Şimdi Ara

Yeni Vw Polo görselleri sızdırıldı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
0
Favori
9.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Vallaha hiç beğenmedim, sözde yeni kasa daha da yaşlı duruyor. B sınıfı dinamik bir grup, kadınlara,gençlere çok hitap eden bir grup. Vw'nin bunu anlaması ve daha eğelenceli,dinamik, çağa uygun modern tasarımlar yapması lazım. "Bizim tasarım anlayışımız bu" diye aynı şeyi ısıtıp ısıtıp milletin önüne sürersen bir gün patlarsın. Zaten polo tarihi, ünü vs olan bir model değil, aynı kütük tasarımda bu kadar inatı anlamak mümkün değil. Belki en kalitelilerinden ama tasarım olarka baktığımızd aşu an b sınıfı araçlar içerisinde en kütük, en eskimiş tasarımlı araçlardan biri de polo.
  • Lord Sparhawk L kullanıcısına yanıt
    1975'den beri var olan Polo tarihi olan bir model değil... şimdi sorsak 3 serisi kültürü olan bir araçtır, tarihi vardır, ki kendisi de 75'den beri üretiliyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Poloya bindim sıkıştım inemedim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adieu

1975'den beri var olan Polo tarihi olan bir model değil... şimdi sorsak 3 serisi kültürü olan bir araçtır, tarihi vardır, ki kendisi de 75'den beri üretiliyor.

Hiç boşuna kasma arkadaş, polo tarihi olan bir araç değil. Sana şimdi yanında olup o kadar önemli modelse çıkmış kasa kodlarını say bana desem kalırdın öyle, herkes kalır. O kadar önemli olan, tarihte yer etmiş bir model değil çünkü. Burada tarihi olandan kastım bir golf gibi kült olmuş, tüm dünyada herkesce sevilip satın alınmış, her jenerasyonu heyecanla beklenmiş bir model olmak. Polo, Jetta gibi önemsiz bir ara model.

3 serisi çok daha kült bir araç tabi ki. Bütün kasaları önemli, zamanlarının en iyi araçlarından olmuş, her kasası otomobil meraklılarınca bilinen, tarihe kendini kazımış bir model. Tıpkı 5 ve 7 serisi gibi. Kaç yılından beri üretildiği önemli değil, üretildiği zamandan beri ne başarı elde etmiş, nasıl arzulanmış, yeni jenerasyonlarında neler vermiş, insanlarda ne heyecan uyandırmış bu önemli.

Yoksa sırf tarihe bakacaksak misal bir accord 72den, camry 82den, scirocco 72den, passat 67den beri piyasada olan modeller, hiç biri de kültleşmiş tarihi olan model değiller. Passat B5'ten önceki kasaları kimse bilmez, sen bilir misin, muhtemelen bilmezsin. Ama golfün tüm kasaları meşhur, hala sevilir ve kullanılır. Polonun hiç maketi var mı, die cast'ı var mı? Varsa zor bulursun en son gti modelini falan. Ama beetle ve golfe bak her modelinin maketi, diecastı' posteri vs bulunur. İşte tarihi yok dediğim olay o.

Vw'den golfle, beetle'dan başka tarihi olan model çıkmaz boşuna kasmayın.

"Arkadaş" kafa çok güzelmiş güle güle kullan... maketi var, karoser kodu biliniyor, ben bu arabayı arzuladım mı? Başlıklarında toplayacağımız kritere göre rolls royce kasa kodunu bilmediğim için an itibariyle rolls royce aracı tarihi olmayan, BMW 3 serisinin gerek kodlarını bilmediğim gerekse hiç arzulamadığım için de tarihsiz ilan ediyorum. Diecast desen internette sürüyle. E type'ı kaç kişi bilir acaba? Pek bilinmez bazı ülkelerde mesela ülkemiz, ancak İngiltere'de döneminin en çok satan araçlarından, tabi Türkiye'de bilinmeyince bir tarihi yok... objektiflik-sübjektiflik. Bana çekici gelmiyor altı üstü b sınıfı bir araç deseniz tamam da, öne sürdüğünüz şeyler makul şeyler değil.

•  Yeni Vw Polo görselleri sızdırıldı
  • DoctorEconomy kullanıcısına yanıt
    Hahaha fotoyu görür görmez anında bu karikatür geldi aklıma

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bagaj hacmi artmışsa alabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkası ibizaya çok benzemis

• quote:

Orijinalden alıntı: JanKlod

Şuan ki polonun farlarını kırpmışlar bize yeni diye kakalıyorlar.
     Yeni Vw Polo görselleri sızdırıldı

Yeni Vw Polo görselleri sızdırıldı

eski 1.16 yı alıp biraz değiştirip hem seatte hem vw de satıyolar

• Fazla bir değişiklik göremedim :D
  • iphone 1 vw 2
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adieu

"Arkadaş" kafa çok güzelmiş güle güle kullan... maketi var, karoser kodu biliniyor, ben bu arabayı arzuladım mı? Başlıklarında toplayacağımız kritere göre rolls royce kasa kodunu bilmediğim için an itibariyle rolls royce aracı tarihi olmayan, BMW 3 serisinin gerek kodlarını bilmediğim gerekse hiç arzulamadığım için de tarihsiz ilan ediyorum. Diecast desen internette sürüyle. E type'ı kaç kişi bilir acaba? Pek bilinmez bazı ülkelerde mesela ülkemiz, ancak İngiltere'de döneminin en çok satan araçlarından, tabi Türkiye'de bilinmeyince bir tarihi yok... objektiflik-sübjektiflik. Bana çekici gelmiyor altı üstü b sınıfı bir araç deseniz tamam da, öne sürdüğünüz şeyler makul şeyler değil.

Yav he he, hadi yoluna.

• Volkswagen benim ilgi mi çekmezdi ama sonradan ilerleme kaydettiler.
    Hemde görsel araçlar yapmaya başladılar.
    Nede olsa alman ya yapıyor gavurlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3856B4E17 -- 19 Mart 2017; 1:15:16 >
  • Ben seviyorum bu güzel arabaları kesik tasarımlarla yenilenme yapılmasını.Leon en son çıkardığı arabada da bu durum var görünüşe göre Polo'da da durum aynı.Bu arada siten hayırlı olsun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: auto_man

quote:

Orijinalden alıntı: vetenes

Mqb platformu geliyor, 90 mm büyüme var, 1.0 tsi, 1.5 tsi ve 1.5 tdi motorlar geliyor. Üst donanım seviyesinde internete bağlanabilen multimedya geliyor.

Başka nasıl yenilik olabilir ?

rakipleri full led sunuyor. Otomatik park sunuyor. Otomatik frenleme sunuyor. Şerit takip sunuyor. Kör nokta uyarı sunuyor. sen 9 cm büyüme, internete bağlanabilen multimedya diyorsun?

mis gibi b 8 kasa alınır tertemiz binilir zihniyetine

tercüman olmaya çalışıyorsun

bazıları bu coğrafyada bu logoya resmen şirket ortağı gibi davranıyor

bu kadar duyarsız ve tutarsız olmalarına rağmen.

İnsanın ahlak seviyesi her lafından belli olur tabi... sen de beni şaşırtmadığın için teşekkürler.

• Smartyy kullanıcısına yanıt
    Gayet ciddiyim güzel kardeşim. Çok fazla değişiklik arabayi polo olmaktan çıkarır bence.

• Konuşmak için biraz erken ama kardeşi İbiza çok çok daha tarz ve Polo'dan güzel olmuş bence.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.