Şimdi Ara

YENİ VW GOLF 8.5 2024-2025 Ana Konu (Fiyat-Kampanya Takip) (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: x3nuqi Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 10 Misafir (3 Mobil) - 8 Masaüstü3 Mobil
5 sn
863
Cevap
88
Favori
116.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kardeş hala 1299 diyorsun adamlar 2024 model 1370 altına vermiyorlar kimse 1300 e 2025 model satmaz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Muhammed Yasar yWPr8 M kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam satmaz senin ilan no hangisi 48 tane var 2024 model golf 8.5 1 aydır birtane satılmadı.

• blasko77 kullanıcısına yanıt
    Ne ilanı kardeş ben alıcıyım sen piyasayı bozmak içinmi burda yazıyorsun bir şey biliyorsan konuş bilmiyorsan burda sallama millet araç almak için fikir alışverişi yapıyor bu platformda

• Yeni fiyatlar açıklandı arkadaşlar,hiçbir modele zam gelmemiş.Ancak anladığım kadarı ile henüz 2025 yok.Tahmini martta gelir hatta nisana kadar sürebilir.

• Muhammed Yasar yWPr8 M kullanıcısına yanıt

Bu forumu sadece fiyat bilgisi ve kullanıcı deneyimi almak için kullanın. Gerçek kullanıcıların değerli ve gerçekten faydası olan tecrübelerini öğrenmek için takip edin.

Kullanmadığı, deneyimlemediği hatta arabası bile olmayan kişilerin değersiz ve önemsiz yazılarına dikkat etmeyin. Kimseden de tavsiye almayın. Tavsiye verenlerin sizden daha bilgili veya tecrübeli olduğunu düşünmeyin. HATTA GEREKİRSE ENGELLEYİN!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FooL kullanıcısına yanıt
    Aynen haklısınız gereksiz konuşmak manasız burdaki herkes bir araç almanın peşinde yada bilgi alışverişi yaparak golf sahibi olabilmenin peşinde burda golf ü kötüleyerek yada bu fiyata bu araba alınmaz muhabbetini yapanlar başka platformlarda konuşsun burdaki herkesin bir golf hayranlığı var.

* Satışlar çok kötü, hiç satılmıyor.

* Golf’ün 2. Eli çöp, hiçbir araç satılmıyor.

* Multimedya ekran çok kötü, çöp

* En geç sene ortasına phev geliyor, polo style parasına gırtlak dolu golf phev 2025 %30 ötvli. Şu an gidip de başka bir golf alan enayidir, kerizdir.

@blasko77 Mesajlarının aşağı yukarı ortalaması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barman -- 5 Şubat 2025; 11:26:6 >
  • barman B kullanıcısına yanıt
    Hocam,

Phev fiyat olarak Türkiye’ye fiyat olarak ortalama ne kadara gelir sizce?

• Ben ironi yapıyorum, fiyatları hakkında bilgim yok. Konunun uzmanı @blasko77

Golf 8.5 Sunroofsuz Life 1.5eTSI 116 ps fiyatına gırtlak dolusu Phev olacağını söylüyor. Göreceğiz.

• Plugin olanın bagajı 273 litre. Anlamsız bir araç.

• Plug-in aslında belli bir kesime yönelik. bagaj çok küçülüyor, Suzuki swift kadar bir hacim. ağırlık 1600kglerde, konfor ve çeviklik etkileniyor tabiki bu değerden. düzenli fişe takmak lazım asıl avantajını da görebilmek için, takmazsan normal hybrid gibi de kullanıyorsun ama büyük boş bataryayı boşuna taşıyarak. epey verim kaybın oluyor.

Ama %30 ötv avantajı yüzünden bizde fişe takmayanlar bile alıp amacı dışında kullanacaktır.

• barman B kullanıcısına yanıt
    Bukadar içerleme be kardeşim 2024 model öncesi tüm golflerin multimedia ekranı çöp.. yalanmı söyleyelim ?

Golfun özellikle manuel 2. Eli bitmiş durumda olmakla beraber bayinin golf 8.5 1.5 tsi 1.7 e sattığı aracı 2. Elde 1.6 ya alabiliyorsun nasıl iyimi sence piyasası yalanmı söyleyelim ????

40 years. 50 years tüm golf modellerinin sahibi olarak yazıyorum bunları ama işine gelmiyor arabayı hep övelimmi ??

Nezaman demişim polo style parasına gelicek diye kendi kendine uydurma cümleler kuruyorsun... polo style alandamı var oklava el frenli araç nezaman 1.7 milyon tlye son kullanıcıya satıldı ??

Liste fiyatlarının hikaye olduğu bir dönemdeyiz

2 milyonluk t-roc en son 1.580 arca otomotivde satıldı...

Golf bence t-rocdan daha iyi bir araç ama yinede yerden bir tık yüksekliğiyle fiyatı uygun sayılır.

• Bayide 1.7 olan araç dısarda 1.6 olması mantıklı değil mi zaten bayide varken neden dısarda da aynı para olsun. O eskidendi he belki ileride yine aynı durum yaşanır Allah korusun inşallah olmaz da.

Bayide sıfır araç aşma şansı varken hem de az bir fark vererek millet neden ikinci elini alsın bu söylediğim her marka model için geçerli.

Bir de şöyle saçma bir durum var adam giriyor doğuş otoya internette bakıyor golf Style 2150 bin lira sahibinden ilana bakıyor 1950 gidiyor oradan alıyor halbuki bayiye gitse zaten o fiyata hatta biraz daha ucuza alacak.

• Bayide 1.7 olan aracın ikinci eli 1.6 ise ikinci eli çok pahalı o zaman. Yani ne kadar ciddiyetten uzak bir yazı bu??? 1.7 lik aracın ikinci eli 1.6 ya satabiliyorsunuz müthiş bir durum bu. Arkadaşlar araba yatırım aracı değildir ve olmamalıdır zaten. Dayanıklı tüketim aletidir arabalar. Kullanırsınız eskir değiştirmek istersiniz ve yenilersiniz. Normal şartlar altında zarar etmeniz gerekir ve edersiniz de. Tüketim ürünleri böyledir zaten. Ancak altını çiziyorum normal şartlar altında. Enflasyon, ucuz kredi yada vergi artırım dönemini hariç tutuyorum.
    bu kadar da takmayın bu konuları. 5 seneye ne olacağını kim biliyor? 5 yıl önce herkes dizel araç peşinde koşardı şuan kimse yüzüne bakmıyor. 5 yıl önce kimse elektrikli araçların yüzüne bakmazdı, şuan çevremde elektrikli araç alan insan sayısı her geçen gün artıyor. Artık senin menzil ne kadar gidiyor sohbetlerine kulak misafiri oluyoruz.
    Uzun lafın kısası böyle zarar muhabbetini çok yapmayın. Elektrikli araba piyasası ne kadar hızlı gider Bilmiyoruz. şuan içten yanmalıya ne kadar fazla para verirseniz o kadar fazla zarar edebilirsiniz. Otomatik alabilecekken daha ucuza manuel alan kalan parayı borsa değerli maden coin vb. Yatırım araçlarında değerlendiren bir kişi 5 yıl sonra otomatik alan kişiden daha az zarar etmiş olabilir. Bilmiyoruz yani. Ne iyi istiyorsanız onu alın.
    Chery mg skywell vs vs. Memlekete yeni giren markalardan araç alan binlerce insan var. zamanı gelince bu arkadaşlarda araçlarını birilerine satacaklar. Elbet müşterisi olacak. Manuel golf ün de meganın da Clio nın da müşterisi olacak. Piyasa sizin algınızdan ibaret değil. Türkiye neredeyse 100 milyonluk bir ülke. Birçoğunuzun binmeyeceği 20-30 yıllık arabalar Anadolu da kapış kapış gidiyor.
    Piyasa sizin yada bir başkasının kafasından yada algısından çok daha büyük ve karmaşık. Siz otomatik varken manuel niye alayım derken, bir başkası 400 bin ucuza manuel varken otomatik niye alayım diyebilir. Yada parası ve ihtiyacını o karşılıyordur onu alır. Bu kadar basit. Ölüp gideceğiz zaten yada bir deprem olur o zarar etmeyeyim diye küçük hesaplar yaptığınız her şey çöp olur.

• Atlikarinca1983 A kullanıcısına yanıt
    Hocam 1.6 olması iyimi kötümü 1.6 ya lansmandan alanlara sormak lazım.

Bana kalırsa 1.7 bayide olan araç 2. Elde 1.3 olmalı..

Ama bilirsinizki vw araçları değerini iyi korumasıyla ülkemizde
    ekstra talep gören araçlardı...

Artık o durum tersine döndü vw cephesinde bile böyle altına satışlar söz konusu...

Normal şartlarda aylardır golf gelmedi 3 aydır olmayan golfun fiyatı listenin bile üstünde olurdu...

Yenisini beklemek mantıklı olmazdı beklerken muhakkak zam gelirdi...

Şimdi indirim bekliyoruz bunları belirtiyoruz piyasanın gerçek halinden bahsediyoruz araç sahibi arkadaşlar bozuluyor...

Anlam veremiyorum..

Vw golf piyasasını ben düşüremem beyler sakin olun benimde golf aracım var düşerse düşer sorun değil tüm araçlar düşecek sakin olun.

• psirik kullanıcısına yanıt
    Bundan 20 sene önce otomatik vites araba alanlara kimileri ERKEK ADAM... cümleleri kurardı.

Geldiğimiz noktada ocak ayında 52.908 adetle %94,6 pay alırken, manuel şanzımanlı otomobiller 3.036 adetle %5,4 pay aldı.

Acaba o ERKEK'ler şimdi ne yapıyorlar :)

Manuel işi 5 sene sonra şu elektirikliği çağında yok olucak %5 pazar payıda %1 seviyesine inecek..

Örnekleriniz güzel bu şekilde manuel aracı 2025 model alıcak olan varsa 2010 model bir manuel alsın kalan parasınıda sizin önerdiğiniz gibi coin borsa vb yatırım araçlarınanatsın böyle bir derdi varsa.. golf 8.5 pahalı bir manuel olur zaten ondan satışı çok ağır...

Piyasa benim algılarımdan ibaret değil %5 pazar payına sahip aracın 5 sene sonra %1 pazar payına ulaşamayacağını düşünüyorum...

Araç alacak arkadaşlarıda uyarıyorum c hb sınıfı rahatlığını yaşayamazsınız manuel araçla.

Paranıza sahip çıkın.

• Manuel araba çok zevkli ama araba araba olacak hem de yol olacak, imkan olacak hem manuel hem otomatik alacaksın

Arkadaşta i20 n var sadece geceleri aradan çıkıyor keyif yapıyor, trafikte zor. He Anadolu’da trafik yoktur öyle biryerde manuel golf iş görür ama İstanbul’da zor.

Bir de yeni nesile ehliyet sınavında otomatik manuel ayrımı yapıldı o sebeple kimse manuele girmiyor bile

Anlattıklarınız hikayenin bir tarafı, anlatmadığınız arz tarafı. Kaç marka model manuel sunuyor ki piyasa da? Sıfır satışlarını tutup bitir değerlendirirseniz yanlış sonuca ulaşırsınız. İkinci elde manuel otomatik alım satım oranlarına baktınız mı? Tutup çok az arz edilen manuel araçlar ile otomatik satışlarını kıyaslamazsınız. Manipülasyon olur bu yaptığınız. Şartlar eşit sanki.

ona bakarsanız suv satışları tavan sedan satışları yerle bir…!!! Acaba sedan arz etmediklerinden fazlasıyla suv arz ettiklerinden olabilir mi?

size göre 2024 te sıfır Passat satın alanlar tercihini station wagon’dan yana kullandı. Sedan passat piyasası öldü bitti. Yaşasın station wagon! Yazık passat sedan alanlara… ikinci eli de bitti şimdi passat sedanın. :) acaba sedan arz etmediklerinden olabilir mi??? Peki ya ikinci el tarafı passat sedan mı station wagon mu?

• psirik kullanıcısına yanıt
    Koskoca firmalar bilmiyor bu durumu..

Manuel araçları keyiften getirmiyorlar...

En basit bir örnek veriyim vw cephesinden olsun.

Polo 1.0 impresion 2024 liste fiyatı 1,407,00.00 TL

Ama araç satılmadığı için büyük indirimlerle 920 bin tl alıcı buluyor bayi liste fiyatından %30 üstü iskonto uyguluyor...

Manuel araç satılmaz diye birşey tabiki yok satılır ama büyük indirimlerle iskontolarla satılır..

Firmaların bu araçları getirmeme sebebide tamamen budur manuel araç üretimide kısa süre sonra tıpkı dizel motorlar gibi son bulacaktır.

Bu arada sedan piyasası seneler önce avrupada bitmişti...

Tr harici passat sedan alanda yoktu..

Şu gün passat life 2 milyon tl fiyatla gelsin yine eski süksesi olmayacaktır...

Artık devir değişiyor..

Senelerce C sınıfı düz vites araç kullandım, Golf 5 kullandım, Focus kullandım hepsi son derece rahat konforlu idi. arada deli trafiğe girince yorardı biraz, onun dışında iki aracında şanzımanı, kısa yollu, debriyajları güzel, özellike virajlı yollarda keyifli çok zevkli idi. kafam da son derece rahattı, vay kavrama mı gitti, yokuşta N'ye alayım, sonra el freni çekeyim, aman trafikte boşa alayım, bakımları serviste yapayım başıma iş gelir melir hiç bir dert yok. basit, düşük maliyetli, uygun fiyatlı. kullanmayı bilen düz vitesi mis gibi kullanır.

Sonra Astra K otomatik aldım, otomatik vites rahatlıktır ayrı konu ona itirazım yok ama düz vitesten sen bir şey anlamıyorsun diye herkes için öyle olmuyor. Avrupa'da düz vitesleri kaynıyor bu araçların yollarda, bizde otomobiller aşırı pahalı, büyükşehirler aşırı yoğun olduğu için otomatik vitese büyük talep var, çok normal.

Golf 8'in de hem manuel'i hem otomatiğini kullandım, 1.0'da manuel çok daha keyifli idi. Otomatiği sürekli vites büyültüp duruyor, dip devirlere çekiyor motoru. her gaza basışınızda gecikiyor araç, hiç bana 1.4 tsi'ler gibi dolu dolu gelmedi, her defasında da söylerim. ha açık yolda güzeldir, DSG iyi şanzımandır, trafikte otomatik candır bunlara lafımız zaten yok.

Bu arada, 20 sene önce otomatik vitesler leş gibiydi. 4 ileri otomatik 1.6 Golf 4'ler 12 litre yakar, 15 saniyede de 100kmh'ye çıkardı. ve evet, doğru düzgün düz vites araba kullanamayan, yokuşta kalkmayı beceremeyen, otomobil kullanmayı angarya gören, bazısı dediğin gibi hafif ılınmış erkekler alırdı çoğunlukla bu sınıflarda. bazen popoya popo demek gerekir arkadaşım, her zaafı olumlamaktan bir hal olduk. bunda gocunacak bir şey yok.

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.