arkadaşlar 3 aylık WD caviar black 750 gb diskimde bilgisayarda donmalar olması üzerine hd tunede taratınca bad sectör çıktı elektroword den almıstım nereye vermem gerekir kolay yolu nedir bu işin teşekkürker
inanamıyorum ya elimde 3 tane seagate ve 3 tane wd var wdlerin 3de hd tunede hata verirken seagatelerde hata yok 3-4 yıllık diskler hemde okadar sürekli pcde ve usb bağlı olarak çalışmasına rağmen daha yeni wd caviar black 3 aydır pcde nerdeyse okadar iyi baktım çalışırken kasayı hareket daha ettirmemişimdir pc şuan zor çalışıyor hiçr bir program açılmıyor ankarada servisi neresidir yada aldıgım elektrowordemi vereyim iyigünler
oha daha ilk başlarda o kadar bulmuşsa sonlara doğru uçar bu hdd sana tavsiyem bilgilerini al hddn gidici yolla garantiye
quote:
Orijinalden alıntı: xLasper
oha daha ilk başlarda o kadar bulmuşsa sonlara doğru uçar bu hdd sana tavsiyem bilgilerini al hddn gidici yolla garantiye
cevabın için teşekkürler ,zamanında yedekleri almıştım o konuda sıkıntım yokda tek sıkıntı diski nereye vermem gerektiği bilen tecrübesi olan varsa yazarsa sevinirim
quote:
Orijinalden alıntı: spartakuez
quote:
cevabın için teşekkürler ,zamanında yedekleri almıştım o konuda sıkıntım yokda tek sıkıntı diski nereye vermem gerektiği bilen tecrübesi olan varsa yazarsa sevinirim
nerden aldıysan göndereceksın paşa paşa değişirler electro wordl almışsan gönder adreslerine basit yani
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: spartakuez
quote:
nerden aldıysan göndereceksın paşa paşa değişirler electro wordl almışsan gönder adreslerine basit yani
teşekkürler sorun tamamen çözüldü
ov. kendini yemiş hdd smart ekranınıda çekseydiniz keşke
quote:
Orijinalden alıntı: Kardelen G.
ov. kendini yemiş hdd smart ekranınıda çekseydiniz keşke
evet malesef kendini yemişti fakat bi süpriz yapıp kendini geri çıkardı şuan diskde badsectör yok ama rivayete göre araştırdığım kadarıyla güvenmemek lazımmış heran gidici olabilirmiş bekliyoruz bakalım şimdilik..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme