Bildirim
YENİ X3 1.6 SATIŞA SUNULDU
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hayirli olsun, fiyatlar ne civarda acaba? Mumkunse full siparis formunu buraya koyabilir misiniz bilgilenmek acisindan. -
ÖTV siz fiyat aldım. Tam fiyatı nedir bilemiyorum.
Türkiye paketi+ Exclusive+bej sentetik deri döşeme -
Bu arada İndirim oranları belli değil. Satış temsilcisi haftaya belli olacağını söyledi. -
-
Tesekkurler, donanim gayet yeterli gorunuyor, fiyat 124.000 * 1.45 mi olacak bu durumda otv ile ? 180.000 gibi bi rakam ediyor. Biraz daha inerler sanirim.
Tekrar hayirli olsun. -
Teşekkürler..
indirim oranı %3 olarak belirlenmiş.
indirimli fiyatı 172.000 TL -
BMW 520i Almanya'da 39900 Euro'dan başlıyor. X3 ise 37200 Euro'dan başlıyor.
TR fiyatları BMW 520i=158k
BMW X3 1.6=154k
Fiyatı 5000TL kadar fazla görünüyor. Baz fiyat olarak 150k olmalıydı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barış26 -- 13 Mayıs 2014; 23:56:17 > -
Hayırlı olsun birebir aynı özellikte ki x1'i 5 ay önce 115'e almıştım (ısıtmalı-hafızalı koltuk paketli) x3 çok daha güzel bence aldığım zamanlarda bu motor seçeneği olsaydı düşünürdüm kesin.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
X3 sDrive 1.6 teknik özelliklerine hangi siteden bakabilirim. Sanırın Yunanistanda satışına başlandı ama sitesinde görünmüyor. -
x3 güzel olurda ağır araba daha fazla nakit para lazım o kadar çıkmaz evlilik olayı girecek işe cok sıkısırım almak isterdm ama yas 27 f30 daha sık durur bi sportline yada luxury muhtesem olur hayırlısı -
Önce yuva sonra araba
Hayırlı ise olsun -
Evlendikten sonra 520i almayı planlıyordum ama X3 daha mantıklı gelmeye başladı..
Liste fiyatına göre türkiye girişi 32000-eur olmalı , 5000-eur exl. paket ; 492 sensatec ise %3 indirim ile anahtar teslim 121.000-tl eder ötv.siz.. -
neredeyse x1 o dediğin fiyatlara veriyorlar x3 ü nasıl almayı düşünüyorrsunz peki bu arac yıl sonu ne olur euro güzel gidiyor kampanyalarla falan 130a düşme sansı varmı -
hiçbir BMW'mi sentetik deri koltuk ile almadim.. kimseye de tavsiye etmedim.. nasil oturuyorsunuz o nefes almayan koltuklarda, nasil kiciniz sirtiniz terlemiyor (ki terlememesi mumkun degil cunku hava almiyor) ben anlamis degilim arkadas.. en ideali dakotadir.. X grubunda nevada'ya karsilik gelir.. ama ozellikle tavsiye isteyen olursa nappa deri & konfor koltuk derim ben...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: TechZone
Evlendikten sonra 520i almayı planlıyordum ama X3 daha mantıklı gelmeye başladı..
sDrive mı alacaksın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eczman2000 -- 15 Mayıs 2014; 14:28:45 > -
neden herkes aynı tepkiyi veriyor?
sDrive alınca ne olacak abi? arkadan itişli olur, xDrive olup dört çeker ile dağa bayıra vuramayız ki bu X3'ü..
ayrıca arkadan itiş candır :D
birde ben sürekli ECO PRO'da sakin kullanan bir adamım.. hala hızdan hevesini alamayan koca çocuklar gitsin 35d xDrive alsın.. Napim?
Gördüğün gibi kafayı kaşımışım
Ben de hanımın 1 serisini x1 le değiştirsek mi diyorum..
sdrive tabiki :))) -
quote:
Orijinalden alıntı: eczman2000
Gördüğün gibi kafayı kaşımışım
Ben de hanımın 1 serisini x1 le değiştirsek mi diyorum..
sdrive tabiki :)))
sakın... X1 ile neredeyse aynı fiyata geliyor X3 LCI diyebiliriz.. ya şu andaki kampanyalarından indirimlerinden bahsetmiyorum.. Bundan 5 ay önceki indirimsiz fiyatları aynıydı X1'in.. artı yeni kasa geliyor, maceraya gerek yok..
ha yok ben ayrıca kaşınıyorum dersen abi , o farkı üstüne koyup kendine Discovery 4 al.. 1 serisini de satma.. bir sonraki 1 serisini aldığım duyumlara göre (Almanya merkezli duyumlar) enine motor & önden çekiş yapacaklarmış, en değerli kasa F20 olacak.. değerlenir
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- bmw şase sorgulama
- bmw connected drive
- bmw 320i yakıt tüketimi
- bmw x1 16i sdrive yorum
- bmw x1 yorumlar
- bmw i3-elektrikli fiyat
- bmw i4 fiyat
- bmw x1 elektrikli menzil
- bmw fiyat listesi
- bmw m4 csl
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X