Şimdi Ara

YENİ VW GOLF 8.5 2024-2025 Ana Konu (Fiyat-Kampanya Takip) (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
987
Cevap
91
Favori
129.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gösterdim hocam arca ve doğuş otoya gittim

Doğuş oto ilgi ve değer merkezine kayıt bıraktım 15 bin sonrası bakım hediye edildi..

Yıllardır golf aracım vardır bu sorunları multimedia ekranına bağlayanlar var..

Araç diğitalleştikçe bu sorunlar çıkmaya başladı

50 senelik bir modelden bahsediyoruz sınıfının lideri..

Bu sorunu yaşayan 2-3 kişiyle serviste tanıştım benzer şikayerler hep kronikleşmiş gibi.

Sıfır alırken olmuyor tv gibi bu ışık sızması bir süre sonra oluşuyor siyah fonda gözüküyor...

Hiç yakışmayan parçalar vw markasına..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blasko77 -- 22 Şubat 2025; 17:57:46 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Benim araç manuel. Bu anlatılan problemlerin hiç birini yaşamadım. Nazar değmesin taş gibi. Sadece arada klimanın yönlendirmesi yok oluyor. Onu da resetleyince düzeliyor. Bu da 8 ayda 2 3 kere oldu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2024 de çıkan tüm yejni yazılımlı Vw araçları böyle sanırsam, tiguan forumuna bakın orası daha beter

• Gangnamstyle16 G kullanıcısına yanıt
    2 araç var vw biri sağlam diğeri sorunlu.

Araçların tüm elektirikli aksamlarını değiştiriyorlar arızalı olan araç değişmiyor..

Güncellemeylede çözemiyorlar..

Komple söküp değiştirselerde parçaları düzelmiyor.

vw hiç bukadar çaresiz olmamıştı..

Koskoca otomotiv devinin geldiği bu nokta beni şaşırtıyor..

• blasko77 kullanıcısına yanıt

Normalde makyaj yemiş bir modelin sorunsuz olması beklenir ama dediğiniz gibi VW kalite ve yazılım konusunda son yıllarda iyice geriye gitmeye başladı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ertugrulkutlu kullanıcısına yanıt

Yıllardır Golf ve türevlerinde çok az değişiklikle benzer kasa kullanımları devam ediyor.

Bir çok insanı hatta Golf ve VW kullanıcılarını bile baydı aynı tasarım otomobiller.

Volkswagen bu nedenle ülkemizde ve Avrupa'da eski satış rakamlarına ulaşamıyor.

Değişime ayak uyduramazsan yok olursun.

• Golf 8,5 impression aracı alalı 6 ay oldu. Bir kez klima tuşlarının kaybolması dışında sorun yaşamadım. Onu da resetledim düzeldi.

Birkaç azınlık dışında çok kişi böyle olduğunu söylüyor.

Özellikle bir trol konuyu ele geçirmiş sabah akşam aracı itibarsızlaştırmaya çalışıyor.
    Sadece bir kişi konuyu çöp edebilir mi? Evet edebiliyormuş...

• quote:

Orijinalden alıntı: bamorex

Yıllardır Golf ve türevlerinde çok az değişiklikle benzer kasa kullanımları devam ediyor.

Bir çok insanı hatta Golf ve VW kullanıcılarını bile baydı aynı tasarım otomobiller.

Volkswagen bu nedenle ülkemizde ve Avrupa'da eski satış rakamlarına ulaşamıyor.

Değişime ayak uyduramazsan yok olursun.

VW hala dünyada 2. ve Avrupa da 1. sırara muhtemelen bu senede böyle geçecek. Sandero dan sonra Avrupa nın en çok satan aracı Golf. Türkiye de insanların yüksek vergi ve enflasyondan dolayı parası yetmediği için VW alamıyor yoksa parası olan çoğunluk yine VW tercih eder. İkinci el değer kaybı ve satış hızına bakarak bunu anlayabilirsiniz. VW açık ara rakipsiz bu konuda.

Tasarım konusunda yine yanılıyorsunuz insanlar araçların bir karakteri olsun istiyor. Her kasa değişiminde tamamı ile farklı araç çıkaran markaların kullanıcıları sadık olmuyorlar. Zaten bir yerde tıkandıkları için saçma birbirinden arak tasarımlar ortaya çıkıyor ve marka ruhunu kaybediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phoenix_88 -- 23 Şubat 2025; 12:18:11 >

Hocam bütün forumlara girip mesaj atarak Golfü hep niye kötülüyorsun ?

Nerede Golf için olumsuz yorum olsa bi bakıyorum sen çıkıyorsun.

Evet problemler olabilir. Bu problemlerin %90ı da hep yazılımsal. Bende de Golf 8.5 var. Mesela çoğu yazılan problemleri ben yaşamadım.

• riveryilmaz kullanıcısına yanıt
    Bloklayıp görmezden gelebilirsin.

Golf almak isteyenler uzun uzun cevaplar veriyorsun. Benim soruma da öyle cevap bekliyorum.

Sen golfunu almışsın sıfır araç forumlarında ne yapıyorsun araçtanmı memnun değilsin ?

Golfü satıp ne alsam diyemi bakınıyorsun.

Golf benim evin 2. aracı hocam. Sen daha ergen ergen konuşmaya devam et. Bakalım nereye kadar her foruma girip Golf kötüleyeceksin.

Her foruma girip burda bana hesap sormanın manası nedir ?

Vw avukatımısın sen arkadaş...

Ergen mergen sen akülü arabaya binerken biz golf serilerinin tüm versiyonlarını elden geçirdik..

Golf tutkunuyuz biz..

Yaşadığımız sorunları burda anlatamayacaksak bu başlığın amacı nedir..

Sorun yaşayanda tek ben değilim bknz şikayet var :

www.sikayetvar.com
    Volkswagen Golf Hybrid Yorumları ve Şikayetleri - Şikayetvar
    https://www.sikayetvar.com/volkswagen/golf-hybrid

Senin seviyene inmeyeceğim. Üslubunu düzelt. Ben sana düzgünce bir şey söyledim. Sen kimsin de benimle böyle hakaretvari konuşuyorsun. Devam et bakalım böyle konuşmaya.

• quote:

Orijinalden alıntı: blasko77

Bu mesaj silindi.
    Kimsenin mesajını alıntı yapmadan trol yazmıştım.
    Neden üstüne alınıp cevap yazdın?

Arabada sorun yok. Sen mutlu ol diye var mı diyeyim?

• sıfır araç teklifi alan var mı?

• Beyler selamlar. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim malum dişimden tırnağımdan arttırdım ilk defa bir araç sahibi olacağım. Golf Life veya Style paket almak istiyorum. Aslında sunroof olsa Life alır geçerdim ama sunrooflu modeller neredeyse Style ile aynı fiyata. Acaba 2025 modelleri beklemeli miyim? Yeni araç Golf 9 mu olacak yoksa 8.5 aynı araçlar satılmaya devam mı edecek? Fiyatlar da ne gibi bir oynama olur, 24 modeller ucuzlar mı, 25 modeller daha mı pahalı olur, ne yapmalıyım? Lütfen aracı kötüleyecekler yazmasın, başka araç almayı düşünmüyorum.

• 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.