Şimdi Ara

YENİ VW GOLF 8.5 2024-2025 Ana Konu (Fiyat-Kampanya Takip) (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ardawien , mustafaos7 , Hayalet sürücü 33 Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
875
Cevap
87
Favori
117.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: M0meNtS

o kadar paraya çıkacağıma 116 lık golf almazdım bekleyin düzgün bişey alın hiç değilse 150bg bişey bakın

daha önce a3 sedan 1.0 kullanmıştım, o bile gayet yeterliydi benim için

• Bob Kelso kullanıcısına yanıt

1900 küsürlere veriyolar ve 2 ay sonra gelebilir araç diyorlar, ama sanırım 500 bin tl sıfır faiz kamp var,

yine de o fiyata çıksam ve elektrikli araç alsam 1925 tl ye kia ev3 alırdım menzilinden dolayı, megane e-tech eski aracımdı, şehir içi muazzamdı ama şehir dışından çok çektim menzilden ötürü

• blasko77 kullanıcısına yanıt

Kişinin manuel şanzıman ile bir sorunu yoksa, Allah aşkına neden Golfün üzerine 200bin verip Polo alsın bir anlatır mısın?

Siz neden kendi seçimlerinizi dünyanın merkezine koyuyorsunuz?

• SuperVeloceJota kullanıcısına yanıt
    Hangi dünyadasın ben çözemedim golfun üstüne 200 bin tl verip almıyor.

İki araçta sahibinden.com sitesinde 2024 modellerde aşağı yukarı ztn aynı fiyat..

Hatta polo daha ucuz.

200 bin verse üstüne manuel sahibi zaten nerdeyse otomatik 2023 model araç alıcak...

2024 model golf 8.5 için 300 bin tl ihtiyacı var..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Yok 300bine ihtiyacı falan geçelim onu da hiç önemli değil, aynı fiyata Golf gibi bir otomobil dururken kişinin manuel şanzıman ile sorunu yoksa neden 9 yaşında antika Polo'yu alsın? Bana neden kendini Golf 8.5'ten mahrum edecek kişi anlat yahu?

Hocam vw den bahsediyoruz bu aracın 5. Nesilinden bugüne tüm nesillerini kullandım...

YENİ VW GOLF 8.5 2024-2025 Ana Konu (Fiyat-Kampanya Takip)

7 senelik polo diyelim biz.. polo makyajının 3. Yaşında şuanda..

13 senelik vw golf diyebiliriz gibi duruyor.. golf 7 den sonra vw golf 8 de üstüne konulan hiç birşey yok...

13 senelik manuel golf alacağına 7 senelik otomatik polo alsın.

Tabir-i caize ;

Otomatik vites rahatlıktır.
    Düz vites hamallıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blasko77 -- 12 Şubat 2025; 17:28:53 >

Hocam senin manuel vites ile ilgili kötü anıların mı var :) Sürekli insanların tercihlerini, fikirlerini yadırgama peşindesin. Fikir belirtmek ve insanları yargılamak arasında çok fark var ve üslubun çok itici. Bu zamana kadar hiç otomatik aracım olmadı. Şimdi otomatik araç alan biri hakkında yadırgayıcı yorum mu yapalım? Otomatik vites elbette şehiriçinde rahatlıktır, eğer yoğun trafik olan bir şehirde yaşıyorsanız. Bunun aksine manuel vitesin de otomatiğe göre birçok avantajı vardır.

Genel olarak konudaki yorumlarına baktım, bir tane isabetli yorumunu göremedim. Bu konuyu okuyan arkadaşlar hiçbirşeyden anlamasa bile senin dediklerinin tersini yapsa çok doğru tercih yapmış olurlar :)

Ben sana kişinin düz vitesle sorunu yoksa bana açıkla neden Polo alsın diyorum. Yok Golf kaç nesildir şöyleydi de, ben kullandım da.

Bırak Golf 8 buçuğu çeyreği, neden Golf 7 almasın desem bile verecek tek cevabın yok.

Verecek cevabın yoksa yazmak zorunda değilsin. 2 haftadır şuraya bakıyorum tek aklı selim paylaşımın yok. plug-in şöyleydi de 1300e mayısta Golf vereceklerdi de, almayın da yalan yanlış manipüle edici paylaşımlar.

13 senelik Golf almasın, 7 senelik Polo alsın öyle mi? benim soruma senin cevabın bu yani? Bir saniye tutmam seni şurada yönetici olsam.

• 6 sene 1.2 TSI Golf 7 manuel vites kullandım. Ardından otomatik vitese geçtim. Şu an 204bg düz vites i20N de dahil olmak üzere, bir daha manuel vites araca binmem diye düşünüyorum. Büyük konuşmamak da gerek. Bir şeyin otomatiği varken neden manueli kullanılsın. Otomatiği kullanırken de satarken de rahat edersin. Ben düz vitesten başka kullanmam diyen yaşlı bir tanıdığıma megane otomatik aldık, düz vitese bir daha dönmez. Düz vites golf alan bir çok kişi kısa sürede satıp otomatiğe geçmeye çalıştığına şahit olduk. Tüm bu yorumlar ve tecrübeler sonrası herkesin kararı kendisine.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Artığım mesajı şikayet edip sildirmekle uğraşmasan iyi olurdu cvp bile vermiyorum.

Manuel hammallıktır.

• cengineer06 C kullanıcısına yanıt
    Çok özel bir sebebi yoksa insanlar zaten aynı ürünün otomatiğini alabiliyorken manueli tercih etmiyorlar. Buradaki ayrım manuel golf ile otomatik polo arasında tercih yapmak gibi düşünmek gerek bence. Eğer çok trafikte kalma durumu yoksa insanlar manuel golf almayı tercih edebiliyorlar, çok da anlamsız bir tercih değil bence. Her kullanıcının kendi kriterleri önemli tabii ki, tek bir doğru olamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertugrulkutlu -- 12 Şubat 2025; 12:17:34 >
  • Plug in hibrit Golf'ler ne zaman gelecekmiş bilgisi olan var mı acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: ertugrulkutlu

Çok özel bir sebebi yoksa insanlar zaten aynı ürünün otomatiğini alabiliyorken manueli tercih etmiyorlar. Buradaki ayrım manuel golf ile otomatik polo arasında tercih yapmak gibi düşünmek gerek bence. Eğer çok trafikte kalma durumu yoksa insanlar manuel golf almayı tercih edebiliyorlar, çok da anlamsız bir tercih değil bence. Her kullanıcının kendi kriterleri önemli tabii ki, tek bir doğru olamaz.

kesinlikle üstadım. 2 araçta aynı donanıma sahipse: kendi tercihim dsg polo yerine manuel golf alırdım, hem sürüş hemde güvenlik açısından çok daha avantajlı.

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.