Şimdi Ara

yeni walkman dokunmatik ekran w990i (5mpx) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
3.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nedense bana gerçek gelmedi bu görüntüler
  • Bu düpedüz w610'un reklam afişine montaj,
    http://forum.donanimhaber.com/m_12159406/tm.htm bu linkde üst kısımlarda resmin orjinali var...
  • Baş parmağın olduğu kısma bakın, bi gariplik var orda, fake bu telefon

yeni walkman dokunmatik ekran w990i (5mpx)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sky__walker -- 14 Haziran 2007; 2:14:54 >

• n95 bence k800e yaklasamaz one oyle elini biraz oynatirsan gitti redimin kalitesi....
    ama video dersen nokia n95 tabi
  • cok bomba bisey. ama yarin buyuk ihtimalle n95 aliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sky__walker

nedense bana gerçek gelmedi bu görüntüler

%100 photoshop
  • quote:

Orjinalden alıntı: pininfarina

quote:

Orjinalden alıntı: triclaw

quote:

Orjinalden alıntı: Nokia-fun

Sadece N95 değil ki, hiçbir telefon N91 gibi ses veremiyor (gerek kalite, gerek yükseklik, bass, tiz, distortion vs..). Apple İpod nanoya eş ses veren tek cihaz N91'dir. Gerisi yalan...

PHI'ın dediği gibi kongrede tanıtılırsa bende ancak öylesi inanırım.

sanki ipod nano dünyanın en mükemmel müzik çaları gibi konuşmayın Allah aşkına...

N91'in audio çikiş katinda kullandigi devrenin (nokia bu microchip katlari sony gibi kendi tasarlamaz hazir referans cizimler olarak alir) t.h.d oraninin ("total harmonic distortion", toplam gurultu seviyesi) walkman serisinden cok daha yuksek oldugunu biliyormusun?

Walkman serisi cihazlar suan dünyanin en iyi ses/gurultu oranina sahip cihazlaridir. Gözünüzde büyüttügünüz i-pod'un imajdan baska hiç bir teknik ustunlugu yoktur. Ör W810i'nin t.h.d orani 0,005 iken (on binde beş) N91'de bu oran 0.05 (binde beş) civarindadir. Sony tum foto ve audio devre tasarimlarini yaklaşik yüz yillik tecrubesi ile çizer/tasarlar/dener ve geliştirir. Yoksa teknolojiyi bazilari gibi hazır almaz, ihtiyaci yoktur. Bir cihaza sadece alip carl zeiss lens koymakla bu işler olmaz ve olmuyor'da zaten. Önemli olan alt yapi teknoloji, ar-ge, bilgi, birikim ve tecrubedir. Bazen kucuk bir fark buyuk farklari yaratir. Evt carl zeiss dunyanın en iyi merceklerinden birisi ama zayif bir alt yapiya 10,000 dolarlik mercek koysanız nafile. Bugun bir K790'in neden cogu testlerde nokia'nin bir cok modelini ezip gectigi bu sekilde daha net anlaşilabilir. Bunun en buyuk endenlerinden biri de sony'nin yillik ar-ge çalişmalrina akittigi milyonlarca dolardir. Bir de nokia'nin ar-ge'ye en kadar butce ayirdigini arastirin?

Kisaca N91 ile walkman serisi cihazlari karşilaştirman hata olur. Yurtdişi professonel audio/sound forumlarini biraz araştirirsaniz bazi gercekleri daha iyi kawrarsiniz...

bravo hocam herkes tutturmuş ipod da ipod sanki matah bişeymiş gibi...alette teneke gibi ses var yani,ne anladım ben o işte.ha tamam karizmatik ona eyvallah ama sadece karizmayla da olmaz bu işler.yazı için teşekkürler,desteğin için de teşekkürler ben açtım sen genişletmişin

•  yeni walkman dokunmatik ekran w990i (5mpx)

• quote:

Orjinalden alıntı: BuZZLuCK

tamam bu kesin photoşop işte yok w990i falan
  • eğer gerçekse harika olur... w900i mi satıp bunu bile alabilirim
  • quote:

Walkman� serisinin Mega Bass� desteğini sunması birşeyi değiştirmiyor.
    N91'deki Bass güçlendirici seçeneği, Mega Bass�'tan daha güçlü bass veriyor. Hiç mi ikisinden müzik dinlemedin?
    N91 ve Walkman� serisi karşılaştırılır mı hiç Allah aşkına

ya birader ne kadar boş ve çok laf etmişin kafa şişirmekten başkabişi deil senin dediklerin

şu an senin telefonun fiyatı bir milyar iyibir kulaklık vermişlerdir eşek deiller ya

herhalde nokianın kulaklıkla tek müzik dinlenilebilen telefonuna sahibsin diğer nokialarla karşılaştırınca birşey zannetmişsin telefonu

n91 in foto kalitesi zannetmiyorum autofocus lu bir telefon kadar olsun (w810i-benim telefon)

ses ise alırsın sennheiser kulaklık biter.

senle hesap yapalım

n91 sadece 1milyarküsür

w810 (514ytl) + sennheiser kulaklık (90-100 ytl ortalama) + 2gb kart (120-150 ytl arası)(gerekirse 512mb yetio artıyor bile ) + boyut küçük +autofocus +symbian gibi yawaş deil = yaklaşık 800milyon

yani gereksiz gereksiz yorum yapmışın herhalde niye bu telefonu aldım demektesin içinden

çok büyük ve hantal düşürme paramparça olur dikkat et

çünkü n91 pantolon düşürenlerden

buna göre git kendi formunda n91 i tartış burası se forumu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcbaron -- 15 Haziran 2007; 1:42:26 >

• quote:

Orjinalden alıntı: bero

quote:

Walkman� serisinin Mega Bass� desteğini sunması birşeyi değiştirmiyor.
    N91'deki Bass güçlendirici seçeneği, Mega Bass�'tan daha güçlü bass veriyor. Hiç mi ikisinden müzik dinlemedin?
    N91 ve Walkman� serisi karşılaştırılır mı hiç Allah aşkına

ya birader ne kadar boş ve çok laf etmişin kafa şişirmekten başkabişi deil senin dediklerin

şu an senin telefonun fiyatı bir milyar iyibir kulaklık vermişlerdir eşek deiller ya

herhalde nokianın kulaklıkla tek müzik dinlenilebilen telefonuna sahibsin diğer nokialarla karşılaştırınca birşey zannetmişsin telefonu

n91 in foto kalitesi zannetmiyorum autofocus lu bir telefon kadar olsun (w810i-benim telefon)

ses ise alırsın sennheiser kulaklık biter.

senle hesap yapalım

n91 sadece 1milyarküsür

w810 (514ytl) + sennheiser kulaklık (90-100 ytl ortalama) + 2gb kart (120-150 ytl arası)(gerekirse 512mb yetio artıyor bile ) + boyut küçük +autofocus +symbian gibi yawaş deil = yaklaşık 800milyon

yani gereksiz gereksiz yorum yapmışın herhalde niye bu telefonu aldım demektesin içinden

çok büyük ve hantal düşürme paramparça olur dikkat et

çünkü n91 pantolon düşürenlerden

buna göre git kendi formunda n91 i tartış burası se forumu

eyvallah kardeşim son noktayı koymuşun.zaten daima kötü durumdakiler böle laf kalabalıklığı yaparak üste çıkmaya çalışır

• bol ebi model yok zaten o 8gb 3.2 mp w960i olarak tanıtıldı fake bu
  • ya şu nokıa-fun a çok gıcık kapmaya başlamıştım nooluyo anlamıyorum ki nakıa da nokıa ya nokıa kim daha dün piyasaya girmiş finlandiya üretimi mallarla bu işlere yıllarını vermiş japon sony mühendislerinin+1914 yıllarında dolma bahçe sarayı , wasintohn gibi yerlerde yıllarını bu işe vermiş bu yerlerin telekominikasyonunu sağlamış en büyük marka olan ericsson dan bahsediyoruz şimdi kendini savunmak için bi sürü laf tantanası yapacak işin yoksa dinle zaten söylediklerini fazla dikkate almıyorum
  • Nokia-fun w550 n91'den daha iyi ses veriyo denedim ben.Nokia telefonları tabiki yabana atılamaz ama sadece Türkiye'de yaygın olduğu için pahalı modllerini Türkiye'de tanıtıyor.SE'nin japonya'da satılan Türkiye'de satılmayan öyle dehşet modelleri varki Türkiye'ye makul bir fiyat ile gelse ve tanınsa kapış kapış gider.Hem ben SE'nin tvde pek reklamını görmedim.Nokia'nın ise baya reklamı var.Unutmaki çok reklam yapan kazanır.Yinede ben Sony gibi dev bir markayla Nokia'yı kıyaslamak istemiyorum.Sony tüm alanlarda ürün verdiği halde telefonda bu kadar başarılı olmuşsa söylenecek laf yok.
  • s.ericsson kontrolden çıktı adeta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chakra -- 15 Haziran 2007; 23:48:42 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: .TaneR.

s.ericsson kontrolden çıktı adeta

esp'de yok ki
  • quote:

Orjinalden alıntı: nolamaz

quote:

Orjinalden alıntı: .TaneR.

s.ericsson kontrolden çıktı adeta

esp'de yok ki

asr,abs, skr
    ne güne duruyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: BuZZLuCK

“Vay! anasını sayın seyirciler, bir gol daha yedik
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.