Şimdi Ara

YENİ X3 1.6 SATIŞA SUNULDU

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
303
Cevap
9
Favori
25.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Makyajlı kasa X3 sDrive20i almayı düşünen arkadaşlar araç siparişleri açılmış olup, ay sonu itibariyle teslimat yapılacakmış.
    Ben siparişimi ve kaparomu verdim.

• Hayirli olsun, fiyatlar ne civarda acaba? Mumkunse full siparis formunu buraya koyabilir misiniz bilgilenmek acisindan.
  • demirhans kullanıcısına yanıt
    ÖTV siz fiyat aldım. Tam fiyatı nedir bilemiyorum.

Türkiye paketi+ Exclusive+bej sentetik deri döşeme
  • Bu arada İndirim oranları belli değil. Satış temsilcisi haftaya belli olacağını söyledi.

• Tesekkurler, donanim gayet yeterli gorunuyor, fiyat 124.000 * 1.45 mi olacak bu durumda otv ile ? 180.000 gibi bi rakam ediyor. Biraz daha inerler sanirim.
    Tekrar hayirli olsun.
  • demirhans kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler..

indirim oranı %3 olarak belirlenmiş.

indirimli fiyatı 172.000 TL
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Honor Magic V3/Vs3 [ANA KONU]
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • BMW 520i Almanya'da 39900 Euro'dan başlıyor. X3 ise 37200 Euro'dan başlıyor.
    TR fiyatları BMW 520i=158k
    BMW X3 1.6=154k

Fiyatı 5000TL kadar fazla görünüyor. Baz fiyat olarak 150k olmalıydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barış26 -- 13 Mayıs 2014; 23:56:17 >
  • Hayırlı olsun birebir aynı özellikte ki x1'i 5 ay önce 115'e almıştım (ısıtmalı-hafızalı koltuk paketli) x3 çok daha güzel bence aldığım zamanlarda bu motor seçeneği olsaydı düşünürdüm kesin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • X3 sDrive 1.6 teknik özelliklerine hangi siteden bakabilirim. Sanırın Yunanistanda satışına başlandı ama sitesinde görünmüyor.
  • mazaik M kullanıcısına yanıt
    x3 güzel olurda ağır araba daha fazla nakit para lazım o kadar çıkmaz evlilik olayı girecek işe cok sıkısırım almak isterdm ama yas 27 f30 daha sık durur bi sportline yada luxury muhtesem olur hayırlısı
  • Önce yuva sonra araba
    Hayırlı ise olsun
  • Evlendikten sonra 520i almayı planlıyordum ama X3 daha mantıklı gelmeye başladı..

• Liste fiyatına göre türkiye girişi 32000-eur olmalı , 5000-eur exl. paket ; 492 sensatec ise %3 indirim ile anahtar teslim 121.000-tl eder ötv.siz..
  • lahonda L kullanıcısına yanıt
    neredeyse x1 o dediğin fiyatlara veriyorlar x3 ü nasıl almayı düşünüyorrsunz peki bu arac yıl sonu ne olur euro güzel gidiyor kampanyalarla falan 130a düşme sansı varmı
  • hiçbir BMW'mi sentetik deri koltuk ile almadim.. kimseye de tavsiye etmedim.. nasil oturuyorsunuz o nefes almayan koltuklarda, nasil kiciniz sirtiniz terlemiyor (ki terlememesi mumkun degil cunku hava almiyor) ben anlamis degilim arkadas.. en ideali dakotadir.. X grubunda nevada'ya karsilik gelir.. ama ozellikle tavsiye isteyen olursa nappa deri & konfor koltuk derim ben...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TechZone

Evlendikten sonra 520i almayı planlıyordum ama X3 daha mantıklı gelmeye başladı..

sDrive mı alacaksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eczman2000 -- 15 Mayıs 2014; 14:28:45 >
  • neden herkes aynı tepkiyi veriyor?

sDrive alınca ne olacak abi? arkadan itişli olur, xDrive olup dört çeker ile dağa bayıra vuramayız ki bu X3'ü..

ayrıca arkadan itiş candır :D

birde ben sürekli ECO PRO'da sakin kullanan bir adamım.. hala hızdan hevesini alamayan koca çocuklar gitsin 35d xDrive alsın.. Napim?

• Gördüğün gibi kafayı kaşımışım
    Ben de hanımın 1 serisini x1 le değiştirsek mi diyorum..
    sdrive tabiki :)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: eczman2000

Gördüğün gibi kafayı kaşımışım
    Ben de hanımın 1 serisini x1 le değiştirsek mi diyorum..
    sdrive tabiki :)))

sakın... X1 ile neredeyse aynı fiyata geliyor X3 LCI diyebiliriz.. ya şu andaki kampanyalarından indirimlerinden bahsetmiyorum.. Bundan 5 ay önceki indirimsiz fiyatları aynıydı X1'in.. artı yeni kasa geliyor, maceraya gerek yok..

ha yok ben ayrıca kaşınıyorum dersen abi , o farkı üstüne koyup kendine Discovery 4 al.. 1 serisini de satma.. bir sonraki 1 serisini aldığım duyumlara göre (Almanya merkezli duyumlar) enine motor & önden çekiş yapacaklarmış, en değerli kasa F20 olacak.. değerlenir

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.