Şimdi Ara

YENİ X3 1.6 SATIŞA SUNULDU (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
303
Cevap
9
Favori
25.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TechZone

uzun bir sure %3 ustu indirim olmayacaktir..

daha once hic gormedigimiz kadar x3 gorecegiz artik yillarda..

Aralık? :)
  • bilemem

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar
    Kusura bakmayın ama siz bu paketleri hangi siteden izliyorsunuz?
    Ha bu arada fiyat 154 bin olarak açıklandı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi certac -- 17 Mayıs 2014; 21:28:35 >
  • M paketli bir araç engelli raporu ile kaça patlar ? Aralıkta yuzde 7-8 indirim alabilinirse falan ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: certac

Selamlar
    Kusura bakmayın ama siz bu paketleri hangi siteden izliyorsunuz?
    Ha bu arada fiyat 154 bin olarak açıklandı..

bayi teklifleri ve bu forum :) exclusive paket vergi hariç 5000 euro. içeriğini ilk sayfada görebilirsiniz.
  • X3 lerde çok işlevli gösterge paneli oluyor mu ?
    Ben sipariş formunda göremedim de.
  • Sn isatil.
    Ben aracın varsa net üzerinde teknik özellikleri sordum. Ancak daha sonra tel ile bayiye sordum onlarda bilmiyorlar sadece 1.6 motor 170 hp ve 8 ileri şanzıman bilgisini verdiler. O kadarını ben de biliyorum dedim. Sipariş almaya başladıkları aracın detay bilgisine sahip değiller. Neyse ben aracı show room da görmeden , test sürüşü yapmadan, teknik bilgilerini rakipleri ile karşılaştırmadan satın alma kararı vermeyaceğim.

• mazaik M kullanıcısına yanıt
    Önceki araçlarım 320d ve320i idi. Yaş 40 ı geçti. Yüksek araç istiyorum.
    Bu durumda ÖTV siz alacağım için en uygun araç bu gibi. Öte yandan, 520i ile (Motor yönünden) yaptığım karşılaştırma ve araştırma neticesinde karar kıldığım bir araç.

Yine de almadan önce test sürüşü yapacağımı ve test sürüşü sonucunda kararımdan vazgeçebileceğimi satış temsilcisine söylemiştim.

Bu konuda techzone ustanın düşüncelerini almak isterim.
  • isatil İ kullanıcısına yanıt
    Techzone ustayı genel istek üzerine test sürüşüne gönderelim. Bizi kırmaz herhalde

• mazaik M kullanıcısına yanıt
    Bence de iyi olur @mazaik Hocam.

Benim açımdan 1.6 motora sahip premium SUV araç seçeneği yok. Tek seçenek X3.
  • isatil İ kullanıcısına yanıt
    Öyle deme şimdi zam yaparlar.

• Yakıt tüketimi, ortalama hızdan da anlayacağınız üzere şehiriçi kullanımı göstermektedir. Araç 2,0 d xdrive 2013
     YENİ X3 1.6 SATIŞA SUNULDU
  • slm ben techzone, 14 gun itelediler yine adminler, bu hatunun account..

test aracı gelsin bakarım o problem değilde 520i ile agirliklari ayni gibi abi.. ben performans olarak farkli olacaklarini sanmiyorum..

520i kesinlikle agir kalmadigi gibi X3'ü de gayet guzel goturecektir bu motor..

ölçülere baktigimizda da X3, 5 serisini aratmazken X3 yanlis bakmadiysam 30cm daha kisa..

yuksek arac mi? genis arac mi ikilemi var bu noktada.. yuksek istiyorsaniz kesinlikle X3.. ama X3'de bir X5 ya da Range Rover Classic & Sport kadar yuksekte hissettirmiyor onu da belirteyim..

yuksek otomobil tercihi yas ve daha once kullanilanlar acisindan dogru karar.. ama ben motordan once mevcut butce dahilinde hangi opsiyonlarin alinmasi gerektigini konusmak isterim..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Makyajlı X3 vs X4 ; güzel bir görsel karşılaştırma olmuş:

http://x3.xbimmers.com/forums/showthread.php?t=954727
  • Değerli bilgileriniz için teşekkürler Hocam.
    opsiyonlar konusunda türkiye ve exclusive paketler gayet tatmin edici ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: isatil

Değerli bilgileriniz için teşekkürler Hocam.
    opsiyonlar konusunda türkiye ve exclusive paketler gayet tatmin edici ..

oturup tüm opsiyonlar hakkında sizi bilgilendirmemişlerdir ondan eminim.. sizin kararınız ve seçimleriniz elbet ama ben yine de tam liste oluşunca gözden geçirelim derim..

çünkü arabayı aldıktan sonra üstüne pek fazla bir şey yaptıramıyorsunuz.. hatta hemen hemen hiç yaptıramıyorsunuz.. yaptırabileceğiniz şeyler 1 - 2 kalem opsiyon ile sınırlı oluyor ve alırken verilen fiyatın 2 katına çıkıypr fiyatlar..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • techzone hocam sipariş verdiğim araç
    https://store.donanimhaber.com/03/f7/0b/03f70baf74bedb69a73dc805433a4c65.jpg
    bence yeterli gibi..

• quote:

Orijinalden alıntı: isatil

techzone hocam sipariş verdiğim araç
    https://store.donanimhaber.com/03/f7/0b/03f70baf74bedb69a73dc805433a4c65.jpg
    bence yeterli gibi..

aracı ne zaman teslim ediyorlar? Showroomlara ne zaman geliyormuş?

Donanım kesinlikle çok iyi.

• donniedarko: Showroomlara da hafta sonuna doğru geleceğini söylediler.

aracı 2 haziran gibi teslim edecekler.
  • genel olarak yeterli evet ama ben bu otomobili almis olsam ki almayi dusunuyorum onumuzdeki aylarda (evlilik sonrasi), bu opsiyonlarin ustune kesinlikle ve kesinlikle nevada deri + konfor koltuk, navigation professional ve gelismis gosterge paneli, iPhone kullaniyorsaniz Akıllı telefon baglantisi ve head-up display ekletirdim.. ilave olarak dusunecegim opsiyonlar ise cevre gorus sistemi, sigara kullaniyorsaniz antrasit tavan, kullanmiyorsaniz daha şık olmasi icin individual antrasit tavan..

navi. prof. öyle bir hale geldi ki artik kesinlikle alinmasi gerek.. hele 02.2014 haritasi ile birlikte cok daha hizli ve etkin calisir oldu.. 3D bina goruntuleri, guncellenmis POI'ler, BMW Live ile anlik hava durumu bilgileri, haberler vs arabadan inmek istemeyeceginiz bir opsiyon.. Touch iDrive ile geliyor zaten artik bence BMW'yi BMW yapan en onemli opsiyon.. bu forumdan gbriel (onur abi), X1 alacagi donemde kafa kafaya vererek 1 - 2 opsiyon cikartip navi prof almistik.. kendisi hala X1 kullanicisi ve iyiki aldirmisin bana diyor..

artik oyle bir noktadaki navigasyon acikken ayni anda ekrani ikiye bolup istediginiz herhangi bir menude kasilma yapmadan gezinebiliyorsunuz.. navi arkada acikken, film izleyebilir (gelistirilmis gosterge panelinde yonlendirmeler surekli gozukmekte), film seyrederken telefonunuza gelen bir mesaji hem okuyabiliyor, mesaj uzunsa Turkce dil destegi sayesinde play tusuna basarak mesaji size birebir okuyabiliyor.. boylece sizin yoldan gozunuz ayrilmamis, dikkatiniz dagilmamis oluyor..

eskiden mesela external hdd okuyamazken simdi 2TB'lik harici hdd'nin icindeki tum filmleri acabiliyor.. harita guncellemeleri 2 yil ucretsiz zaten, 3. yil iyi niyet garantisinden guncelleniyor.. yani alsaniz kesinlikle pisman olmayacaginiz bir sistem.. bu kadar dolu bir X3 aliyorken navi. Prof almadan olmaz diyorum ve siddetle oneriyorum..

bilmeyen insanlar sadece navigasyon olarak degerlendirip, navigasyona o kadar paralar verilir mi diyor ama yapacaklariniz bunlarla da sinirli degil.. Apps opsiyonu, internet opsiyonu ilave ettirirseniz facebook, twitter ve web browser desteginizde oluyor.. daha anlatirim ben sabaha kadar ama sormak istediginiz bir sey varsa sorun onu anlatayim bence :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.