Şimdi Ara

YENİ VW GOLF 8.5 2024-2025 Ana Konu (Fiyat-Kampanya Takip) (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
891
Cevap
88
Favori
120.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Otomatik veya manuel tartışması gereksiz. Hala daha manuel, sedan veya hatchback tercih eden kullanıcılar var. Herkesin zevki, beklentisi ve yaşamları farklı. Manuel kullanmaktan zevk alan kişiler de var elbette. Her ne kadar otomatik satışları artsa da manuel için talep var ki üretim devam ediyor. İleri de zamanla azalır malum trafik yoğunluğu, üretim kararları vs. Biz şu an için konuşursak kim neye ihtiyacı varsa alıyor boşuna konuyu kirletmeye gerek yok bence.

Bununla ilgili haber atayım inceleyin. Gerekirse Türkçe yapıp okuyabilirsiniz.

https://www.motor1.com/features/747196/manual-transmission-sales-2024/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• FooL kullanıcısına yanıt

İzmir Aliağa Kazım Dirik mahallesinden Mehmet G. isimli şahıs manuel Golf'ünü otomatiğini almak için satıyormuş.

Yanisi Mehmet G. bey'in bu tercihi manuel şanzımanın tabutuna çakılan son çivi oluyor. bunu da anlamıyorsanız artık pes.

Blasko77'ye her zaman ki gibi bu kıymetli ve olaya son noktayı koyan paylaşımından ötürü teşekkür ediyoruz.

• Aracı aldığımdan beri yağ ibresi 2 çizgide gidip bayiye doldurtayım mı yoksa sensörlerde mi sorun vardır

• sasa2008 S kullanıcısına yanıt

Fabrika çıkışlı yağ seviyesi düşük olabiliyor. Sorun edilecek bir durum yok içiniz rahat olsun. Servise gidip eklettirebilirsiniz. Ücret talep ederlerse itiraz edin ve imkanınız varsa başka servislere de sorabilirsiniz. Çünkü her servis ücret almıyor araştırmakta fayda var.

• quote:

Orijinalden alıntı: blasko77

Bu mesaj silindi.
    Artık sıktı bu paylaşımların. Tamam senin otomatik aracın var.
    Aynı adamlar forumu ele geçirmiş saçma sapan paylaşımlarına maruz kalıyoruz.

Sarı sitede konuyu hususi takip ettim.
    Ankara'da geçen hafta 10'a yakın Golf 8,5 manuel impression araç vardı. 2 ilan kaldı.
    Bir tanesini aradım galerici satıldı ilanı kaldıracam dedi. Yani 1 adet ilan kaldı.

Satılmaz diye algı yapınca ne geçiyor eline? Bırak herkes neye ihtiyacı varsa alsın binsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darktemplar1903 -- 16 Şubat 2025; 22:27:8 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Beyler satılmayan araba yok. Ne arabalar aldım sattım. Pandasından, c1'ne kadar. Manuelinden otomatiğine...
    Golf her zaman iş yapar. Mağdur etmez. Buradaki otomatik güzellemecilerine aldanmayın. Paranız yetiyorsa alın keyfini sürün.

• sasa2008 S kullanıcısına yanıt

aracı teslim aldığımda 5 çizgideydi 3 bin km yaptım düştü 3 çizgiye

2 çizgiye düşerse bende eklettireceğim bayide

• M0meNtS kullanıcısına yanıt
    Hepimizde olan bir sorun bu. Bile bile azcık yağ koymuşlar. Tüm golf sahipleri gidip serviste ekletiyor. Sakın ek ücret vermeyin. Servis konuya hakim.

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.