Şimdi Ara

YENİ X3 1.6 SATIŞA SUNULDU (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
303
Cevap
9
Favori
25.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yunanistan sitesinde ortalama yakıt tüketimi 7.3 olarak gözüküyor. Bana verilen Sipariş formumda ise 7.0
  • rakamlara o kadar takılmayın..
  • Bang & oulsfen super bise almanyadaki akrabamizda audi a8 var super sesi var
  • Takılmıyorum hocam da. Aracın teknik özellikleri açıklanmadı.durum bu iken iki farklı degerlerin olması kafamı karıştırdı.
  • Borusan her şeyi geriden takip eder... Kendi içlerinde çok iyi olduklarini iddia ederlerde daha bir web sitesini guncellemekten acizler..

Vallahi biktim su memleketten.. bir firsatim olsa ilk isim amerikaya kacmak olacak..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Techzone Hocam, Yunanistan sitesinde de teknik özellikler yok. Sadece araç yapılandırmayı güncellemişler.
    sanırım Teknik verilerin açıklanmaması BMW AG den kaynaklanıyor
  • Bu noktada teknik verilerin açıklanmaması, açıklanamaması gibi bir durum BMW AG taraflıysa da abes, Borusan Oto'dansa zaten abes.. sen bu arabanin satisini yapiyorsun su anda.. showroom'a getiriyorsun, tanitiyorsun, ustune kaparo alip satiyorsun.. teknik veri yok ortada.. kabul edilir bir sey degil.. ben genel mudur olucam, o koltukta otururken ulan bu arabanin satisini yapiyoruz teknik veri soyleyemiyoruz diyerek rahatsiz olurum..

Bu ne aymazliktir yahu?

• Aynen Hocam katılıyorum. KAldı ki aracı alanlardan birisi de benim. Haftaya salı veya çarşamba aracı teslim alacağım.
    Bu şekilde Borusan şu ana kadar 30 dan fazla bu araçtan satmış.
  • her işleri böyle..

benim arabama 2 tane aksiyon gelmiş..

her şeyi didik didik sorup, araştırdığımı bilirler. beni sorunlu müşteri ilan ettiler, aksiyon varmış diye aramıyorlar.. bende bıraktım artık peşlerini, randevu alırken söylüyorum şasiyi aksiyon var şu ve şu diyorum, siz nereden biliyorsunuz diyorlar.. sizden daha iyi çalışıyorum dersime diyorum kapatıyorum telefonu.. keyiflerini bekleyemem hiç..

• BMW X3 1.6 170 HP, 2.0 Benzinli X3'den daha mı az yakar Techzone Hocam? Yakmazsa neden?
  • tabiiki daha az yakar.. ama kullanıma bağlı bu şeyler..

siz 1.6 ile 2.0'ın arkasından gidebilirsiniz rahatlıkla ama bu şekilde 2.0'ın yaktığından daha çok yakar..

yok 1.6 X3 ve 2.0 X3 (bu arada ikisinide sDrive kabul ediyorum - 2.0 hacime çıkınca sDrive satmaz bizimkiler xDrive ve dizel satarlar ama belli de olmaz) ile ikisinde de Eco Pro aktif ve sakin kullanım yaparsanız 1.6 olan daha az yakar..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • @sceline

bu tablo dediğinizi doğruluyor Üstadım.

https://store.donanimhaber.com/a5/27/26/a52726a42a710702dfe81d96578a9c4e.png
     YENİ X3 1.6 SATIŞA SUNULDU

• quote:

Orijinalden alıntı: isatil

@sceline

bu tablo dediğinizi doğruluyor Üstadım.

https://store.donanimhaber.com/a5/27/26/a52726a42a710702dfe81d96578a9c4e.png
     YENİ X3 1.6 SATIŞA SUNULDU

abi o zaman sipariş çıktısında gördüğün 16i için 7.0lt ortalama doğru..

• aynen Üstadım..BORUSAN'ın verdiği değerler doğru..
  • x3 1,6 motor cıkarmıs hem de 2 ceker 154,000 tl civarı bu arabaya bu kadar para verilmez diye düsünüyorum.bu tip yerden yüksek arabalar dört ceker olmadıgından bir işe yarayacagını düsünmüyorum.kia sportage hyndaki ix35 hep aynı segmentte arabalar bana kalırsa subaru xv 1,6 4*4 bu bmw x3 daha üstün o paraya en azından dört ceker bir sürü araba alınır .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismail_18

x3 1,6 motor cıkarmıs hem de 2 ceker 154,000 tl civarı bu arabaya bu kadar para verilmez diye düsünüyorum.bu tip yerden yüksek arabalar dört ceker olmadıgından bir işe yarayacagını düsünmüyorum.kia sportage hyndaki ix35 hep aynı segmentte arabalar bana kalırsa subaru xv 1,6 4*4 bu bmw x3 daha üstün o paraya en azından dört ceker bir sürü araba alınır .

4 çeker olunca ne işe yarıyor hocam?

• :))) sen dört cekerin ne işe yaradıgını bilmiyorsan ben sana ne diyim bu siteden bir arastır dört ceker ne işe yarıyorrr .
  • Sürekli dört çeker (AWD): İki tekerlekten çekişli (2WD) araçlara göre, özellikle viraj alırken çeşitli avantajlara sahiptir. İki tekerlekten çekişli araçlarda dengesizlik görülmesi olasılığına karşın, gücün tüm tekerleklere iletildiği dört tekerlekten çekişli araçlarda, dönüşlerde önden kayma veya arkadan kayma oluşmaz.

Dört tekerlekten çekiş: Dört tekerlekten tahrikli sistemler; kısmi (Four Wheel Drive – FWD, 4WD) ve daimi dört tekerlekten tahrikli sistemler (All Wheel Drive – AWD) olarak ikiye ayrılır. Bu sistemlerde motordan gelen giriş torku vites kutusu vasıtasıyla merkezi diferansiyele iletilir. Dört tekerlekten çekişin faydasını anlamak kolaydır. Eğer araç iki tekerlek yerine dört tekerlekten tahrik ediliyorsa boylamasına kuvveti potansiyel olarak iki katına çıkar. Herhangi bir 4WD sisteminin temel parçaları; iki diferansiyel [ön ve arka] ve bir transfer kutusudur. Bunlara ilave olarak manüel işletilen sistemlerde kilitleme parçaları ve her iki sistemde mevcut çekişi iyileştirmek için kullanılan ileri elektronik devre elemanlardır.

Symmetrical AWD: Açılımı “simetrik sürekli dört tekerlekten çekiş sistemi”dir. Neden önden çekiş ya da arkadan itiş değil? Çünkü her koşulda keyifli bir sürüş ve güvenlik hissini bir arada sunabilen ve motor gücünün iki tekerlek yerine dört tekerleğe eşit olarak aktarılabildiği bir sistem yaklaşımıdır simetrik AWD.
    BENCE BMX X3 ALACAKSAN 2000 X DRİVE AL.BMW 1,6 S DRİVE HİÇ BİR ESPİRİSİ OLMAYAN BİR ARABA BENCE ONU ALACAGIMA GİDER 520 YADA 3,20 ALIRIM DAHA İYİ
    DÖRT CEKERDE BMW AUDİ MERCEDES SUBARU GERİSİ HİKAYEEE

• Dort cekerin ne oldugunu herkes biliyor. Bmw deki xdrive dan beklentiniz cok yuksek olmasin. Dif. Kilit yok. Araziye uygun degil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismail_18

:))) sen dört cekerin ne işe yaradıgını bilmiyorsan ben sana ne diyim bu siteden bir arastır dört ceker ne işe yarıyorrr .

Bmw sdrive da iyi yol tutar tasalanma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.