Şimdi Ara

YENİ X3 1.6 SATIŞA SUNULDU (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
303
Cevap
9
Favori
25.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Test Araçi bayiye geldi. Inceledim. Ancak plakası çıkmadığı için test sürüsü yapamadım. Haftaici artık. Genel olarak aracı beğendim .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hadi bakalım test sürüş izlenimlerini bekliyoruz..
    Bu arada Türkiye paketine ilave sadece exclusive paketi mi secebiliyoruz yoksa başka paketler de var mı
    Benim için ;Türkiye paketi + xenon yeterli olur.
    Exclusive paketi vergiler dahil 23 k tl gibi bir rakam tutuyor.

• Secebiliyorsunuz. Ben ÖTV siiz olduğu için dolu araç almayı tercih ettim.

• Tamam. Test için gittiğinizde paket içerikleri ve fiyatları ile ilgili bilgi alıp bizimle paylaşır iseniz çok makbule geçer.
    Benim bayiye gitmem biraz zaman alacak, malum net te de bilgi yok

• Fiyat ve donanım konusunda paylaşımda bulunmuştum önceki mesajlarımda . Yine de Sizin istediğiniz opsiyonlara göre fiyat alabir

• @isatil bey

iç kaplama ile ilgili bişey yazmıyor. sizin siparişinizin hangisi olduğunu biliyor musunuz?
  • Proforma fatura da parlak siyah gösterge paneli yazıyor. Bunun dışında iç kaplama ile alakalı bir bilgi yok

• Araç sahibinden.com a düşmüş. Galeri fiyatı 185.000 tl olarak. Çekmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: isatil

Araç sahibinden.com a düşmüş. Galeri fiyatı 185.000 tl olarak. Çekmiş

bej döşeme bana biraz itici geldi. koyu kahve siyah deri döşeme çok güzel. lansman rengi sanırım.
  • serkaf S kullanıcısına yanıt
    gelen araç bu Hocam. Seçme şansım maalesef olmadı.
  • yabancı bir siteden aldığım verilere göre aracın yakıt tüketimi verileri:
    8.8/6.0/7.0 (şehiriçi/şehirdışı/ortalama)
    Karbon dioksit emisyonu 163 g / km
  • Bulunduğum yerdeki bayiye test aracı geldi ancak plakası çıkmadığı için test etme şansım olmadı.
    Formda aracı test eden arkadaş yok mu?
  • X3 teki panoramik cam tavan açılabiliyor mu? Yada ne kadar açılabiliyor?bir bilginiz var mıdır?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracı bayide incelemiştim.
    Panoramik cam tavan 2 li ancak sadece bir tanesi açılabiliyor.
  • Araç borusan avcılarshowrooma haziranın 1. Veya 2. Haftası gelecekmiş. Yarın gidip bakmayı planlıyordum fakat gelmeyin, araç henüz gelmedi dediler

• benim aracım haftaya salı gelecek. Bugün fatura edilecek. O nedenle satış temsilcisi parayı bugün yatırmam gerektiğini söyledi.
    Ve aracı test etmeden alacağım için hala kararsızlıklar yaşıyorum. Öte yandan da 5 yıl değiştiremeyeceğim.
    Bu bağlamda fikri olan arkadaşlarının önerisi nedir?
  • quote:

benim aracım haftaya salı gelecek. Bugün fatura edilecek. O nedenle satış temsilcisi parayı bugün yatırmam gerektiğini söyledi.
    Ve aracı test etmeden alacağım için hala kararsızlıklar yaşıyorum. Öte yandan da 5 yıl değiştiremeyeceğim.
    Bu bağlamda fikri olan arkadaşlarının önerisi nedir?

Hocam bu aralar aracını değiştirmek isteyen ve araştıran birisi olarak yeni x3 bende de bazı soru işaretleri yarattı o yüzden aracı görmek istiyorum. İlk izlenim olarak birincisi eski kasaya göre bariz değişiklikler yok, bu kasada bir aracın sdrive arkadan itiş olması xdrive olmaması da güvenlik ve performans açısından soru işareti. Sonuçta bir bmw den ve x kasadan bahsediyoruz %99 aracın arkadan itiş olmasının bir sıkıntısı yoktur ama ben test sürüşüyapmadan almazdım bu aracı, sonuçta yeni bir motor ve konsept geliyor. X1 de sdrive vardı evet ama x1 ile x3 ün kasası çok farklı. Ayrıca x1 de kullanılan motor da farklı. Bence acele etmeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utku_uu -- 29 Mayıs 2014; 12:22:35 >

• utku_uu U kullanıcısına yanıt
    Sayın Hocam, verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. Formu takip ettiyseniz ÖTV siz alıyorum aracı (Kayınpeder üzerinden) . Premium araç olarak en alınası araç. Seçenek yok. Ya c180 alacağım ki test ettim çok berbat.
    Benzinli 1.6 araçta xdrive olmaz teknik olarak. Olursa da yakıt tüketi felaket olur. A
    Ayrıca yeni bir motor değil. 520i de performans ve yakıt tüketimi olarak gayet başarılı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isatil -- 29 Mayıs 2014; 12:52:32 >
  • quote:

Sayın Hocam, verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. Formu takip ettiyseniz ÖTV siz alıyorum aracı (Kayınpeder üzerinden) . Premium araç olarak en alınası araç. Seçenek yok. Ya c180 alacağım ki test ettim çok berbat.
    Benzinli 1.6 araçta xdrive olmaz teknik olarak. Olursa da yakıt tüketi felaket olur. A
    Ayrıca yeni bir motor değil. 520i de performans ve yakıt tüketimi olarak gayet başarılı.

%100 haklısınız hocam benim demek istediğim bu kasada bu motor ilkkez kullanılacak o yüzden bir soru işaretim var ve bu kasadaki aracın arkadan çekişli olmasının soru işareti var. Ama dediğim gibi bmw den bahsediyoruz ve %99 hiç bir sıkıntı olmayacağını düşünüyorum. Sonuçta aynı sorular 5 serisinde de olmuştu ama sonuç ortada.
    Sadece merak ettiğim için soruyorum, yeri de değil biliyorum ama benim seçeneklerim arasında da yeni c var, beğenmediğiniz şeyler neler oldu c de? Görüş ve tavsiyelerinizi merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utku_uu -- 29 Mayıs 2014; 12:59:25 >

• utku_uu U kullanıcısına yanıt
    302i ed, 320d ve 520d kullanmış birisi olarak;
    C180 de beğenmediğim hususlar
    1- motor
    2- şanzıman
    3-iç mekanın basık olması
    4- iç mekan bana göre çok albenili. Bir bmw gibi sade ve kullanışlı değil.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.