Şimdi Ara

YENİ VW GOLF 8.5 2024-2025 Ana Konu (Fiyat-Kampanya Takip) (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Muhammed Yasar yWPr8 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
875
Cevap
87
Favori
117.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adana aykan dan impression modelini istanbula niğde nevşehir aksaray istikameti getirdim çetin kış şartlarıyla dolu yollar tam 915 km ne bir bel ağrısı nede başka bir sorun yaşadım tek şöför olarak aracı çok begendim hiç bir yorgunluk yaşatmadı yakıt ortalamam ise 4.8 :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _TUTANKHAMUN_ -- 7 Şubat 2025; 0:53:49 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • _TUTANKHAMUN_ kullanıcısına yanıt

hayırlı olsun güle güle kullanın,

• ka.selcuk K kullanıcısına yanıt
    Tşk hocam ..

• Son zamanlarda manuel impression için bayilerden fiyat alanınız oldu mu? kredi imkanı vs neler var neler yok

Hayırlı olsun kaça aldınız şuan ne fiyat veriyorlar acaba manuele

Hayırlı olsun güzel günlerde kazasız belasız kullanın.

Özel değilse fiyat paylaşabilir misiniz?

Kayseri Aykan 2024 beyaz impression için 1389 demişti 15 gün önce.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MATHE_ -- 7 Şubat 2025; 23:8:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese merhaba, bayiden Golf 8,5 life paket 1,5 116 beygir beyaz renk sıfır araç için 1.690.000 TL- fiyat aldım, bu aracı alma arifesindeyim, sizce bu fiyata alınır mı? Yakınlarda aynı aracı veya üst paketini alanlar ne kadar fiyata aldılar acaba? 2025 model araçlarlar Mart ayı gibi gelecekmiş onları mı beklesem ne dersiniz, bilgisi olanlar yazabilirse çok sevinirim, teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FERROKROM -- 10 Şubat 2025; 19:26:58 >
  • FERROKROM kullanıcısına yanıt

Acil araca ihtiyacınız varsa alınır hocam.

Araçsız kalabiliyorsanız ve nakiti birkaç ay yatırım yaparak katlama imkanınız varsa 2025 modelini bekleyin.

Yerinizde olsam ben de bu ikilemde kalırdım. Karar vermesi zor.

• FERROKROM kullanıcısına yanıt

Merhaba Aralık ayında beyaz style 116 bg 1.9 a almıştık. Fiyatlar bana düşme eğiliminde gibi geldi ama sizi yanlış yönlendirmek istemem.

• o kadar paraya çıkacağıma 116 lık golf almazdım bekleyin düzgün bişey alın hiç değilse 150bg bişey bakın

• 1923 kristal buz mavi 1.5 116 aldım ay başında, 150 olanı test ettim araç yoktu cupra leon vz line test ettim haya almaya niyetlendim

150 116 bg muhabbetinde aman aman bir fark hissetmedim

Daha önceki araçlarım nispeten hızlı araçlardı, 150 HP ilk kasa cupra leon, 2.0 cooper s, z4 vb.

Aman aman arasındaki farkı anlayamadım 116 ve 150 olanla.

• Elektrik alerjiniz yoksa mini countryman var o paraya.

• SuperVeloceJota kullanıcısına yanıt

Bende ortamlarda manuel övüyordum ta ki kasko ikame otomatik araba verene kadar. Bir de adamlarla inatlaştım telefonda ille de manuel isterim diye. Başka araba yok dediler.

Kullanmaya başlayınca anladım ki manuel övmek fakir avuntusundan başka bişey değilmiş.

• ESER14 kullanıcısına yanıt

O senin fikrin. fakir avuntusu falan dediğiniz zaman haddinizi aşıyorsunuz, bende uzun süre otomatik Astra kullandım çok da memnundum otomatikten, bir gün aracımı havalimanına koydum, yurtdışında 2.0 motor manuel mazda 3 kullandım (spor otomobil gibi çok kısa yollu bir düz vitesi vardı ve motor çok ataktı) resmen otomobil kullandığımı anladım tekrar. kontrolü ele almanın ne kadar keyifli olduğunu hatırladım, ülkeye dönüp kendi arabama geçince aslında otomatiğe pek de ihtiyacımın olmadığını, asında beni araçtan uzaklaştırdığını, biraz da tembelleştirdiğini fark ettim. otomatik arabanın da rahatlığını seviyorum, trafikte konforunu seviyorum, seveni de çok iyi anlıyorum bu ayrı bir konu. ama "bana göre" iyi bir manuel şanzıman da farklı bir keyif. artı basit, uygun fiyatlı ve uzun dönemde çok güvenilir. herkes de her gün dip dibe trafikte gitmiyor, benim de hayatım trafikte geçse bende manuel vites falan uğraşmam elbette.

• SuperVeloceJota kullanıcısına yanıt
    Tamamda burda ele aldığımız araç 2.0 motor mazda değil 116 ps golf.

Bu aracın süperspor bir otomobil olmadığını tamamen konfor odaklı bir araç olduğunu düşündüğümüzde manuel tercih edilmemeli.

Elbette parası yetişmeyenler olacaktır.

Ancak bir alt segment otomatik onlar için daha iyi olur.

Sonuçta manuel araçta bir çok donanımda eksik geliyor.

Life standartlarında bir manuel golf 1.3 milyon tl değil..

• MATHE_ M kullanıcısına yanıt

Valla aslında acil ihtiyacım var arabam yok, megane e-tech vardı onu sattım iki aydır arayıştayım, bir yandan da hurda yasası çıkacak gibi gerçekten karra vermesi zor.

• soldier_x kullanıcısına yanıt

Bu ay sonu gibi 2025 modeller gelecek ve biraz zamlı olacak diylar %5 e kdr ama bilemiyorum

• Atlikarinca1983 A kullanıcısına yanıt

güzel fiyata almışsınız, şuan aynı aracı 1950 den aşağıya vermiyorlar.

daha önce seat leon fr kullanmıştım ve nefret etmiştim, çok sert süspansiyonlar ve trim sesi çok fazlaydı, seat veya cupra almam o sebeple.

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.