GOLF 8 ARACIMIZA ELEKTRİKLİ BAGAJ AÇMA UYGULAMASI 2 DÜĞMESİDE SORUNSUZ ÇALIŞIR KUMANDADAN AÇMA VE KAPAMA ÖZELLİĞİ VARDIR 📸: @oledotoaksesuar 💰: www.oledoto.com ••••••••••••••••••••••••••••••••••••• İhtiyaçlarınız için mesaj atabilirsinzi.🌲 Whatsapp sipariş hattımız üzerinden bizimle iletişime geçebilir, detaylı bilgi alabilirsiniz. ••••••••••••••••••••••••••••••••••••• ▪Bildirimleri Açmayı unutmayın.🔔 ▪Beğenip yorum yapar mısınız? 💕 ▪Arkadaşını etkiketlemeyi unutma. 👫👬👭 •••••••••••••••••••••••••••••••••••• #golf8 #türkiye #golf8türkiye #golftürkiye #türkiyegolf #vwtürkiye #türkiyeclub #golflovers #golf8nation #vwgolf8türkiye"https://www.instagram.com/oledotoaksesuar/reel/DCJMbhfomsZ
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FooL -- 25 Şubat 2025; 15:39:21 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Tesekkurler bilgi icin. Bu kadar detaylı bir araba yapıp, bagaj kapağının uzaktan iki parmak bile olsa açılmasını eklememek garibime gitti.
Evet aynı durum kaput için de geçerli
-
Nerdesiniz beyler phev gelmeyecekti
Biz bu bilgiyi size 3 ay önce verdik..
Phev %30 golf hayırlı olsun.
Sen Golf alma. Sıkıntı çıkar seninkinde
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X