Şimdi Ara

yeni walkman dokunmatik ekran w990i (5mpx) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
3.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: nikbinn

sony den n95 e cevap galiba...ozellikleri gercekten cok guzel.n 95 de oyle.bence en iyi mp3 calan kazanacak (kulaklık olarak).n95 de 3,5 mm lik cıkış olmasına ragmen n91 gibi calmiyormuş.cidden hepsini bir araya getiremeyecekler galiba.sony nin de sesi cok harika degil.bu arada ben de walkman kullanıcısıyım.yeni w990i de wi fi filan cok guzel ama mp3 unden pek umutlu degilim.ama en azından n91 gibi calarsa n95 i rahat ezer.bekleyip gorecegiz.

Sadece N95 değil ki, hiçbir telefon N91 gibi ses veremiyor (gerek kalite, gerek yükseklik, bass, tiz, distortion vs..). Apple İpod nanoya eş ses veren tek cihaz N91'dir. Gerisi yalan...

PHI'ın dediği gibi kongrede tanıtılırsa bende ancak öylesi inanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nokia-fun -- 13 Haziran 2007; 13:49:31 >

• Güzel telefon ve iyi özellikler ama tek merak ettiğim şey 3.5 lik jack girişi bu telefonda olacak mı?, yoksa sonyericssonlar hala metrelerce kablo ile beraber mi satılacak?
  • Mükemmel....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nokia-fun

quote:

Orjinalden alıntı: Katze

Eğer Sony'nin patentinde bulunan HandyCam cep telefonlarına uyarlanırsa SE acısını çok fena şekilde çıkarır.

SONY'nin mp3 çalar markası olan Walkman'leri, telefon olarak uyarlandı, Walkman™ serisi çıktı. ama sonra Nokia N91 modelini çıkar, N91 hepsini fena halde ezdi (şuan için rakibi yok zaten)

SONY'nin kamera markası olan Cyber-shot'ları, telefon olarak uyarlandı, Cyber-shot™ serisi çıktı, ama sonra Nokia N73 modelini çıkardı, çoğu alandaki fotoğraf performansı N73 ezdi...

Eğer SONY Handy-cam™ Telefon çıkarırsa, bil ki Nokia yeni bir model çıkarır ve SE'a cevap niteliğinde bir video telefonu çıkarır

@Kursat, DVD kalitesinde video kaydı, optical zoom özelliği, GPS teknolojisi, 5 mp kamera, HI-FI ses kalitesi gibi özellikleri ilk kullanan firma Nokia mı? SE'mu?

Her telefon sorun çıkarabilir. Ben şimdiye kadar kullandığım hiçbir Nokia'da sorun yaşamadım. Kullanmasını bilmek lazım

ben telefon kameralarını hiç beyenmezdim ama burda bahsettiğin cyber shot olayı gerçekten çok değiştirmiş. k790 karşısında şuan için hiç bir telefon n73 hiç bişi diil yanında bırak ezmeyi yanına bile yaklaşamıyor. benim canon la yaptıklarımı aşağı yukarı adam k790 la yapıyor. birde makina a610 nerdeyse tam bi manuel makina. kamera konusunda nokia nın şuan için hiç bi özelliği bulunmuyor

• quote:

Orjinalden alıntı: oktayakgoz

quote:

quote:

Eğer Sony'nin patentinde bulunan HandyCam cep telefonlarına uyarlanırsa SE acısını çok fena şekilde çıkarır.

SONY'nin mp3 çalar markası olan Walkman'leri, telefon olarak uyarlandı, Walkman™ serisi çıktı. ama sonra Nokia N91 modelini çıkar, N91 hepsini fena halde ezdi (şuan için rakibi yok zaten)

SONY'nin kamera markası olan Cyber-shot'ları, telefon olarak uyarlandı, Cyber-shot™ serisi çıktı, ama sonra Nokia N73 modelini çıkardı, çoğu alandaki fotoğraf performansı N73 ezdi...

Eğer SONY Handy-cam™ Telefon çıkarırsa, bil ki Nokia yeni bir model çıkarır ve SE'a cevap niteliğinde bir video telefonu çıkarır

@Kursat, DVD kalitesinde video kaydı, optical zoom özelliği, GPS teknolojisi, 5 mp kamera, HI-FI ses kalitesi gibi özellikleri ilk kullanan firma Nokia mı? SE'mu?

Her telefon sorun çıkarabilir. Ben şimdiye kadar kullandığım hiçbir Nokia'da sorun yaşamadım. Kullanmasını bilmek lazım

ben telefon kameralarını hiç beyenmezdim ama burda bahsettiğin cyber shot olayı gerçekten çok değiştirmiş. k790 karşısında şuan için hiç bir telefon n73 hiç bişi diil yanında bırak ezmeyi yanına bile yaklaşamıyor. benim canon la yaptıklarımı aşağı yukarı adam k790 la yapıyor. birde makina a610 nerdeyse tam bi manuel makina. kamera konusunda nokia nın şuan için hiç bi özelliği bulunmuyor

Canon mu
    Sen kamera görmemişsin piyasadaki hiçbir telefonun fotoğraf kalitesi dijital fotoğraf makineleriyle karşılaştırılamaz. Hele hele Canon, Nikon, Panasonic, Fujifilm gibi markalarla aynı kefeye koymak tek kelimeyle komedi+katliam olur.

bir K790i ve bir Canon'un bir modelinden aynı yerin fotoğrafını çek, baskı al, aradaki fark dudak uçuklatıcımı desem, göz yaşartıcımı desem.. o kadar uçurumlarca fark var yani.
    bu elimizdeki telefonlar sadece tatminkar seviyede. Daha ötesinde değil

GSMarena sitesinin N73, D900 ve K790i foto karşılaştırmalarına bakmanı öneririm. N73 mü iyi K790i mi gör!
    N73'ün fotoğrafları daha başarılı bulunmuş ve aralarında çok bariz bir netlik farkı var. K790'da detaylar o kadar belirgin değil. N73 ise resmen göz gibi çok detaylı çekiyor...
    Netlik = N73
    Renk gerçekçiliği = K790i

K790i ve Canon heee, hiç güleceğim yoktu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nokia-fun -- 13 Haziran 2007; 14:52:17 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: oktayakgoz

quote:

quote:

Canon mu
    Sen kamera görmemişsin piyasadaki hiçbir telefonun fotoğraf kalitesi dijital fotoğraf makineleriyla karşılaştırılamaz. Hele hele Canon, Nikon, Panasonic, Fujifilm gibi markalarla aynı kefeye koymak tek kelimeyle komedi+katliam olur.
    bu elimizdeki telefonlar sadece tatminkar seviyede. Daha ötesinde değil

GSMarena sitesinin N73, D900 ve K790i foto karşılaştırmalarına bakmanı öneririm. N73 mü iyi K790i mi gör!
    N73'ün fotoğrafları daha başarılı bulunmuş ve aralarında çok bariz bir netlik farkı var. K790'da detaylar o kadar belirgin değil. N73 ise resmen göz gibi çok detaylı çekiyor...
    Netlik = N73
    Renk gerçekçiliği = K790i

bende senin gibi düşünüyordum telefonda kamera mı o da ne. hatta çok uzun süredirde kameralı telefon kullanmıyorum. ama musluktan düşen damlanın resmi ile alakalı bi topikte adamlar ne fan resimleri ne makrolar çekmiş bi bak istersen ben hala inanamıyorum ne biliyim kimsede yalancı demek istemem.

canon a610 bide ötekilerde değil. ama resimlere bi bak istersen bi telefondan hiç beklenmeyecek resimler bencehttp://forum.donanimhaber.com/m_14697105/mpage_2/key_//tm.htm#14772457

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktayakgoz -- 13 Haziran 2007; 14:54:23 >

• Bak onu inkar edemem. K790i'de sabitleme özelliği N73'ten çok daha sağlam. Musluktan akan su damlacığı, sürüş halinde olan bir arabanın tekerliği, son hızla dönen fanı.. K790i çok daha iyi yakalıyor. Sanki o an durmuş gibi.
    Sabitleme, azışıklı/gece performansı, renk gerçekçiliği konularda K790i daha iyidir.
    Netlik/detay, manzara çekimi, makro çekimi, gündüz çekimi konularında da N73 daha iyidir. Olay bu...
  • quote:

DVD kalitesinde video kaydı yapan cep telefonu daha üretilmedi. Gerçek ''high fidelity'' kalitesini biliyor musun? Çok pahalı ses sistemlerinden ya da kulaklıklardan bassediyorum.

quote:

arkadaşlar sony ericssonun 2 gun sonra yani cuma gunu kongresi var ve burada 2 yeni telefon tanıtılacak bunlarda bir taneside w990i gerçekten müthiş bir telefon
    genel özellikleri;
    -5 megapixel kamera
    -20xdigital zoom
    -dvd kalitesinde video kayıt
    -gps
    -2.kamera 1.3 mpx
    -8gb hafıza
    -3.5'' dokunmatik ekran
    -wi-fi
    görünüşü w610i yi andırıyor...

Günümüz teknolojisiyle bu tür özelliklerin hepsini içeren bir cep telefonu üretilebilir. Her şeyi zaman gösterecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 14 Haziran 2007; 16:29:02 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ..Knight..

quote:

DVD kalitesinde video kaydı yapan cep telefonu daha üretilmedi. Gerçek ''high fidelity'' kalitesini biliyor musun? Çok pahalı ses sistemlerinden ya da kulaklıklardan bassediyorum.

quote:

arkadaşlar sony ericssonun 2 gun sonra yani cuma gunu kongresi var ve burada 2 yeni telefon tanıtılacak bunlarda bir taneside w990i gerçekten müthiş bir telefon
    genel özellikleri;
    -5 megapixel kamera
    -20xdigital zoom
    -dvd kalitesinde video kayıt
    -gps
    -2.kamera 1.3 mpx
    -8gb hafıza
    -3.5'' dokunmatik ekran
    -wi-fi
    görünüşü w610i yi andırıyor...

Günümüz teknolojisiyle bu tür özelliklerin hepsini içeren bir cep telefonu üretilebilir. Her şeyi zaman gösterecek.

Biliyorum canım.. gerçek HI-FI ses kalitesi veren kulaklıklar 1500 YTL'ye kadar çıkıyor.
    DVD kalitesinde olmasa da hemen hemen DVD kalitesinde video çekebilen N93 ve N93i modelleri var. Yalnız sesi Sorruond olarak kaydetmediklerinden tamamen DVD kalitesinde değil. Ama görüntü DVD'ye çok yakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nokia-fun -- 13 Haziran 2007; 16:38:28 >

• quote:

Biliyorum canım.. gerçek HI-FI ses kalitesi veren kulaklıklar 1500 YTL'ye kadar çıkıyor.
    DVD kalitesinde olmasa da hemen hemen DVD kalitesinde video çekebilen N93 ve N93i modelleri var. Yalnız sesi Sorruond olarak kaydetmediklerinden tamamen DVD kalitesinde değil. Ama görüntü DVD'ye çok yakın

Görüntü çözünürlüğü ve kayıt formatı farkı da söz konusudur.
  • Bildiğim kadarıyla N93 ve N93i'de yüklü olarak gelen yazılımda çekilen videoları DVD'ye kaydediyor. Ama yanlış olabilir...
  •  yeni walkman dokunmatik ekran w990i (5mpx)

tasarım zaten dımdızlak ortada, peki ya arabirim, parmak ile kontrol edilebilcek kadar büyük ikon ve münüler.. bu size neyi hatırlatıyor...

hala n95 diyorsunuz.. bırakın o telefonu.

samsung E890, E898, F520, LG Prada, HTC touch....

tüm bunlar iphone geliyor diye..
  • quote:

Orjinalden alıntı: face1tr

yeni walkman dokunmatik ekran w990i (5mpx)

tasarım zaten dımdızlak ortada, peki ya arabirim, parmak ile kontrol edilebilcek kadar büyük ikon ve münüler.. bu size neyi hatırlatıyor...

hala n95 diyorsunuz.. bırakın o telefonu.

samsung E890, E898, F520, LG Prada, HTC touch....

tüm bunlar iphone geliyor diye..

Tabi ki İPhone'u hatırlatıyor

• waaaa süper bişey gibi duruyo ama fiyatıda bi okadar güzel olur bunun
  • bu telin tipi ve özellikleri harbiden böyleyse ki sanmıyorum
    o zman nokia korksun demiyorumçünkü fark çok
    nokiayı hiç sevmem ama olay böle
  • quote:

Telefon gerçek değildir. ya özellikleri gerçek değildir, ya kendisi

HİÇBİR MARKA PAZAR STRATEJİSİ GEREĞİ, DİĞER MODELLERİN SATIŞ RAKAMLARI ZARAR GÖRMESİN DİYE 4X4LÜK TELEFON YAPMAZLAR. MÜMKÜN DEĞİL!!!
    TELEFONLAR FARKLI SEGMENTLERE AYRILDI. MÜZİK İÇİN WALKMAN SERİSİ, N91, 5700, ROKR E SERİSİ VS.., KAMERA İÇİN "K" SERİSİ, N73, N90, N93İ VS.., VİDEO İÇİN N93, N93İ VS...
    HEPSİNİ BİR ARADA SUNAN BİR MODEL YOK, VE OLMAZ DA

eksik yok diyorsun al sana eksik; optik zoom yok,muhtemelen symbianda olmaz

• optic zoomla symbian'ın ne alaka
    n93 ve n93i de 3x optic zoom var ve symbian os 9.1
  • SE K790i/K800i fotoğraftaki renk doğruluğu açısından bir adım önde,Nokia N73 ise fotoğraftaki renklerin fazlaca canlı yansıtmasından dolayı renkler çok abartılı ve buda kaliteyi olumsuz etkiler.Gece fotoğrafı konusunda ise söylenecek pek fazla söz yok.Sony'nin video kaydı konusunda ne yapacağı belli değil,iyide olabilir kötü olabilir.Bu arada Nokia N91'de ise HI-FI ses kalitesi olduğundan ses daha yüksek çıkıyor ama bass konusunda genel üstünlük Walkman™ serisinde,Nokia N91'de bass günlendirici bulunurken Walkman™ serisinde ise Sony'nin MP3 çalarlara özel olarak geliştirdiği Mega Bass™ teknolojisi bulunuyor.

Düzenleme: Harf hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katze -- 13 Haziran 2007; 17:51:22 >
  • Walkman™ serisinin Mega Bass™ desteğini sunması birşeyi değiştirmiyor.
    N91'deki Bass güçlendirici seçeneği, Mega Bass™'tan daha güçlü bass veriyor. Hiç mi ikisinden müzik dinlemedin?
    N91 ve Walkman™ serisi karşılaştırılır mı hiç Allah aşkına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nokia-fun -- 13 Haziran 2007; 17:58:04 >
  • Walla süper olmuş ya. Ben çok beğendim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbs1905 -- 13 Haziran 2007; 17:59:23 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.