Şimdi Ara

Yeni VW Polo (2018) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
5.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fena olmamış.Bir de boşunu görmek lazım.
  • MKVll kullanıcısına yanıt
    tamam R line..

ben kısaca R dedim, sıkıntı nedir anlamadım.

düzeltme ise teşekkürler,
  • liebermann L kullanıcısına yanıt
    gti'ında bir üst modeli demişsiniz oyüzden düzeltme gereği duydum, ne sıkıntısı olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dışı da değişmiş bence. Vw nin caddy hariç kökten değişen bir modeli de yoktur zaten

Ha bide volt crafter

• lojistisyen kullanıcısına yanıt
    Somut veri sıfır, testler testler diye söylenip bit şey sunamıyor ama ben taraflıyım evet. Allah ailenize, iş arkadaşlarınıza falan sabırlar versin. Tüketimde öne mi çıkıyor? Hayır. Satış? Siz kendiniz söylüyorsunuz. Malzeme kalitesi? Sınıf standartlarının biraz üzeri ama poloyla kafa kafaya, belki biraz farkla polo. Hacim? Kabir cinsinden. Yol tutuş? İddialı olabildiği tek alan, onu da belkahvede iki defa önümde kaza yapan fiestalar sağolsun gösterdiler iddiasını. Biri aynı hızda girdiğimiz virajda savruldu duvara girdi, öteki yağmurlu havada aniden spin attı bariylerleri öptü. Ne kaldı? Hiçbir şey sanırım, geçen gün fiestasını poloya bindikten sonra beğenmeyip değiştiren arkadaşa da söyleyeyim bunu hiç araçtan anlamıyormuş... elde somut hiçbir şey yok sadece tek laf var sınıfının lideri, eee neden lider? Polo çok satıyor diye lider değil. Neden lider? Cevap yok, testler var... ancak ad hominem yapıyorsunuz, kendi ışığından şüphesi olmayan başkasının parıltısından rahatsız olmaz, sizin tek sunabildiğiniz şey Polo öyle Polo böyle, bende şunu diyorum peki fiesta neden öyle açıklayın. Ama açıklama yok.
    Size iyi günler daha da fazla yazacak bir şeyim yok, yazsam da karşılığında keyfiyeti haiz cevap alıyorum, somut bir şey yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• By_Android B kullanıcısına yanıt
    Aliexpress'te golf için çakma gündüz ledleri vardı aynı ona benzemiş, o gündüz LED'leri cidden yakışmamış.

• quote:

Orijinalden alıntı: Şıh Hazretleri

Sınıfında lider doğru, enavi avında lider bir model

Arkası aynı İbiza gibi olmuş

Eskilerimi canlandırdınız.

• Kampana fren oldu mu şimdi? Önceki kasada bile trendline hariç hepsinde disk vardı.

Yeni VW Polo (2018)

Yeni VW Polo (2018)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet3976 -- 16 Haziran 2017; 17:11:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Adieu

https://forum.donanimhaber.com/2017-mayis-model-bazinda-satislar--126670594

Şakaysa çok komik gerçekse hiç komik değil.

Polo neredeyse hiçbir şey sunmamasına rağmen fazla satıyordu, şimdi ciddi ciddi sınıfının en çok satanı olmaktan öte en iyisi olmayı da amaçladığı görülüyor. Ayrıca carwow'da adaptif şasiden bahsetti ya kaçırdım, eğer ki öyle bir opsiyon gelmişse b sınıfı adına çok büyük atılım.

https://youtu.be/ew3w7eZo6Hc

Passatla jettayıda alsak onlarda sınıfının lideri değil mi?

Passat ve jetta 0 ve 2ci el olsun çok satıyor.Yok satması %000000000,1 herhalde değil mi?

• Jettayı filo hariç alan var mı? Pek az, bir de dizel muhabbeti var herhalde halen satılmıyor, hele ki o dökülen iç mekanla jetta kullanıcıya ayda 100 tane satıyorsa öpsün başına koysun, ki c sedanda da geridedir yani bakarsanız. Kapı içlerine uyduruk bir keçe koymuşlar bir de yapışmıyor bile yerine öyle duruyor bu kadar rezil bir c segmenti olmaz herhalde. Ortada bir göz var polodan hallice kapak bile yok. C sedanda alınacak araç dizelde megane, LPG'de civic. Civic tasarımda da açık ara önde. Megane için iyi konuşmam tabi Renault'da çektiğim çileleri ben bilirim satıp mutlu olduğum tek aracımdı.
    Passatın tartışılacak bir şeyi yok sınıfında çok satıyor da, o yalıtım ne olacak? Hele ki o kadar parayı verip çıplak stepne etrafını görmek, paha biçilemez herhalde. Golfte bile stepine etrafı kaplı, passatta resmen çalmışlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Adieu

Jettayı filo hariç alan var mı? Pek az, bir de dizel muhabbeti var herhalde halen satılmıyor, hele ki o dökülen iç mekanla jetta kullanıcıya ayda 100 tane satıyorsa öpsün başına koysun, ki c sedanda da geridedir yani bakarsanız. Kapı içlerine uyduruk bir keçe koymuşlar bir de yapışmıyor bile yerine öyle duruyor bu kadar rezil bir c segmenti olmaz herhalde. Ortada bir göz var polodan hallice kapak bile yok. C sedanda alınacak araç dizelde megane, LPG'de civic. Civic tasarımda da açık ara önde. Megane için iyi konuşmam tabi Renault'da çektiğim çileleri ben bilirim satıp mutlu olduğum tek aracımdı.
    Passatın tartışılacak bir şeyi yok sınıfında çok satıyor da, o yalıtım ne olacak? Hele ki o kadar parayı verip çıplak stepne etrafını görmek, paha biçilemez herhalde. Golfte bile stepine etrafı kaplı, passatta resmen çalmışlar.

Vw'yi sevenler zaten kral yaptı.Bir kaç aya da Toyota'yı geçtimi tamamdır.Kim tutar vw'yi.

• Adieu kullanıcısına yanıt
    İki aracı da kullandım, polo ile 2 defa test sürüşü yaptım, fiesta ile bir aylık kullanımım oldu. Tasarımı çok hoş, sürüşü çok olgun ve keyfili bir araç fiesta, bu konularda net şekilde önde. Motorlarda 1.0 ecoboost gibi ödül rekortmeni bir seçenek var ama halkımız 1 litre motora önyargısını kıramayınca neredeyse hiç satmadı. Otomatik vites 1.6 105 beygirlik motorunu kullandım ben, fazla fazla yeterli bir motor, tüketimi de gayet makul idi, lpg ile dizel ayarında, hatta yeri geldiğinde daha az yakıyordu zaten. İç hacim olarak polo ile fiesta arasında kayda değer bir fark yok, ikisi de dar araçlar. Dediğiniz gibi malzeme kaliteleri de aynı ayarda, segmentlerinin en iyileri. Polonun sürüşü de olgun ama keyifsiz, izolasyonu yarım tık daha iyi gibiydi. Poloyu kullanıyorsun tamam iyi araba, sürüşü konforlu ama o kadar, lezzetsiz bir yemek gibi, yiyorsun işte. Fiesta kendini kullandırtıyor, bakkala giderken bile kullanasım geliyordu, direksiyonu, süspansiyonları falan tadı hala damağımda. Keskin tarz farkı var iki araç arasında, ikisini de dene tarafını seç gibi Verdiğim test linklerine de gelirsek, dediğim gibi tarzım değildir ama bu işi yapan kurumların da değerlendirmesi önemli, sadece verdiğim linkteki kuruluş değil, hangi dergiyi okuduysam fiesta küçük sınıf lideri olarak geçiyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

İki aracı da kullandım, polo ile 2 defa test sürüşü yaptım, fiesta ile bir aylık kullanımım oldu. Tasarımı çok hoş, sürüşü çok olgun ve keyfili bir araç fiesta, bu konularda net şekilde önde. Motorlarda 1.0 ecoboost gibi ödül rekortmeni bir seçenek var ama halkımız 1 litre motora önyargısını kıramayınca neredeyse hiç satmadı. Otomatik vites 1.6 105 beygirlik motorunu kullandım ben, fazla fazla yeterli bir motor, tüketimi de gayet makul idi, lpg ile dizel ayarında, hatta yeri geldiğinde daha az yakıyordu zaten. İç hacim olarak polo ile fiesta arasında kayda değer bir fark yok, ikisi de dar araçlar. Dediğiniz gibi malzeme kaliteleri de aynı ayarda, segmentlerinin en iyileri. Polonun sürüşü de olgun ama keyifsiz, izolasyonu yarım tık daha iyi gibiydi. Poloyu kullanıyorsun tamam iyi araba, sürüşü konforlu ama o kadar, lezzetsiz bir yemek gibi, yiyorsun işte. Fiesta kendini kullandırtıyor, bakkala giderken bile kullanasım geliyordu, direksiyonu, süspansiyonları falan tadı hala damağımda. Keskin tarz farkı var iki araç arasında, ikisini de dene tarafını seç gibi Verdiğim test linklerine de gelirsek, dediğim gibi tarzım değildir ama bu işi yapan kurumların da değerlendirmesi önemli, sadece verdiğim linkteki kuruluş değil, hangi dergiyi okuduysam fiesta küçük sınıf lideri olarak geçiyordu.

Fiesta nerde polo nerde lütfen...

• 30bin oldu mevcut kasa kullanıcısıyım,koltuğa binmeden yorum yapıp arabayı sürüp uzun yol yaptıktan sonra fikri değişen çok oldu.Polo dışarıdan ne kadar zevksiz görünürse görünsün boyunun ve sınıfının üzerine yol tutuyor ve olgun hissettiriyor sürmeden forumda hakkında en çok sallanan arabadır Polo şimdi yeni kasanın eleştirilecek hiçbir yanı kalmamış,Avrupa'da bu sınıfta zaten lider bizdeki tek sıkıntı her arabada olduğu gibi fiyatı olması gerekenin çok üzerinde ancak olması gerekenin çok üzerinde fiyatı olan tek araç Polo değil 4 ileri otomatik vitesli turbosuz motorlu rakipleride bu paraları talep ediyor.

İç dış her yönüyle araca seviye atlatmışlar bizim ülkede yüzü eskiyen Golf'ün ekmeğinden fazlasıyla yiyebileceği için dolu paket gelirse şaşırırım kendi kullandığım Lounge donanımındaki dolulukta bir Polo gelmesi için VW yıllarca bekletti milleti.

• quote:

Orijinalden alıntı: -Uzumaki Naruto-

quote:

Fiesta nerde polo nerde lütfen...

Forumdaki birkaç vw severe göre öyle tabi

O kadar kuruluş, dergi, testler, karşılaştırmalar yalan söylüyor. Fiesta bu segmente sürüş olarak bir armağan resmen. Türkiye'de polo çok satınca iyi oluyor onlara göre. Avrupa'da 2009 dan, yani yeni kasalarının çıktığı yıldan, 2016 yılına kadar fiesta'nın attığı farkın önemi yok tabi. 2016 yılında Polo makyajlanınca fiestanın önüne geçti küçük bir farkla, yeni kasalarda yine polonun şansı olacağını sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 16 Haziran 2017; 22:8:41 >

• lojistisyen kullanıcısına yanıt
    Hele de polo ya konfor ve yakıtta iyi diyorsa.Çok sallıyordur , Vw üyesidir Yada Doğuş Otomotivde çalışıyordur.

• Başta güzelce sebeplerini falan yazsalar neyse, direk satış rakamlarından giriyorlar. Symbol ve egea en iyi araç o zaman
  • quote:

Başta güzelce sebeplerini falan yazsalar neyse, direk satış rakamlarından giriyorlar. Symbol ve egea en iyi araç o zaman

Polo'nun gözümde tek artısı 2ci eli iyi olması.Onlar aracı galiba 2ci ele göre alıyor ozaman?çok yakması,boş donanım olması,güvenliğin 0 olması umurlarında değil galiba?O zaman da memur gibi kaç kuruş yakıyor diye hesaplama yapmasın alsın geçsin.

• Manuel ve hava yastıkları opsiyonu ile güzel araç polo ama bu segmentte araç alacak olsam 3. tercihim falan olurdu. Bu sınıfta kimsenin yüzüne bakmadığı fabia gibi bir araç var resmen harcanıyor, polodan daha iyi bir araç o da.
  • quote:

Manuel ve hava yastıkları opsiyonu ile güzel araç polo ama bu segmentte araç alacak olsam 3. tercihim falan olurdu. Bu sınıfta kimsenin yüzüne bakmadığı fabia gibi bir araç var resmen harcanıyor, polodan daha iyi bir araç o da.

Kullandım,2004 modeli olan 1.4 dizelini 3yıl, polodan daha iyi dediğin gibi.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.