Şimdi Ara

yeni walkman dokunmatik ekran w990i (5mpx) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
3.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güzel kardeşim Mega Bass™ birşeyi değiştirmiyorsa o zaman herkes boşuna Walkman™ serisinden telefon almış,normal bass ile Mega Bass arasında çoook fazla ses kalitesi ve bass farkı var ayrıca ekstradan stereo genişletme özelliği kazanıyor.Benim arkadaşımda K790i vardı ve sırf Mega Bass™ yüzünden K750i aldı ve inanki çok rahatladı,dünyalar resmen onun oldu.Ayrıca Nokia N91'ide denedim hemde aynı şarkı ile hatta şarkının adı Mahsun Kırmızıgül - Dinle şarkısıydı.Bu arada N91'i HD-215 ile denerken K750i'yi HPM-70 ile denedim farka bak,yani düşün.
  • ıyyyyyyyyykk o şarkıyı dinleyeceğime telefonu satarım daha iyi
    Haklısın kardeşim. Ama şu var; N91 güçlü bass veriyor, ama Walkman serisindeki Mega Bass temiz bass veriyor. Sonuçta ikiside güçlü bass veriyor
    K750i ile N91'i karşılaştırıyorsun dostum yaaBence her an Uzman mobillikten atılabilirsin
    Hele bir de HD-215 kulaklıkla HPM-70 bir mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nokia-fun -- 13 Haziran 2007; 18:37:49 >

• arkadaslar ben daha önceden k750 kullandım we megabass süperdi gercekten temiz ve güclü bass veriodu ama olay biraz deişmiş simdi w950 aldım megabass tamam daha ii bass werio ama bass anında müzik iyice kısılıo yani neredeyse anlayamıoruM
    insalah anlatabilmisimdir ama sonuc olarak
    NERDE O ESKİ NESİL SONYERİCSSONLAR...
  • fake degilse 10 numara cihaz diyorum.
    se evladiyelik cihazlar mı yapıyor nedir.
  • ee 2 tane tanıtcakmış diğeri ne acaba???
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nokia-fun

optic zoomla symbian'ın ne alaka
    n93 ve n93i de 3x optic zoom var ve symbian os 9.1

sen yukarıdaki telefon veya özellikleri gerçek değildir demişsin,yani sonyericsson böyle eksiksiz bir telefon yapmaz demek istemişsin,bende eksikleri belirttim(optik zoom-symbian v.s.)yani buda 4*4'lük bir telefon değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katibim -- 13 Haziran 2007; 19:36:26 >
  • saymbian bi eksik deyilki
  • işte ya i-phone'a rakip sony ericsson ve nokia iş başında
  • acep nokia ve se iphoneye rakip çıkarırlarsa adı ne olur... bence

nokia: nophone
    se: isony
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Katze

Eğer Sony'nin patentinde bulunan HandyCam cep telefonlarına uyarlanırsa SE acısını çok fena şekilde çıkarır.

SONY'nin mp3 çalar markası olan Walkman'leri, telefon olarak uyarlandı, Walkman� serisi çıktı. ama sonra Nokia N91 modelini çıkar, N91 hepsini fena halde ezdi (şuan için rakibi yok zaten)

SONY'nin kamera markası olan Cyber-shot'ları, telefon olarak uyarlandı, Cyber-shot� serisi çıktı, ama sonra Nokia N73 modelini çıkardı, çoğu alandaki fotoğraf performansı N73 ezdi...

Eğer SONY Handy-cam� Telefon çıkarırsa, bil ki Nokia yeni bir model çıkarır ve SE'a cevap niteliğinde bir video telefonu çıkarır

@Kursat, DVD kalitesinde video kaydı, optical zoom özelliği, GPS teknolojisi, 5 mp kamera, HI-FI ses kalitesi gibi özellikleri ilk kullanan firma Nokia mı? SE'mu?

Her telefon sorun çıkarabilir. Ben şimdiye kadar kullandığım hiçbir Nokia'da sorun yaşamadım. Kullanmasını bilmek lazım

Muhauauaha Gülüyorum hatırlıyorumda nokia bi 6600 çıkardıda g*tü b*klu sx1 her alanda ters oturtup düz çakmıştı saçma saçma konusma bi k750i varki nokia nın Tüm 2mp lerine hala çakıyo bi megabass ı varki sen nokiada rüyanda gör

sen ne diyon puhuho

• quote:

Sadece N95 değil ki, hiçbir telefon N91 gibi ses veremiyor (gerek kalite, gerek yükseklik, bass, tiz, distortion vs..). Apple İpod nanoya eş ses veren tek cihaz N91'dir. Gerisi yalan...

PHI'ın dediği gibi kongrede tanıtılırsa bende ancak öylesi inanırım.

sanki ipod nano dünyanın en mükemmel müzik çaları gibi konuşmayın Allah aşkına...
  • quote:

Orjinalden alıntı: triclaw

quote:

Sadece N95 değil ki, hiçbir telefon N91 gibi ses veremiyor (gerek kalite, gerek yükseklik, bass, tiz, distortion vs..). Apple İpod nanoya eş ses veren tek cihaz N91'dir. Gerisi yalan...

sanki ipod nano dünyanın en mükemmel müzik çaları gibi konuşmayın Allah aşkına...

N91'in audio çikiş katinda kullandigi devrenin (nokia bu microchip katlari sony gibi kendi tasarlamaz hazir referans cizimler olarak alir) t.h.d oraninin ("total harmonic distortion", toplam gurultu seviyesi) walkman serisinden cok daha yuksek oldugunu biliyormusun?

Walkman serisi cihazlar suan dünyanin en iyi ses/gurultu oranina sahip cihazlaridir. Gözünüzde büyüttügünüz i-pod'un imajdan baska hiç bir teknik ustunlugu yoktur. Ör W810i'nin t.h.d orani 0,005 iken (on binde beş) N91'de bu oran 0.05 (binde beş) civarindadir. Sony tum foto ve audio devre tasarimlarini yaklaşik yüz yillik tecrubesi ile çizer/tasarlar/dener ve geliştirir. Yoksa teknolojiyi bazilari gibi hazır almaz, ihtiyaci yoktur. Bir cihaza sadece alip carl zeiss lens koymakla bu işler olmaz ve olmuyor'da zaten. Önemli olan alt yapi teknoloji, ar-ge, bilgi, birikim ve tecrubedir. Bazen kucuk bir fark buyuk farklari yaratir. Evt carl zeiss dunyanın en iyi merceklerinden birisi ama zayif bir alt yapiya 10,000 dolarlik mercek koysanız nafile. Bugun bir K790'in neden cogu testlerde nokia'nin bir cok modelini ezip gectigi bu sekilde daha net anlaşilabilir. Bunun en buyuk endenlerinden biri de sony'nin yillik ar-ge çalişmalrina akittigi milyonlarca dolardir. Bir de nokia'nin ar-ge'ye en kadar butce ayirdigini arastirin?

Kisaca N91 ile walkman serisi cihazlari karşilaştirman hata olur. Yurtdişi professonel audio/sound forumlarini biraz araştirirsaniz bazi gercekleri daha iyi kawrarsiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pininfarina -- 13 Haziran 2007; 22:41:42 >

• quote:

Orjinalden alıntı: pininfarina

quote:

Orjinalden alıntı: triclaw

quote:

N91'in audio çikiş katinda kullandigi devrenin (nokia bu microchip katlari sony gibi kendi tasarlamaz hazir referans cizimler olarak alir) t.h.d oraninin ("total harmonic distortion", toplam gurultu seviyesi) walkman serisinden cok daha yuksek oldugunu biliyormusun?

Walkman serisi cihazlar suan extreme mp-3 cihazlari haric dünyanin en iyi ses/gurultu oranina sahip cihazlaridir. Ör W810i'nin t.h.d orani 0,005 iken (on binde beş) N91'de bu oran 0.05 (binde beş) civarindadir. Sony tum foto ve audio devre tasarimlarini yaklaşik yüz yillik tecrubesi ile çizer/tasarlar/dener ve geliştirir. Yoksa teknolojiyi bazi firmalar gibi hazır almaz. Bir cihaza sadece alip carl zeiss lens koymakla bu işler olmaz ve olmuyor'da zaten. Önemli olan alt yapi teknoloji, bilgi, birikim ve tecrubedir. Bazen çok kucuk bir fark buyuk farklar tyaratir. Evt carl zeiss dunyanın en iyi emrceklerinden birisi ama zayif bir alt yapiya 10,000 dolarlik mercek koysanız nafile. Bugun bir K790'in neden cogu testlerde nokia'nin bir cok modelini ezip gectigi bu sekilde daha net anlaşilabilir.

Kisaca N91 ile walkman serisi cihazlari ile karşilaştirman hata olur. Yurtdişi professonel sound forumlarini biraz araştirirsaniz bazi gercekleri daha iyi kawrarsiniz...

walla hocam tam kapak niteliğinde yazmışsın eline sağlık :)

• süpermiş ya ama fiyatıda ona göre olacak tabi
  • böyle bir cihaz varsa eğer mutlaka symbian vardır
  • eğer bu telefon çıkacaksa n95 e bi nebze darbe vurabilir ama symbian olmayacağın var sayaral - bir puan la piyasaya girecektir fiyatıdan n95 den daha yüksek olacağını sanamıyorum
  • Görünümü begendim özelliklerde buysa eger kaliteli telefonlar istedigim teller geliyor demektir.
  • Telefon gerçek büyük ihtimal

yeni walkman dokunmatik ekran w990i (5mpx)

yeni walkman dokunmatik ekran w990i (5mpx)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EstrEmO -- 13 Haziran 2007; 23:46:56 >

• Çok şık telefon. Özelliklerine diyecek bişey bulamıyorum zaten.. Sony Ericsson
  • bu kadında baya unlu oldu w 610 bu kadını kulandılar yandan gorunusu w 610 aynı gercekten hos telefon yapmıslar 4 4 luk
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.