2025 Style 116hp ve style 150hp (gelecekmi bilmiyorum) için fiyat alan var mıdır ? |
YENİ VW GOLF 8.5 2024-2025 Ana Konu (Fiyat-Kampanya Takip) (51. sayfa)

-
-
Arkadaşlar 2025 life donanımda ne gibi farklar geldi acaba? Bunlara nereden bakabiliriz? VW sitesinde hala 2024 gösteriliyor sanırım.
-
Hocam 2025 modeller gelmiş mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
gelmiş hocam beyazları haftaya bazı renkleri 17sinden sonra direkt teslim edebilirlermiş
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler dostum, Style paketler ne durumda acaba? Mart ortasına kadar yavaş yavaş gelecek sanırım.
style paket aşırı az gelmiş 150 hp sanırım yoktu yeni partta gelecek dediler
Yeni part için tarih verildimi hocam
-
17 Martta çok az miktarda gelebilirmiş o hariç diğer sevkiyat bayram sonrası tam tarih veremiyoruz dediler.
Bu fiyatlara bakarak style geldiğinde kaça satılır. Tahmini olan var mı?
Phev den bir haber yok mu?,Gelse de life 1.5 etsi fiyatina olmaz sanirim.Style fiyati cekerler muhtemelen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E.R.W. -- 6 Mart 2025; 14:41:4 >
Ellerinde yığınla araç var. Ek bir zam yapacaklarını düşünmüyorum. Bu araçta forumda bahsedilen kronik sorunlar (yağ azaltma, yazılımsal işler) halen devam ediyor mu arkadaşlar?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kapora verirken sordum 2025te çoğu sorunun çözüldüğünü varsa bile ufak tefek şeylerden dolayı olduğunu onların da serviste çözüldüğünü söylediler
ben aracı alırken ekranda 4 çizgi vardı.
9.çizgiye, üst limite kadar kadar yağ eklettim.
yağ seviyesi ekranında toplam 10 çizgi var. ilk ve son çizgi limit. yani 10. çizgiye kadar doldurmayın, 1. çizgiye kadar düşmeyin.
şu an 3300km'de, henüz yağ eksiltmesi olmadı, halen 9. çizgide.
ilk 2 bin KM aracın rodajı gözetilerek kullanıldı; belki bunun olumlu etkisi olmuştur.
motor etsi 150ps
-
Golf 8.5 için ppf fiyatı alan oldu mu ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X