Şimdi Ara

Yeni Wolverine kim olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar Marvel evrenin en sevilen karakteri için kritik bir dönemdeyiz, efsane şekilde karakterin bir dönemini tamamlayan Hugh Jackman emekli oldu bu rolden, son filmde ölümünü izlemiştik ama çılgın Deadpool umuz zaman çizgisini bozdu karşımızda yepyeni bir Wolverine hikayesi olacak gibi...Ayrıca X-Men in tüm haklarıda Disneye geçtiği için Wolverin i baştan yaratmaları kaçınılmaz görünüyor

X-Men filmlerinin yapımcısı Simon Kinberg şöyle diyor "Hugh Jackman X-Men dünyasına katıldığında müzikal tiyatrodan gelen ve tanınmayan Avustralyalı bir oyuncuydu. Bence yeni Wolverine’in için en iyi tercih yeni birilerini keşfetmek olacaktır"

Bencede güzel fikirmiş arkadaşlar peki sizin aklınızda varmı birileri yada başka duyumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 3 Haziran 2019; 12:35:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hugh dan başkası üvey anne gibi olur benim için. Evde olmasına sesimi çıkarmam ama asla da gerçeğinin yerine koyamam. Üşüyoruz logan reyiz

• quote:

Orijinalden alıntı: porsche911gt2

Hugh dan başkası üvey anne gibi olur benim için. Evde olmasına sesimi çıkarmam ama asla da gerçeğinin yerine koyamam. Üşüyoruz logan reyiz
    Orası doğru tabi adam 17 senesini vermiş karaktere, Guinnes rekorlar kitabınada girdi dahada çıkmaz😊

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 3 Haziran 2019; 14:4:52 >
  • Deadpool filmindeki after credit sahnelerinin sadece komiklik olsun diye koyulduğunu düşünüyorum, hikayeye bir etkisi yoktur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bobsantino

Deadpool filmindeki after credit sahnelerinin sadece komiklik olsun diye koyulduğunu düşünüyorum, hikayeye bir etkisi yoktur.
    After credits le alakası yokki, Gelecekten gelen Cable karekteri geçmişte kalıyor filmin sonunda, amacıda gelecekte yaşanacak Logan filmindeki kötü olayları Prof X in herkesi yok etmesini falan engellemek aslında haliylen çizgi değişiyor

• Keskin yüz hatları olan, saç sakal yakışacak bir oyuncu yüzü düşünüyorum ama Hugh Jackman ile kıyaslamaya gidiyor aklım. Kimseyi yakıştıramıyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: evohan

After credits le alakası yokki, Gelecekten gelen Cable karekteri geçmişte kalıyor filmin sonunda, amacıda gelecekte yaşanacak Logan filmindeki kötü olayları Prof X in herkesi yok etmesini falan engellemek aslında haliylen çizgi değişiyor

Alıntıları Göster
    Deadpool filmlerini ciddiye almadan izleyeceksin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu silah yeni galiba :D
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben adını unuttum hobbitte ki thorini oynayan eleman oynayacak, düşünülenler arasında diye duymuştum ama çok zayıf bir desikoduydu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-61C3BA498

Deadpool filmlerini ciddiye almadan izleyeceksin

Alıntıları Göster
    Deadpool filmleri ile x men zamam çizgisin tekrar değişti söylenmişti zaten, hernekadar apsürt filmler olsada seri içinde yer alıyor olaylar

Wolverine öldü artık rol almıycak fimlerde diye düşünmüyorsunz herhalde 😊

• yanlış hatırlamıyorsam keanu reeves'in adı da gündeme gelmişti. kendi adıma söylim olursa süper olur.
  • Tom Hardy.

Efsane olur bence, hem boyu posu uygun hem tipi uygun, hem çok iyi aktör, ama yaşı fazla biraz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rodin

Tom Hardy.

Efsane olur bence, hem boyu posu uygun hem tipi uygun, hem çok iyi aktör, ama yaşı fazla biraz.
    Yeni wolverine in yaşı max 30 olur çünkü bu rolü uzun yıllar oynayacak mcu da

Ayrıca ne Tom hardy ne de keanu reeves tip olarak hiç uymaz Hugh jackmandan sonra

• quote:

Orijinalden alıntı: evohan

Deadpool filmleri ile x men zamam çizgisin tekrar değişti söylenmişti zaten, hernekadar apsürt filmler olsada seri içinde yer alıyor olaylar

Wolverine öldü artık rol almıycak fimlerde diye düşünmüyorsunz herhalde 😊

Alıntıları Göster
    Hugh jackman in wolverine i öldü mcu da mutlaka bir wolverine göreceğiz(herhalde bu da bir 7 -8 seneyi bulabilir) ama foxun x men evreninde bir daha görmeyiz çünkü Hugh jackmandan sonra hepimiz afallariz

X men evreninde ise geçmişte wolverine hala yaşıyor fox un x men evreni ise dark phoenix ile bitiyor belki Hugh jackman dark phoenix de bir cameo yapabilir gecenlerde instagramda #cameo paylaşımı yapmıştı

• quote:

Orijinalden alıntı: G1903K

Keskin yüz hatları olan, saç sakal yakışacak bir oyuncu yüzü düşünüyorum ama Hugh Jackman ile kıyaslamaya gidiyor aklım. Kimseyi yakıştıramıyorum.
    İşte bu yüzden en temizi yola dafne keen (x23) ile devam etmek umarım Kevin feige bu kızı değerlendirir mcuda

wolverine Hugh jackmandan sonra kim oynarsa oynasin afallariz

• Onu da Robert Pattinson oynasın

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-61C3BA498

Hugh jackman in wolverine i öldü mcu da mutlaka bir wolverine göreceğiz(herhalde bu da bir 7 -8 seneyi bulabilir) ama foxun x men evreninde bir daha görmeyiz çünkü Hugh jackmandan sonra hepimiz afallariz

X men evreninde ise geçmişte wolverine hala yaşıyor fox un x men evreni ise dark phoenix ile bitiyor belki Hugh jackman dark phoenix de bir cameo yapabilir gecenlerde instagramda #cameo paylaşımı yapmıştı

Alıntıları Göster
    Fox un x men evreni diye bişey kalmadıki disneye geçti o evren zaten disneyde aynı yapı ile mcu ya katmak istiyor yani wolverinin ölmediği bir senaryo var halen

Disney 7 8 sene wolverine kullanmayacak ha buna kim inanırki 😊

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 4 Haziran 2019; 12:15:40 >

• Jon Bernthal olsun isterim ama o da 42 yaşında.
  • Hugh Jackman dan sonra başka oyuncular çok sırıtır bence.Bir oyuncunun bir role bu kadar uyduğu başka bir oyuncu görmüş değilim.
  • Henry Cavill diyolar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: haklısın toprAAm

Henry Cavill diyolar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.