Şimdi Ara

YENİ X3 1.6 SATIŞA SUNULDU (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
303
Cevap
9
Favori
25.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TechZone

quote:

Orijinalden alıntı: eczman2000

Gördüğün gibi kafayı kaşımışım
    Ben de hanımın 1 serisini x1 le değiştirsek mi diyorum..
    sdrive tabiki :)))

sakın... X1 ile neredeyse aynı fiyata geliyor X3 LCI diyebiliriz.. ya şu andaki kampanyalarından indirimlerinden bahsetmiyorum.. Bundan 5 ay önceki indirimsiz fiyatları aynıydı X1'in.. artı yeni kasa geliyor, maceraya gerek yok..

ha yok ben ayrıca kaşınıyorum dersen abi , o farkı üstüne koyup kendine Discovery 4 al.. 1 serisini de satma.. bir sonraki 1 serisini aldığım duyumlara göre (Almanya merkezli duyumlar) enine motor & önden çekiş yapacaklarmış, en değerli kasa F20 olacak.. değerlenir

110 bin gibi bir rakama veriyorlar x1 i.türkiye paketi üstüne special edition+metalik boya var.
    Disco3 yetiyor da artıyor bile.İkizler büyüsün aynen şut.Bu araçlar bana göre değil.
    Kendime 3 Gt yada ikinci el 5 gt düşünürüm o zaman.

• X3 sDrive 1.6 Fiyat tahmini;

- 520d 183 HP................227 ktl
    - 520i 170 HP ...............158 ktl
    -----------------------------------
    - X3 XDrive2.0d..............216 ktl
    - X3 s Drive 170HP...........X ktl

Hadi bakalım X i tahmin edin?
  • quote:

hiçbir BMW'mi sentetik deri koltuk ile almadim.. kimseye de tavsiye etmedim.. nasil oturuyorsunuz o nefes almayan koltuklarda, nasil kiciniz sirtiniz terlemiyor (ki terlememesi mumkun degil cunku hava almiyor) ben anlamis degilim arkadas.. en ideali dakotadir.. X grubunda nevada'ya karsilik gelir.. ama ozellikle tavsiye isteyen olursa nappa deri & konfor koltuk derim ben...

Kesinlikle çok haklısınız sentetic koltuklar çok konforsuz farkı neyse verip sentetic deri almamak lazım. Bir de yakıt tüketimi x3 için çok fazla olabilir x1 bile İzmir'de 10 lt yakıyor, x3 iki tona yakın ağırlıkta bir araç 12-13 lt ortalamayı görür gibi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 520 İ 170 hp motorun aynısının kullanılacağını tahmin ediyorum.
    Dolayısı ile 520 İ ile benzer + - 0.5 lt yakıt tüketimi bekliyorum.
    Görecez bakalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vires

quote:

hiçbir BMW'mi sentetik deri koltuk ile almadim.. kimseye de tavsiye etmedim.. nasil oturuyorsunuz o nefes almayan koltuklarda, nasil kiciniz sirtiniz terlemiyor (ki terlememesi mumkun degil cunku hava almiyor) ben anlamis degilim arkadas.. en ideali dakotadir.. X grubunda nevada'ya karsilik gelir.. ama ozellikle tavsiye isteyen olursa nappa deri & konfor koltuk derim ben...

Kesinlikle çok haklısınız sentetic koltuklar çok konforsuz farkı neyse verip sentetic deri almamak lazım. Bir de yakıt tüketimi x3 için çok fazla olabilir x1 bile İzmir'de 10 lt yakıyor, x3 iki tona yakın ağırlıkta bir araç 12-13 lt ortalamayı görür gibi.

X1'in 16i sDrive'ı, N20 motor kadar verimli bir motor değil ne yazık ki.. o yüzden ben hiç 12 - 13lt yakacağını düşünmüyorum..

katalog değerlerini tutturan bir adamım ben yıllardır.. Basan düşünsün artık

• X3 'ün ortalama yakıt tüketimi 7.0 (Katalog değerleri)

x1 in ise 7.3
    Katalog değerlerine bakacak olursak X3 ile X1 hemen hemen aynı yakıyor.
    Benim öngörüm 10-11 litre yakacağı yönünde, diğer otomatik benzinli SUV'lara bakacak olursak katalog değerleri 11'den yüksek
  • mazaik M kullanıcısına yanıt
    175k
  • arkadaşım X1 sDrive 16i 143bg.. F20 116i 136bg olmasına rağmen X1 daha hantal..

X3 sDrive 20i 170bg N20 kodlu motora sahip.. aralarındaki fark cidden çok büyük.. X3 ile her türlü katalog verisi tutturulur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 16 Mayıs 2014; 3:18:29 >
  • wikipedia'ya göre f20 ve f30'da kullanılan motor.

http://en.wikipedia.org/wiki/BMW_N13#BMW_N13 (2014-present BMW F25 X3 sDrive20i Turkish Market)

bmw 3 serisi 1480 kg rüzgar direnci 0.26 cw

x3 1800 kg 0.35 cw
  • 520d liste fiyatı ile 520i liste fiyatı arasında 227-158 = 69 K tl fark var.
    Aynı farkın X3 2.0 d ile X3 s Drive arasında korunduğunu varsayar isek 216 - 69 = 147 K tl olmalı X drive olmaması da çabası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustyyyy13

neredeyse x1 o dediğin fiyatlara veriyorlar x3 ü nasıl almayı düşünüyorrsunz peki bu arac yıl sonu ne olur euro güzel gidiyor kampanyalarla falan 130a düşme sansı varmı

Ötv.siz fiyatından bahsediyorum , sanırım engelli indirimi var arkadaşımızın .
    syg
  • lahonda L kullanıcısına yanıt
    yanlış anlamısım benimde engelli indirimim var bakalım hayırlısı güzel bi araç alalım artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Manhattan

wikipedia'ya göre f20 ve f30'da kullanılan motor.

http://en.wikipedia.org/wiki/BMW_N13#BMW_N13 (2014-present BMW F25 X3 sDrive20i Turkish Market)

bmw 3 serisi 1480 kg rüzgar direnci 0.26 cw

x3 1800 kg 0.35 cw

Kagit ustunde teklik veriler ayni ama 520i'deki motor ile bnm 116i de ki motor tasarim ve yapisal olarak ayni degil..

birde wikipedia bu konuda yetkili merci degil.. herkes her telden yaziyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 16 Mayıs 2014; 16:00:00 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• suna bakmanizda fayda var..

http://en.m.wikipedia.org/wiki/BMW_N20

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vikipedia ya göre;

N13 B16 1598 cc 170 PS (4800 RPM ), 250 Nm ( 1500 RPM ) Halen 118i, ve 320ied de kullanılıyor.
    N20 B16 1598 cc 170 PS (5000 RPM ), 250 Nm ( 1500 RPM ) Halen 520İ de kullanılıyor.
    Teknik verileri benzer olmakla beraber motor blokları farklı.

BMW risk almayıp 520i gibi ağır kasada N20 kodlu motoru kullanmış, buradan hareketle X3 s Drive da N20 olabilir???
  • N20 zaten X3 sDrive 20i (1.6lt)

• N13

YENİ X3 1.6 SATIŞA SUNULDU

N20

YENİ X3 1.6 SATIŞA SUNULDU

• mazaik M kullanıcısına yanıt
    Type Value
    VIN W**********************
    Type code WW11
    Type X3 SDRIVE20I (EUR)
    E series F25 ()
    Series X
    Type GEFZG
    Steering LL
    Doors 5
    Engine N20
    Displacement 1.60
    Power 125
    Drive HECK
    Transmission AUT
    Colour ALPINWEISS 3 (300)
    Upholstery SENSATEC 1/BEIGE (KCB4)
    Prod.date 2014-04-03

Siparişini verdiğim aracı vin kodundan sorguladığımda motorunun N20 olduğu görülüyor
  • Sn isatil,
    Bilgi için teşekkürler. N20/N13 tartışması sona ermiştir.
    Mümkün ise baz donanım ( Türkiye paketi ) fiyatını paylaşabilirmisiniz.
    Bir de teknik verilerine nasıl ulaşabiliriz siz de var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mazaik -- 16 Mayıs 2014; 20:22:44 >
  • 2000cc s drive 184 hp yakit tuketimi sehir ici 9-9.9 litre. 170 hp sdrive daha az yakacaktir.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.